Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• intihar

.silinsinnnn
    Last edited by korhan; 27-08-2013, 12:20 PM.

Boyun kac cm ?

Yorum

İntihar düşünen kişi Allah'tan ümidini kesmiş demektir.sen bunlardan olma.Sorunlarına gelince ellerinin küçük oldugunu nerden çıkardın ? Boyun kaç ?
      Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Benim tanidigim birisi vardi elleri cok kucuktu ama maharetliydi

Yorum

bu yüzden intihar edersen ayıp edersin yani yürüyemeyen yiyemeyen içemeyen takıntılı travmalı insanlar var yapma polisliğe giremiyorsan normal okula git herkesin ailesiyle problemi var bu anormal bi durum değill forumda ne insanlar var bu kadar basit bir sorunu abartmayın bence
          Herşey ummadığın kadar güzel olacak.. sabret.

Yorum

Yahu, başkalarının demesiyle intihar edilir mi.
            manyak mısın.

Ben de 15 yaşında kick boksa başaldım, hocam dedi ki, senden bir halt olmaz, senin ellerin küçük, bu ellerle yumruk atsan ne olur ki:

hakikaten de ellerim küçük. Hatta benim gibi küçük elleri olan bir erkeğe (bir kişi hariç) şu zamana kadar raslamadım (36 yaşındayım)
            Eminim senin küçük dediğin ellerin benimkinden büyüktür.

Her ne ise, kick boksta bir çok Türkiye derecem var. Bu küçük ellerle, elleri çok büyük olan nice dövüşçüyü devirdim.
            Eğer hocamı dinleyip bu spora küsseydim bunları yapamazdım.

Önemli olan etkidir.

Ayrıca polis olup ne yapacaksın, mühendisl ol, doktor ol...Yurtdışına lisansüstü ile git, hayatını yaşa.
            İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
            Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: korhan View Post
              ellerim küçük boyum kısa kilomda var polisliğe giricem giremiyorum doktora gittim uzamazsın(pek'de ilgilenmedi açıkcası) dedi ailecek çok ciddi sorunlarım var bitmiş tükenmiş vaziyetteyim açıkcası intihar etmek istiyorum ama çok günah ne yapacağımı bilemiyorum ne yapabilirim.

edit: yaş 17
              boyum 1,70

Yorum

Orjinal yazı sahibi: durgun01 View Post
                bu yüzden intihar edersen ayıp edersin yani yürüyemeyen yiyemeyen içemeyen takıntılı travmalı insanlar var yapma polisliğe giremiyorsan normal okula git herkesin ailesiyle problemi var bu anormal bi durum değill forumda ne insanlar var bu kadar basit bir sorunu abartmayın bence
                onlar benım sorunum değil tanrı öyle yaratmış yaratmasaydı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                  Yahu, başkalarının demesiyle intihar edilir mi.
                  manyak mısın.

Ben de 15 yaşında kick boksa başaldım, hocam dedi ki, senden bir halt olmaz, senin ellerin küçük, bu ellerle yumruk atsan ne olur ki:

hakikaten de ellerim küçük. Hatta benim gibi küçük elleri olan bir erkeğe (bir kişi hariç) şu zamana kadar raslamadım (36 yaşındayım)
                  Eminim senin küçük dediğin ellerin benimkinden büyüktür.

Her ne ise, kick boksta bir çok Türkiye derecem var. Bu küçük ellerle, elleri çok büyük olan nice dövüşçüyü devirdim.
                  Eğer hocamı dinleyip bu spora küsseydim bunları yapamazdım.

Önemli olan etkidir.

Ayrıca polis olup ne yapacaksın, mühendisl ol, doktor ol...Yurtdışına lisansüstü ile git, hayatını yaşa.
                  o kadar akıllı değilim hocam temel yok para durumları çok berbat dershaneye gidemedım hiç ek ders alamadım ailem yatırım yapmadı v.s

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İstanbul34 View Post
                    İntihar düşünen kişi Allah'tan ümidini kesmiş demektir.sen bunlardan olma.Sorunlarına gelince ellerinin küçük oldugunu nerden çıkardın ? Boyun kaç ?
                    aynen öyle ümidi kestim gerçekten

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Efsun
                      bende senin yaşlarında denedim böyle bir acizliği.fakat aradan seneler geçti şimdi öyle çok pişmanımki...
                      ellerin küçükse neolmuş..büyük olması marifet mi sence ? boyun kısaysa neolmuş basketbola yönel faydasını zamanla görürsün.
                      kiloysa aşılmayacak bişey değil.sporla sağlıklı beslenmeyle bunuda halledebilirsin..sadece yapabilirim deyip hırslanman önemli olan..
                      daha bu yaşta kendinden vazgeçersen seni sevenleri üzersin...
                      herşeyin bir çaresi var.ve sen mücadele edebilecek en güzel yaşlardasın..
                      açıkcası sevenimin olduğunuda düşünmüyorum ailemdende nefret ediyorum arkadaşım yok kimse yok asosyalim kendımdende nefret ediyorum tabi

Yorum

Ben de kısayım, 1.72 boyum

Senin yaşlarında ben de bir ara boyumdan dolayı depresyona girmiştim

Ama şimdi umrum değil. Çünkü, kendimi seviyorum ve değer veriyorum.

Boşver inan bana değmez. Ayrıca boyun 5-10 cm daha uzayabilir.Senin gibi birkaç öğrencimin (spor salonlarındaki öğrencileriminden bir kaçının) boyunu çeşitli yöntemlerle uzatmıştım.
                        Barfiks yap ve uykuna dikkat et, büyüme hormonları uyurken salgılanır ve yatmadan önce 3-4 gram glutamin al. Glutamin büyüme hormonunu tetikliyor.Keşke zamanında birileri de bana öğretse idi bunları

Ayrıntıları sonra konuşuruz.

Orjinal yazı sahibi: korhan View Post
                        o kadar akıllı değilim hocam temel yok para durumları çok berbat dershaneye gidemedım hiç ek ders alamadım ailem yatırım yapmadı v.s
                        Ayrıca, dershaneyi boşver. Birçok lys kitabını internetten indirebilirsin.
                        Ben de dershaneye gitmeden, mühendisliği kazanmıştım.Üstelik puanım da hiç fena değildi.(üniversite sınavında 1,5 milyon öğrenci arasında ilk 4-5 bin arasındaydım ve kıt kaynaklarla çalışan ,üstelik dershaneye gitmeden. )

Sen çalışmaya başla, çözemediğin her soruyu bana at özel mesajla.
                        Last edited by Obsesif_Fatihi; 29-07-2013, 02:18 PM.
                        İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                        Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                          Ben de kısayım, 1.72 boyum

Senin yaşlarında ben de bir ara boyumdan dolayı depresyona girmiştim

Ama şimdi umrum değil. Çünkü, kendimi seviyorum ve değer veriyorum.

Boşver inan bana değmez. Ayrıca boyun 5-10 cm daha uzayabilir.Senin gibi birkaç öğrencimin (spor salonlarındaki öğrencileriminden bir kaçının) boyunu çeşitli yöntemlerle uzatmıştım.
                          Barfiks yap ve uykuna dikkat et, büyüme hormonları uyurken salgılanır ve yatmadan önce 3-4 gram glutamin al. Glutamin büyüme hormonunu tetikliyor.Keşke zamanında birileri de bana öğretse idi bunları

Ayrıntıları sonra konuşuruz.

Ayrıca, dershaneyi boşver. Birçok lys kitabını internetten indirebilirsin.
                          Ben de dershaneye gitmeden, mühendisliği kazanmıştım.Üstelik puanım da hiç fena değildi.(üniversite sınavında 1,5 milyon öğrenci arasında ilk 4-5 bin arasındaydım ve kıt kaynaklarla çalışan ,üstelik dershaneye gitmeden. )

Sen çalışmaya başla, çözemediğin her soruyu bana at özel mesajla.
                          teşekkür ederim sağolun varolun. ama temelim yok,doktor boyun uzamaz demıstı ki haklı 1 cm bile uzamadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bade sultan
                            şakamı yapıyorsunuz pardon ? bende 1.20 falan sandım boyunuzu 1.70 diyorsunuz
                            bu sebepten intiharı düşünüyosun ben susma hakkımı kullanıyorum zira konuşursam ....
                            memnun değilim yapacak bişi yok

Yorum

hayır boyun uzar.

büyüme hormonunu tetiklemen lazım..henüz geç değil.
                              Malcolm X

Yorum

İşleniyor...
                              X