Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ağlamak istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ağlamak istiyorum

eskiden ağlar rahatlardım. şimdi ise yoğun stres hissediyorum,acı çekiyorum fakat ağlıyamıyorum, büyüyünce böyle mi oluyor?

yok bende bi ara hiç ağlayamadım 3 sene hiç ağlamadım hep içime atardım..

sonra üniversiteye yerleştim 2 ay geçti ilaç kulllanmıstım mide ilacı ve antidepresan beraber ..bende yan etki yapınca atak geçirdim o gece ağladım sabaha kadar sabahta gene basladım ağlamaya hiç duramıyordum 2 gun hep ağlayarak geçti

Yorum

solian ve prozac kullanıyorum, solian içtiğimde daha duygusuz bir insan oluyorum.

Yorum

ben en son gelen istemsiz gülme krizinin ağlama krizine dönmesinden sonra hiç ağlamadım.. ilaç kullanımım da ondan sonrasına denk geliyor..
        "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
        Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: inanç.22 View Post
          yok bende bi ara hiç ağlayamadım 3 sene hiç ağlamadım hep içime atardım..

sonra üniversiteye yerleştim 2 ay geçti ilaç kulllanmıstım mide ilacı ve antidepresan beraber ..bende yan etki yapınca atak geçirdim o gece ağladım sabaha kadar sabahta gene basladım ağlamaya hiç duramıyordum 2 gun hep ağlayarak geçti
          evet ben de bazen ülser ilacı kullanmak zorunda kalıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kayıp 00 View Post
            ben en son gelen istemsiz gülme krizinin ağlama krizine dönmesinden sonra hiç ağlamadım.. ilaç kullanımım da ondan sonrasına denk geliyor..
            nasıl oldu gülme krizi istemsiz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgur88 View Post
              evet ben de bazen ülser ilacı kullanmak zorunda kalıyorum
              çok kötü oldum bende yan etki yaptı korkudan ödüm koptu basladım ağlamaya doktor doktor baba diye sayıklıyordum 2 bucuk gün ağladım hastaneye gittim herkez basımda toplanmıstı acınarak izliyorlardı

Yorum

bilmiyorum.. ilaç kullanmadığımda da ağlamıyorum. fakat özellikle solian daha duygusuz yapıyor gibi geliyor. bir hafta kadar solianı bıraktım ilk başlarda moralim daha çok arttı fakat sonra tam tersine neredeyse intihar edicektim, şimdi mecburen içiyorum

Yorum

nasıl oldu gülme krizi istemsiz
                  bişeye çok da komik olmayan bişeye gülüyordum aniden durdurulamaz bi gülme krizine dönüştü sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ama ortada bi neden yoktu.. 3 kere fln başıma geldi.. her sene 1 kere oluyor.. garip şey..
                  Tezer

Yorum

burada bayağı ilaç kullanan vardır. siz hangi ilacı önerirsiniz?

Yorum

paxil ve risperdal çok iyi yan etkide yapmıyo..

ama doktor önermesi lazım bizim değil

Yorum

risperdal ben de korkunç uyuşukluk yaptı.. elimi ayağımı hissedmiyordum o derece..
                        Tezer

Yorum

ben 2 sene kullandım bırakmıstım 4 aydır gene içiyorum.
                          bendede ense baş bölümünde uyuşukluk yapıyor ..

ama ben eskiden kullanırken bu yan etkileri yapmamıstı

Yorum

ilaçlar uykumu getiriyor ve 10 kilodan fazla aldım önerdiğiniz ilaçlar bu konuda nasıl?
                            tabiki de ilaçları doktor yazacak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri

paxil çok kilo yapar dikkatli kullanmak lazım. ama paxil gerçekten çok iyi bir ilaç. bir akrabam paxil ile tekrar hayata döndü diyebilirim. çok iyi geldi o ilaç...ama çok kilo aldırdı.
                              abi ben 60 kiloyum daha çok zayıfım ilaçlarla kilo alamıyorum

keşke 10 kilo alsaydım bende hiç kilo yapmıyor

Yorum

İşleniyor...
                              X