Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ciddi bir ilişki istiyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ciddi bir ilişki istiyorum.

Herkese merhabalar. Arkadaşlar dediğim gibi ciddi bir ilişki istiyorum. ama ufak tefek sorunlarım kendi karakterimin oturduğunu düşünmüyorum tam olarak ne yapıcam nasıl yanında durucam kız arkadaşımın. 18 yaşındayım ve şu ana kadar hiç ciddi ilişkim olmadı. konuştuğum kızların yakın arkadaşlarıyla birlikte oluyorum ve sonra da 2 sini de kaybediyorum ne yapıcam arkadaşlar bilmiyorum. elim yüzüm düzgün çok şükür o konuda bi sıkıntım yok ama bu konuda ne yapmam gerekiyor paylaşırsanız sevinirim.

kız arkadasının yakın arkadaslarıyla birlikte olmanı gizli tutmayı basar.

Yorum

Kendisine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma, bu kadar basit bence. İlişki sağlam temeller üzerine kurulursa kolay kolay yıkılmaz. Güven lazım, anlayış lazım, sevgi lazım. Ben de çok deneyimli olduğumu söyleyemeyeceğim gerçi.
      Live fast, die young, be wild and have fun.

Yorum

hani ruh ikizi derler ya kendim gibi birini bulmak istiyorum artık ne başkalarına karışmak ne de başkalarıyla gereksiz muhattap olmak

Yorum

Türkiyede hangi bekar erkeği çevirirsen çevir ciddi bir ilişki istiyorum der.Ancak bu şans meselesidir.Kimine ruh ikizi denk gelir mutlu mesut yaşarlar.Kimine denk gelmez evlenir boşanır evlenir boşanır.3 evlilik yapar yinede bulamaz.Herşeyden önce nasip kısmettir bu işler.Umarım herkes gönlüne göre birisini bulur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
            Türkiyede hangi bekar erkeği çevirirsen çevir ciddi bir ilişki istiyorum der.Ancak bu şans meselesidir.Kimine ruh ikizi denk gelir mutlu mesut yaşarlar.Kimine denk gelmez evlenir boşanır evlenir boşanır.3 evlilik yapar yinede bulamaz.Herşeyden önce nasip kısmettir bu işler.Umarım herkes gönlüne göre birisini bulur.
            okulda filanda asosyallik var sanki biraz bende kimse beni tanımıyor neredeyse

Yorum

elin yüzün değil karakterin düzgün olcak yeğen (:

Yorum

Biri bendenmi bahsedıo .p

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nükleer Başlıklı Kız View Post
                  elin yüzün değil karakterin düzgün olcak yeğen (:
                  of anlam veremiyorum ben bu tarz şeylere biraz daha açıklık getirir misiniz ayrıntılı olarak

Yorum

sabır dostum sabır. daha 18 yaşındasın. 18 yaşında kimin ciddi ilişkisi oluyor ki?

Yorum

Ruh ikizine inanmam sahsen sevdigi kisi icin davranislari degistiren cok kisi gordum. Kendimden biliyorum
                      Kafandaki her şeyi yapabilirsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zaa xd xd View Post
                        sabır dostum sabır. daha 18 yaşındasın. 18 yaşında kimin ciddi ilişkisi oluyor ki?
                        olanların oluyor ya da ben öyle yanlış bir şekilde gözlemliyorum

Yorum

Kızlar biraz nazlıdır öncelikle bunu bil, ayrıca kafa göre birilerini bulmak çok zor.ciddi ilişki istemen çok güzel onun için sevdiğin kıza sadık ol ama birazda kaç ki kovalanasın.Bunlar zor şeler değil kokutma kendini öncelikle sevdiğin kıza sadık olucaksın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruguh9 View Post
                            Herkese merhabalar. Arkadaşlar dediğim gibi ciddi bir ilişki istiyorum. ama ufak tefek sorunlarım kendi karakterimin oturduğunu düşünmüyorum tam olarak ne yapıcam nasıl yanında durucam kız arkadaşımın. 18 yaşındayım ve şu ana kadar hiç ciddi ilişkim olmadı. konuştuğum kızların yakın arkadaşlarıyla birlikte oluyorum ve sonra da 2 sini de kaybediyorum ne yapıcam arkadaşlar bilmiyorum. elim yüzüm düzgün çok şükür o konuda bi sıkıntım yok ama bu konuda ne yapmam gerekiyor paylaşırsanız sevinirim.
                            Bence ağırlığı derslerine vermelisin zamanı gelince ciddi bir ilişki kurabilirsin..şimdilik bunu düşünmen ve üzülmen için çok erken bence..
                            BİR UMUTTUR YAŞAMAK...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: son_çağrı View Post
                              Bence ağırlığı derslerine vermelisin zamanı gelince ciddi bir ilişki kurabilirsin..şimdilik bunu düşünmen ve üzülmen için çok erken bence..
                              peki ya olmazsa öyle bir korkumda var

Yorum

İşleniyor...
                              X