Arkadaşlar ben evden dışarı çıkmak istemiyorum, Hayattan zevk alamıyorum. İntahar takıntım vardı fakat o tamamen sonlandı.
Artık sadece hayattan zevk almama ve dışarı çıkmak istemiyorum.
Neyse;
Aile hekimime danıştım ve şuana kadar ne olduysa hep düzeldim onun yardımıyla. Bana CİPRALEX hapını verdi kullan dedi.
Ailemin baskısı yüzünden( Antidepresan bu sen delimisin kullanacan ) demelerinden dolayı kullanmadım.
1 Ay sonra geçmedi bu ve ben artık pskiyatriye gitme kararı aldım. Oda bana şu hapları verdi;
prozac 20 mg
anafranil 25 mg
paxil 20 mg
Ben hayatım boyunca böyle ilaçlar kullanmadım. iLK defa kullanacam . psikiyatrinin verdiği ilaçları google da aratırdım, birisi intihar düşüncem yoktu bu hapla beraber düşünmeye başladım gibisinden yazılar okudum.
Pskiyatri 2 dakika dinledi , Aile hekimi 1 senedir dinliyor.
Psikiyatri ilaçları: prozac 20 mg, anafranil 25 mg , paxil 20 mg
Aile hekimi ilaçları : Cipralex 10 mg
Hastalık : Hayattan zevk alamama, dışarı çıkamama, İşe girmek istememe
Soru : Sizce Aile Hekiminin dediğini mi almalıyım yoksa Psikiyatri mi
Artık sadece hayattan zevk almama ve dışarı çıkmak istemiyorum.
Neyse;
Aile hekimime danıştım ve şuana kadar ne olduysa hep düzeldim onun yardımıyla. Bana CİPRALEX hapını verdi kullan dedi.
Ailemin baskısı yüzünden( Antidepresan bu sen delimisin kullanacan ) demelerinden dolayı kullanmadım.
1 Ay sonra geçmedi bu ve ben artık pskiyatriye gitme kararı aldım. Oda bana şu hapları verdi;
prozac 20 mg
anafranil 25 mg
paxil 20 mg
Ben hayatım boyunca böyle ilaçlar kullanmadım. iLK defa kullanacam . psikiyatrinin verdiği ilaçları google da aratırdım, birisi intihar düşüncem yoktu bu hapla beraber düşünmeye başladım gibisinden yazılar okudum.
Pskiyatri 2 dakika dinledi , Aile hekimi 1 senedir dinliyor.
Psikiyatri ilaçları: prozac 20 mg, anafranil 25 mg , paxil 20 mg
Aile hekimi ilaçları : Cipralex 10 mg
Hastalık : Hayattan zevk alamama, dışarı çıkamama, İşe girmek istememe
Soru : Sizce Aile Hekiminin dediğini mi almalıyım yoksa Psikiyatri mi

Yorum