Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben Neden Mutlu OLamıyorum ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ben Neden Mutlu OLamıyorum ?

Evde rahatım hayatım iyi güzel ama ben ergenlik dönemi geçiriyorum ve fazla sorunum var. Kimsede anlamıyo beni. Bunların doğal olması beni üzüyo. Herşeyden soğudum. Annemden yardım istesemde yardımcı olmuyo. Gerçekten evde ilgilenen yok. Bu haftasonu ıraktan abim geliyo. Y-I-P-R-A-N-D-I-M. Napabilirim okul notlarım da şöyle:
    Fenin 1. sınavı: 59
    Sosyal:15 (0)
    Mat: 10 (0)
    Müzik: Sanırım 1 aldım çalamadım.
    -
    Notlarım böyle git gide daha mı kötü oluyorum yada oldum. Veya beni köşeye iten bişeyler mi var bu kadar okul hayatım kötü...

hayatta mutluluk kısa anlardır.. bir durum değildir.. andır.. çabucak biter.. çok zor yakalanır.. okul notlarına çok kafayı takma.. istersen çalışırsın, çalışırsan düzeltirsin.. hayattan keyif alabileceğin şeyleri keşfe çık.. canın ne istiyorsa onu yap. hayat kısa.. sonradan vay efendim bunu yapmayı çok istiyodum yaptırmadılar gibi bi pişmanlık yaşama.. sebnle birilerinin ilgilenmesini istiyorsan aşırılıklara kaçmaktan geri durma.. seni faketmeleri için çılgınca şeyler yapabilirsin.. tabi sonuçlarına katlanabileceksen.. bu durum sonunda senle ilgilenmeye mecbur kalacaklar ki sen de bu ilgiden sıkılmaya bile başlarsın.. kendini sev, kendini sev ve kendini çok sev..
    "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
    Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

tek derslerimin düzelmesini istiyorumm....

Yorum

ama böyle notlarla ortalamam sarsılcak

Yorum

7. sınıfım... ben gerçekten çok düzelmesini istiyorum

Yorum

bu arada ben 7. sınıfmı daha onemli yoksa 8. sınıfmı?

Yorum

hedefim doktor olmak ama ben bu gidişle olamıycam heralde. beni çok zorluyan seyler dersler ama artık calısıcam hayallerim için savaşmam lazımm... annemin övdüğü bi evlat olmak istiyorum..

Yorum

haklısın cadde... hiçbişiy için geç değil.. ama ben en cok hedefime ulaşamamaktan korkuyorum ya iyi bi lise kazanamazsam imamhatipi kazanırsam ben gitmek istemiyorum cok uyuz bi liseymiş kapanmak istemiyorum..

Yorum

evet elimde herşey.. ama nasıl ders çalışcağımı blmyrm program yapsam uymak istemiyo cnm

Yorum

evet allah kahretsnki bilgisayara fazla oturuyorum ve de tv falan izliyorum yani evdeym hergun cıktıgım yk

Yorum

tabikideeeee....

Yorum

evet hadi cevap yazmnı bekliyorummm

Yorum

önemli değil teşekkür ederim tavsiyeler için.

Yorum

hergün 2 saat derslerine ayır ve calış , zamanla ders çalışmak alışkanlık halıne gelecek ve zevkle çalışmaya başlayacaksın sonra tv izlemek internette takılmak sana zevk verecek çünkü derslerini çalışmış olacaksın ...
                            GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

hmm peki haftasonları ?

Yorum

İşleniyor...
                              X