Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Evet genelde kızlar, birilerini kendi kız arkadaşlarıyla pek tanıştırmazlar, tanıştırınca da ikisini birden kaybedersin.Asla ikisiyle birden sorunsuz görüşemezsin.Bunu deneme bile.Bir kız, bir erkeği başka bir kızla tanıştırmaktan nefret eder emin ol.Eğer tanıştırırsa da hemen seçim yap, birinde devam et.Ayrıca elin yüzün düzgün ama eğer yanına gelen herkes kaçıyorsa kensinlikle sorun sendedir.Sorunun ne dostum....Hey neyin var senin...
Herkese merhabalar. Arkadaşlar dediğim gibi ciddi bir ilişki istiyorum. ama ufak tefek sorunlarım kendi karakterimin oturduğunu düşünmüyorum tam olarak ne yapıcam nasıl yanında durucam kız arkadaşımın. 18 yaşındayım ve şu ana kadar hiç ciddi ilişkim olmadı. konuştuğum kızların yakın arkadaşlarıyla birlikte oluyorum ve sonra da 2 sini de kaybediyorum ne yapıcam arkadaşlar bilmiyorum. elim yüzüm düzgün çok şükür o konuda bi sıkıntım yok ama bu konuda ne yapmam gerekiyor paylaşırsanız sevinirim.
Evet genelde kızlar, birilerini kendi kız arkadaşlarıyla pek tanıştırmazlar, tanıştırınca da ikisini birden kaybedersin.Asla ikisiyle birden sorunsuz görüşemezsin.Bunu deneme bile.Bir kız, bir erkeği başka bir kızla tanıştırmaktan nefret eder emin ol.Eğer tanıştırırsa da hemen seçim yap, birinde devam et.Ayrıca elin yüzün düzgün ama eğer yanına gelen herkes kaçıyorsa kensinlikle sorun sendedir.Sorunun ne dostum....Hey neyin var senin...
bir bilsem biraz soğuğum kızlara karşı ilk adımı ben atmıyorum onların adım atmasını bekliyorum bu olabilir mi acaba sorun
hani ruh ikizi derler ya kendim gibi birini bulmak istiyorum artık ne başkalarına karışmak ne de başkalarıyla gereksiz muhattap olmak
bak kendin gibi birini bulamazsın eğer birini seviceksen olduğu gibi sev eğer ondaki şeylere aşık olmuyosan sevmiyosun demektir en iyisi karşına çıkanları değerlendiren ve ona göre karar vermen ama kendim gibi dersen sonu iyi olmaz
Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
sırf istiyorsun diye o ilişki ciddileşmeyecek.
başta nasıl başlarsa genelde öyle sürer.
emin olmadan çıkmış olmak için çıkma kimseyle.
madem artık düzenli bir ilişki istiyorsun, kızlara bakış açını değiştir,
saygı duyabildiğin, değer verdiğin biriyle çık.
Herkese merhabalar. Arkadaşlar dediğim gibi ciddi bir ilişki istiyorum. ama ufak tefek sorunlarım kendi karakterimin oturduğunu düşünmüyorum tam olarak ne yapıcam nasıl yanında durucam kız arkadaşımın. 18 yaşındayım ve şu ana kadar hiç ciddi ilişkim olmadı. konuştuğum kızların yakın arkadaşlarıyla birlikte oluyorum ve sonra da 2 sini de kaybediyorum ne yapıcam arkadaşlar bilmiyorum. elim yüzüm düzgün çok şükür o konuda bi sıkıntım yok ama bu konuda ne yapmam gerekiyor paylaşırsanız sevinirim.
En yılışık ilişki; sevişmesi en bol ilişkidir.Ona da doyarsın.doyduğunda kaybettiğin zamana acıyacaksın.Ama şu an açsın.Bol bol hata yapıp bedelini ödeyeceksin.
Yorum