Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kararsızım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
    yoo, hiç de kızmayız.. bu da senin fikrin ve herkes saygı duymak zorunda...
    Şöyle düşünelim; bu iş sizin dediğiniz türde bir "merdiven basamaklarının tek tek çıkalacağı" türden bi iş değil...
    hani, adım adım öğrenilecek bi iş değil.. tanıtım işinin öncesi yok, basamağı yok..
    birisi çıkacak ve bu tanıtım işlerini yapacak...
    az biraz bilgi sahibi olmuş, kendisine güvenen, cesaretli birisi..
    Yani, Piget!))
    basamak dediğim bu iş değil genel olarak sıkıntılarla mücadele etmek zorluk düzeyi fazla onu kastettim
    push push. you. can do it!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pigettt View Post
      pozitif tesekkur ederım gecen sene uye oldugumda forma ılk konumu actıgımda ılk cevabı yazıp benı rahatlatmıstın yine benı tesvık ettıgın ıcın tesekkur ederım. umarım formdan ayrılmazsın :8:
      hımm.. öyle mi olmuştu?))
      birşey değil Piget, ben de teşekkür ederim..
      Benim burada bulunma sebebim bu zaten...
      bütün arkadaşlarıma faydalı olabilmek...
      oluyorsam ne mutlu bana))
      İnşaallah, ayrılmam diyelim))
      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: idiopatik View Post
        çalıştığım için kopuk kopuk yazabiliyorum Kendi çapımda anlatmaya çalıştıklarımdan şunuda çıkarmayı unutmamak gerekir. Demek değildirki daima çok mutlu olacağım. Yukarıda verdiğim telefon örneğinde olduğu gibi. o telefon sendeyken tadını çıkar, kullan, hakkını ver. Sıkıntılarda da üzülmen gerekirse üzül. Ama bunun gayet normal insancıl bişey olduğunu ve sadece senin başına gelmediğini ve geçecek olduğunu unutmadan, gerektiği kadar üzülmeli insan. Bi grip,nezle olduğumuzda hayata küsmüyoruz öyle değilmi. sadece vücudumuz bitkin olur kısa bir süre. Ama gereken tedaviyi yapınca düzeleceğini biliriz. Bu niye benim başıma geldi mahvoldum ben deyip depresyona girmeyiz. Geçecek mutlaka sadece olması gerektiği kadar sıkıntı verecek. İnan bana hayattaki herşey bu düzene tabi. yılmak yok...
        tesekkur ederim pozitif yaklasımın ıcın bu işi gercekten ıstıyorum her acıdan ıyı gelıcek basladıktan sonra sıze yazarım nasıl gectıgını tesekkurler tekrar herkese bu formda herseyden sıkayet edıp ınsanları elestırmekten baska yorum yapan ınsanlar oldugu ıcın bu konuya cevap yazan arkadaslara cok tesekkurler butun gun formdan cıkamadım ılk defa

♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

Yorum

İşleniyor...
        X