Arkadaşlar sosyal fobimin yüzde 80 ini atlattım.Şükürler olsun ki.Gecen sene bir partide hoşlandığım cocuk vardı muhabbet etmiştik filan ortak arkadaşlarda vardı ama facebook tan ekleyemedim o da beni eklemedi.Aradan bir yıl gecti hoşlantım devam ediyor yine aynı partide karşılaştık (yakın zaman önce)ama hiç selamlaşmadık ben bekledim aslında selam almayı... görmemezlikten geldim vs.Ondan yine bekledim arkadaş olarak eklenmeyi en azından bir adım olacaktı bizim için.Halen beklemekteyim..Ne yapsam ben eklersem küçük duruma düşermiyim?resimlerimide beğenmiş ama eklememekte ısrar ediyor..:33:yardımcı olursanız sevinirim...çok hoşlanıyorum:tinysmile_angry_t:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bayan olarak küçük duruma düşer miyim?
Collapse
X
-
güzel kız hayat paylaşmayı başarabilme sanıtıdır sen aşka ne kadar yaklaşıosan karşındakide o kadar yaklaşır belkide onun sana merhaba demeye cesareti yok oda senin duygularından emin olamadğı için sana merhaba diemiodur savaşta hücum etmeden kazanamssın sende ona hislerini glümsetmek için bi şans ver ancak bölelikle yaşamın neresinde olduğunu anlayablirsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamkaan22 View Postgüzel kız hayat paylaşmayı başarabilme sanıtıdır sen aşka ne kadar yaklaşıosan karşındakide o kadar yaklaşır belkide onun sana merhaba demeye cesareti yok oda senin duygularından emin olamadğı için sana merhaba diemiodur savaşta hücum etmeden kazanamssın sende ona hislerini glümsetmek için bi şans ver ancak bölelikle yaşamın neresinde olduğunu anlayablirsin
Yorum
-
tahir ile zühre şiirini okumanı tavsiye ederim nazım ustat ne dio sen elmayı seviosun die elmanın seni sevmesi şartmı tahiri zühre sevmeseydi yahut hiç sevmeseydi tahir ne kaybederdi tahirliğinden tahir olmak ta ayıp değil zühre olmakta hatta sevda yüüzünden ölmekte ayıp değil dio üstat her zamiçinde tereddütlerle kazancağına gerçeklerle kaybetmek iidir sana karşı duyguları yoksada sen bişi kaybetmessin en azından ileride karşına düzgün karekterli hoşlandığın biri geldiğinde ona bi şans verebilceğin zmanın olur
Yorum
-
güzel bir ingiliz sözü derki basit kadınlar güzel olmayı zeki olmaya tercih ederler çünki basit erkeklerde zekayı anlayacak kafadan ziyade güzelliği görecek gözler vardır o yüzden asla basit olma aşk ve sevgi görüneni değil hislerinde görülmeyen bereketi sever o yüzden fotoğrflar sadece görünen gerçeklik oysa aşk hiç farkedilmeyeni farketmektir o da sende kimsenin farketmediğini farkederse duygularını anlatmış olur
Yorum
-
zaten gözlerin zerafeti ancak güzel bir kadına bakarken değil özel bir kadına bakarken belirginleşir kadın dediğin ılık deniz meltemi gibi olmalı yazın içinde kocaman bi ferahlık kışında sıcacık bir tropikal ılıman tat vermeli ve gülümsediğinde yeryüzünde sevdiği erkek tüm sıkıntıların üzerine sünger çekmeli
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamkaan22 View Postgüzel kız hayat paylaşmayı başarabilme sanıtıdır sen aşka ne kadar yaklaşıosan karşındakide o kadar yaklaşır belkide onun sana merhaba demeye cesareti yok oda senin duygularından emin olamadğı için sana merhaba diemiodur savaşta hücum etmeden kazanamssın sende ona hislerini glümsetmek için bi şans ver ancak bölelikle yaşamın neresinde olduğunu anlayablirsin
1-yaklaştığım kadar yaklaşıldı evet
2-gülümsetmek ise bana yaklaşılldığında yüzümde belirdi
3-merhaba olayıda karşılıklı
saçmalıycam gidim ben anlamışsındır
Yorum
Yorum