.........................
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cok zor :(
Collapse
X
-
Altı üstü bir iş görüşmesi geçmiş deneyimleriniz hayal kırıklıklarıyla sonuçlandıysa bu kez rahat olun, 20 dakikadan uzun sürmez zaten, oyun gibi düşünün sahne ve başrol sizin karşınızdaki ise patron değil sizin için gelmiş bir hayranınız
) Şaka bir tarafa kafanızdaki bu kaygıları evde bırakıp öyle çıkmalısınız , insanlar sizi değerli bulmuş ki görüşmeye çağırıyor size hakaret etmeleri için hiç sebeb yokken bu duyguların kuruntularınızın olduğunu düşünün ve bize iyi haberler verin
Bol şans.....

-
Hadi bakalım biz sana güveniyoruz,çok güzel bir iş görüşmesi olacak,kendini çok iyi hissedeceksin. Güzel düşünmeye,iyi yorumlamaya çalış...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
herkes heyecan yapar iş görüşmesinde... sendeki biraz daha fazla sanırım... ama ilk yaşadığın olaylara rağmen halen görüşmeye gidebilmen senin için bir gelişmedir...
deneyerek iyi yada kötü şeyleri öğreniyoruz...sende bu tecrübeleri ediniyorsun... ve bişeylerin üstesinden gelebilmek içinde o korkularımızın biraz üzerine gitmemiz lazım.. yani olumlu bir yöndesin merak etme... adımlarını biraz daha sağlam at ve insanların karşısında zayıf taraflarını gösterme kararlı dur... zamanla dahada rahatladığının farkına varacaksın..
Yorum
-
Karakteri kötü birine denk gelmekten korkuyorum . Ins bu sefer gururum incinmez iyi dileklerin için teşekkür ederim allah razı olsun dua edipte giricem içeriOrjinal yazı sahibi: GülbenSeni çok iyi anlıyorum situation..bende otorite olan insanların karşısında çok rahat olamıyorum.Fakat sen daha yoğun yaşıyorsun sanırım.Hepimizi yaratan Rabbim, kimsenin kimseye bir üstünlüğü söz konusu olamaz.Ayrıca nerden biliyorsun belki karşındaki karakteri kötü biri olabilir.umarım bu sefer herşey yolunda gider..işe alınırsın inşAllah..Alınmasan bile gururun incinmez umarım.Bu arada içinden dua ederek içeriye girmeyi tavsiye ederim.Rabbim kırık bir kalbin yakarışını asla geri çevirmez.Bol şanslar.
İnan bana hepimizin kötü tecrübeleri var konuda..yalnız değilsin, bunu da unutma.push push. you. can do it!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: govinda View PostAltı üstü bir iş görüşmesi geçmiş deneyimleriniz hayal kırıklıklarıyla sonuçlandıysa bu kez rahat olun, 20 dakikadan uzun sürmez zaten, oyun gibi düşünün sahne ve başrol sizin karşınızdaki ise patron değil sizin için gelmiş bir hayranınız
) Şaka bir tarafa kafanızdaki bu kaygıları evde bırakıp öyle çıkmalısınız , insanlar sizi değerli bulmuş ki görüşmeye çağırıyor size hakaret etmeleri için hiç sebeb yokken bu duyguların kuruntularınızın olduğunu düşünün ve bize iyi haberler verin
Bol şans.....bicok deneyimim oldu coguda olumsuzduOrjinal yazı sahibi: govinda View PostAltı üstü bir iş görüşmesi geçmiş deneyimleriniz hayal kırıklıklarıyla sonuçlandıysa bu kez rahat olun, 20 dakikadan uzun sürmez zaten, oyun gibi düşünün sahne ve başrol sizin karşınızdaki ise patron değil sizin için gelmiş bir hayranınız
Bol şans.....
yazdıklarından sonra işin gozumdeki büyüklüğü azaldı saolasin govinda
görüşme anında göz teması rahatsız ediyor beni ne kadar bakacagimi anlayamiyorum uzun süre bakınca rahatsız oluyorlar kısa süre bakınca kendine güvensiz gorunuyorum
Dik dursam sanki üstünlük kurmaya calisiyormusum gibi anlar diye düşünüyorum eğik dursam ben rahatsız oluyorum kısaca napicami bilmiyorum o an yaptığım herşey yanlışmış gibi geliyorpush push. you. can do it!
Yorum
-
-
Haklısın emilyyy ama zayıf taraflarimi belli etmiyim derken çok sert gorunuyorum bu seferde dış gorunusume odaklaniyorum ya sert gorunuyorum diye düşünüyorum yada kendime güvensiz gorunuyorum diye düşünüyorum. Karsimdakinin yüzüne bakiyorum hafif bi siritiş varsa zayıf gorunuyorum diyorum kendime tedirgin görünüyorsa çok sert gorunuyorum demekki diyorum bu psikoloji denen bilim ne karışık bişey offOrjinal yazı sahibi: emilyyy View Postherkes heyecan yapar iş görüşmesinde... sendeki biraz daha fazla sanırım... ama ilk yaşadığın olaylara rağmen halen görüşmeye gidebilmen senin için bir gelişmedir...
deneyerek iyi yada kötü şeyleri öğreniyoruz...sende bu tecrübeleri ediniyorsun... ve bişeylerin üstesinden gelebilmek içinde o korkularımızın biraz üzerine gitmemiz lazım.. yani olumlu bir yöndesin merak etme... adımlarını biraz daha sağlam at ve insanların karşısında zayıf taraflarını gösterme kararlı dur... zamanla dahada rahatladığının farkına varacaksın..push push. you. can do it!
Yorum
-
SF nin en belirgin özelliklerinden biri; otorite karşısında stresin artmasıdır.Ayrıca sen gururlu bir insansın, kaybetmeyi sevmiyorsun, güçsüz görünmeyi de.Ama sırf bu takıntılardan kurtulmak isteiğin için kurtulamıyorsun.Ayrıca işverenler böyle tedirgin ve sıkıntılı insanları genelde işe almazlar zaten.Bir şekilde insanlardan fazla bir özelliğin olmalı.Bir konuda çok yetenekli falan olmalısın ki, adam senin alternatifini zor bulsun.Yoksa bu yangın sadece seni yakar.Genellikle otorite sivilden üstündür, işveren de işçiden üstündür.bu üstünlük sende hem o kişiye saygı duyman gerektiği, hem de fazla ezik olmaman gerektiği hissini uyandırıyor ve arada kalıp strese giriyorsun.Sen kendine ne kadar değer veriren, insanlar da sana o kadar değer verir.Korkularının üzerine git.En fazla, şu an kaybettiğin kadar kaybedersin...Orjinal yazı sahibi: situation View PostBugün işgörüşmesine gidicem ama stresliyim otorite konumunda insanlarla konuşurken kendimi aşağılık hissediyorum sanki bakışlarıyla bende eksik kusur bulmaya calisiyorlarmis gibi hissediyorum daha önce de çok iş basvurusu yaptım zor geçti asagilandim hakarete ugradim bu olaylar icimde yer etmiş ne zaman bi otoriteyle karşılaşacak olsam kendimi çok kötü hissediyorum özgüvenim azalıyor kendimi aşağılık hissetmeye başlıyorum başıma mutlaka birşeyler gelecekmis gibi geliyor aşırı korku duyuyorum endişeliyim sıkıntıliyim boynum sirtim omuzlarim basım ağrıyor rahat nefes alıp veremiyorum hızlı hızlı nefes alıp veriyorum. sanki idam saatimi bekliyormusum gibi. allahtan istediğim bunu bana yasatmasin artık tekrar tekrar ölüp ölüp dirilmekten bıktım dayanamıyorum artık alsın şu canımı hayatta tek istediğim bu artık
Yorum
-
Çekingen, SF'li kişilerin sürekli yaşadıkları sorunlardan. Kaygılarının üzerine gitmelisin, otoriteden dolayı iş aramaktan vazgeçmemeye çalışmalısın, bir süre sonra bu kaygılar yok olacak, görüşmelere alışacaksın.
Otorite her zaman iş hayatında olacak, kapitalis sistemde işçiler ezilir baş kaldırıp ezilmek istemiyorsan çekingenliği üzerinden atmalısın. Otorite kaygı yaratıyorsa otoriter kişilerle konuşmaya çalış bu kaygıyı yok etmeye çalış.
Yorum
-
aslında birşey çalmaya karar verdiğim zaman çalacağım yerdeki herkez beni takip ediyor işleriyle meşgul olsalar bile bir gözüyle beni takip ediyor ve çalmak istediğim şeyi çaldıgım zaman ise herkes beni gördü kapıdan çıkarken yakalanacağım endişesi yaşıyorum belkide kimsenin beni takip ettiği felan yok senin durumunda böyle kendine samimiyetine odaklanmıyosun başkalarının hal ve hareketlerine odaklanıyosun düzelir düzelir zamanla
not : bu arada ben anksiyete ve kleptomani raporu olan bir hastayım........
Yorum

Yorum