Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bugün randevum var ..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bugün randevum var ..

Forumdaşlar yaşadığım sorunlar yüzünden artık doktora gitmeye karar verdim ailemin desteğiyle.Randevu bugün saat 2 de özel bir hastanede.Acaba bugün teşhis koyarmı yoksa sadece ilaçmı yazıcak sizce?
    Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..

Yaşlı Çocuk.!

Orjinal yazı sahibi: İstanbul34 View Post
    Forumdaşlar yaşadığım sorunlar yüzünden artık doktora gitmeye karar verdim ailemin desteğiyle.Randevu bugün saat 2 de özel bir hastanede.Acaba bugün teşhis koyarmı yoksa sadece ilaçmı yazıcak sizce?
    teşhis koymadan ilaç yazamaz ama teşhisi tam koymayabilir sadece ilk gittiğin için neye yatkınlığın olduğnu çözer ikinci gittiğinde net olarak sorun anlaşılır (tabi ilk gidişinde de teşhis bellidir ama ben bi ihtimal söyledim).Sen daha önce hiç doktora gitmemişmiydin?

Yorum

Hayır daha önce hiç gitmedim.Bu aralar cok mutsuz olduğum için ailem birşeyler oldugunu anladılar.sonra konuştuk biraz en sonda doktora gitmeye karar verdim işte.

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Sorunlarını net olarak anlat ayrıntıya girme dinleyip durumun hakkında karar vericektir zaten eğer ilaçlık durumun varsa hafif doz bi ilaçla tedaviye başlar durumuna göre dozunu yükseltir ve terapiye başlarsınız sen hiç bişeyi saklamadan anlat

Yorum

Sorunlarımı kağıda yazdım unutmamak için ama benim içimde tedirginlik var bazı konularda.Mesela ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalırsam yada çevremdekiler psikiatriye gittiğim içim beni dışlarlarsa diye korkuyorum.En çok ailemin tepkisi beni korkutuyodu aslında ama çok destek oldular bana.Morel verdiler.

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Sorunlarımı kağıda yazdım unutmamak için ama benim içimde tedirginlik var bazı konularda.Mesela ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalırsam yada çevremdekiler psikiatriye gittiğim içim beni dışlarlarsa diye korkuyorum.En çok ailemin tepkisi beni korkutuyodu aslında ama çok destek oldular bana.Morel verdiler.
            işte bu anksiyete.Yani aslında korkun dışarısı seni dışlarsa diye değil.Dışarıya yüklediğin kendi korkularına yakalanmaktan korkuyosun ve bu da anksiyete

Yorum

başkalarını değil sağlığımı düşünürdüm. iyi olduğun vakit herkesle iyi ilişkiler içinde olursun zaten.

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Evet anksiyete sorunum oldugunun farkındayım ama herşeyi kafaya taktığım içim okb de oldugunu düşünüyorum aslında benim en korktugum belirti derealizasyon.7/24 yaşıyorum ama anksiyete azaldıgında oda kendiliğinden geçiyomuş ..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Evet anksiyete sorunum oldugunun farkındayım ama herşeyi kafaya taktığım içim okb de oldugunu düşünüyorum aslında benim en korktugum belirti derealizasyon.7/24 yaşıyorum ama anksiyete azaldıgında oda kendiliğinden geçiyomuş ..
                  senle aynıyız üstad

Yorum

ilaç kullandığını çevreden saklayabilirsin. sen söylemeden anlamazlar.
                    ben 20 yıldır ilaç kullanıyorum ve saklamıyorum. çevre ile bir problemim yok.
                    ilaç kullandığım ya da hasta olduğum için beni dışlayan kimse olmadı.
                    zaten ilaçlar iyi geldiği için çevreye hasta bir görünüm vermiyorum. sağlıklı görünüyorum.

Yorum

Sonunda gittim doktora.İlk girdiğimde heyecanlandım ama konuştu biraz muhabbet ettik güler yüzlü biriydi.Kaygı ve panik bozukluğum oldugunu söyledi.Sonra 5dk babanı çağır onlada konusalım dedi.Hep birlikte muhabbet ettik felan.Hic korktugum gibi birşey yaşamadım.Sonuç olarak 2 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi.2 TANE İLAÇ yazdı bunlar:Redepra 15 mg ve Venegis XR 37.5 mg .Kullanan varmı bu ilaçlar aranızda _?

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Sana ilk gidişinde teşhis koyacak doktoru terk et.

Yorum

Doktorum benle ilgilendi yani burda yazılanlar gibi bilgisayarına bakıp konuşmadı.Ama birşeyleri eksik anlattığımı düşünmeye başladım.Bu arada doktorum ilaçlar hakkında yarım al felan demedi.Sabah birini akşam birini almamı söyledi.eczacıda tam kullanmamı söyledi yarın başlıcam ilaçlara bakalım neler olucak ..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

...............
                            Last edited by stolz; 23-08-2013, 02:47 PM.

Yorum

Yan etkileri cokmu ? Ve kalıcı zarar bırakırmı ?

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

İşleniyor...
                              X