erkeğim arkadaşlarla pek iyi geçinemem sosyalfobim var üstüne tipim berbat yolda gezmeye utanıyorum herkes bana bakarak dalga geçiyormuş gibi geliyor hocalarım hep bana takıntılı hep beni aşağlıyor arkadaşlarım beni hiç yanına almıyor etkinliklerde beni kimse çagırmıyor akrabalarım,ailem,sokaktaki insanlar hep benle dalga geçiyormuş gibi hissediyorum bu duruma dayanamıyorum artık
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tipmi hiç beğenmiyorum
Collapse
X
-
sen de dıs gorunusune onem verme emın ol kımse dalga gecmıyodur bır ınsanın tıpıyle dalga gecen bır ınsan mutlaka kendısındekı bır eksıgı kapatmaya calısıyodur arkadaslarını aılenı kımseyı takma kendıne bır hobi bul spor yap vucut gelıstırme programları arastır evde bıle yapabılırsın derslerıne ver kendını kımseyle konusma karsına senın sevgını hak edıcek ınsanlar cıkana kıadar kımseyle konusma senı yanında ıstemeyen ınsanlar sen boyle davranınca senınle konusmak ıstıycekler ama sen yıne de mesafelı ol herkesle senı uzmelerıne ızın verıcek samımıyetı bulamasınlar.
♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''
-
zaten kimseyle konuşmam pek sosyalfobim var konuşmaya çalışsam bile saçmalarım herkes dalga geçerOrjinal yazı sahibi: Pigettt View Postsen de dıs gorunusune onem verme emın ol kımse dalga gecmıyodur bır ınsanın tıpıyle dalga gecen bır ınsan mutlaka kendısındekı bır eksıgı kapatmaya calısıyodur arkadaslarını aılenı kımseyı takma kendıne bır hobi bul spor yap vucut gelıstırme programları arastır evde bıle yapabılırsın derslerıne ver kendını kımseyle konusma karsına senın sevgını hak edıcek ınsanlar cıkana kıadar kımseyle konusma senı yanında ıstemeyen ınsanlar sen boyle davranınca senınle konusmak ıstıycekler ama sen yıne de mesafelı ol herkesle senı uzmelerıne ızın verıcek samımıyetı bulamasınlar.
Yorum
-
iç huzuru nasıl sağlaya bilirim bilmiyorum sürekli içimde bir sıkıntı var sürekli aşağlanma hissi var kendimi sevmeye çalışmak için aynanın karşısına geçiyorum sen değerlisin sen önemlisin gibi cümleler kuruyorum sonra aklıma utanç verici anlar geliyor birinin benle dalga geçtiği anlar geliyor ve ağlamaya başlıyorumOrjinal yazı sahibi: queensychegüzel ve çirkin olmanın inanki arasında pek fark yok. önemli olan iç huzuru sağlayabilmek..insan kendi kendini mutlu edebilmeli..insanların değer yargılarını önemseme bu hayatta inanki kendimizden daha değerli varlık yoktur..biraz kendini sevmeye çalış mustafa..
Yorum
-
Bu yoruma kelimesi kelimesine katılıyorum,herşey senin içindeOrjinal yazı sahibi: queensychegüzel ve çirkin olmanın inanki arasında pek fark yok. önemli olan iç huzuru sağlayabilmek..insan kendi kendini mutlu edebilmeli..insanların değer yargılarını önemseme bu hayatta inanki kendimizden daha değerli varlık yoktur..biraz kendini sevmeye çalış mustafa..
Yorum
-
kurduğun cümlelerin içi boş olduğu için faydalı olmuyor,cümlelerini yaşadıklarınla desteklemelisin,herhangi bir alanda başarılı olmaya çalış böylece isteyince başarıyorum kendime güveniyorum dersin,oturduğun yerden olmaz ama istersen dediğim şekilde gayret eder üstesinden gelirsin,auro dediğimiz şey yani insanlara yansıttığımız enerji çok önemli,mesela ben ilk bakışta güzel ve havalı duruyorum ama tanıyınca aslında öz güvensiz olduğum anlaşılıyor malesef ,bu yüzden kurslara gidiyorum bişeyler başarmaya çalışıyorum,geçen gün münazara gurubuna dahil oldum ve münazarayı kazandık bu yüzden iyi hissettim kendimi,sende küçük yada büyük farketmez adımlar atmalısın işteOrjinal yazı sahibi: mustafa_çoban View Postiç huzuru nasıl sağlaya bilirim bilmiyorum sürekli içimde bir sıkıntı var sürekli aşağlanma hissi var kendimi sevmeye çalışmak için aynanın karşısına geçiyorum sen değerlisin sen önemlisin gibi cümleler kuruyorum sonra aklıma utanç verici anlar geliyor birinin benle dalga geçtiği anlar geliyor ve ağlamaya başlıyorum
Yorum
-
Eee yani??? :RpS_thumbdn:Orjinal yazı sahibi: mustafa_çoban View Posterkeğim arkadaşlarla pek iyi geçinemem sosyalfobim var üstüne tipim berbat yolda gezmeye utanıyorum herkes bana bakarak dalga geçiyormuş gibi geliyor hocalarım hep bana takıntılı hep beni aşağlıyor arkadaşlarım beni hiç yanına almıyor etkinliklerde beni kimse çagırmıyor akrabalarım,ailem,sokaktaki insanlar hep benle dalga geçiyormuş gibi hissediyorum bu duruma dayanamıyorum artık
Yorum

Yorum