Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bugün randevum var ..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

.............
    Last edited by stolz; 23-08-2013, 02:46 PM.

Yorum

venegis daha çok efexor, redapra ise daha çok remeron olarak tanınır.
      değişik ilaç firmaları aynı ilacı farklı isimde çıkarırlar.
      venegis 37.5mg çok düşük bir doz. majör depresyonda etkili dozu 150mg dir.
      redepra 15mg da düşük doz. uyutur ve iştah açar.
      bu dozları başlangıç için seçmiş olabilir ve ikinci görüşmede dozları senin durumuna göre artırabilir.

Yorum

Bana ilaçlar hafif gibi geldi ben daha ağır ilaç verir diye düşünüyodum .
        Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Evet hatta bende şaşırdım doktorun yazdığı kağıtta efexor la remedon yazıyodu.

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

2 saat önce Venegis ten 1 kapsul aldım.Midemde biraz gariplik oldu okadar yatmadan öncede redepra alıcam.

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Saat 10 da Redepra aldım yaklaşık yarım saat sonra rahatlama hissettim.çok uykum var ve karnım acıkmaya başladı bile.

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

ben anksiyete, okb, sosyal fobi, hastalık hastalığı ne varsa gördüm. benide unutmayın. bu arada başlığa açan kişiye birşey söyleyim bende az sonra aynı başlığı açıcam
                bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Venegis ten 1 kapsul daha alıyorum şimdi.Redepra çok uyku yapıyor hakkaten.ilaçlar ne zaman etkisini gösterir sizce ?

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

E 200 tl yi yarım saatte kim kazanmış. Benim 3 günlük maaşım 200 tl. Yüzü gülecek tabiki doktor emminin ablanın. Umuıt fakirin ekmeğidir. bir umutla aşınrırısın kapıları. sonra umudun da kalmaz. Herneyse venegis kullandım. erkekliği bitiriyor kullandığın süreç zarfında. bırakınca normale dönüyorsun. Bazı durumlarda gerçekten ilaçsız olmuyor ama. Sen doktorun tesellilerine değil, yazacağı ilaç ismine muhtaçsın.
                    Orjinal yazı sahibi: İstanbul34 View Post
                    Sonunda gittim doktora.İlk girdiğimde heyecanlandım ama konuştu biraz muhabbet ettik güler yüzlü biriydi.Kaygı ve panik bozukluğum oldugunu söyledi.Sonra 5dk babanı çağır onlada konusalım dedi.Hep birlikte muhabbet ettik felan.Hic korktugum gibi birşey yaşamadım.Sonuç olarak 2 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi.2 TANE İLAÇ yazdı bunlar:Redepra 15 mg ve Venegis XR 37.5 mg .Kullanan varmı bu ilaçlar aranızda _?

Yorum

Şuan gayet iyi durumdayım.depresyondaki halimden cok daha iyiyim.2. Günden etki etti gerçekten bakalım

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Şuan gayet iyi durumdayım.depresyondaki halimden cok daha iyiyim.2. Günden etki etti gerçekten bakalım
                        sevindim senin adına inşallah böyle devam eder

Yorum

Redepra aldıktan 30 dk sonra uyku yapmaya başlıyo ve iştahı hemen açıyor.Gece bazen uyanıyorum ve elimi hareket ettirince sanki ben hareket ettirmiyo gibiyim.sarhos gibiyim yani.sizce bu normalmi ?

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Çok geçmiş olsun İstanbul..bu günleri görecek miydik..)))))Ben hiçbir zaman doktora gidemeyeceğini düşünüyordum.Çok şükür yanılttın beni..

Doktoruna ve ilaçlarına güven..ilacın dozları düşük olabilir ama bu sadece bir başlangıç..sen ilaçlara alıştıkça doktorun dozajını gereken düzeye çıkaracaktır.Bu arada ben arkadaşlara katılmıyorum.Alanında iyi olan bir psikiyatrist 10 dakika içinde hastanın sorununu çözebilir diye düşünüyorum.Konuşmalarımız, bakışımız ve davranışlarımız vs.. rahatsızlığımızı açıkça ortaya koyar.

Dediğim gibi; doktoruna ve ilaçlarına inan..İyi geleceğini düşünerek iç..2 hafta içinde ilaçlarının olumlu etkilerini görmeye başlayabilirsin.
                            Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
                            Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
                            Değirmende un olsun diye ezdiler,
                            Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
                            EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

@Gülben tesekkürler birazda senin sayende motive ettin beni Bende hicbirzaman gidemeyeceğimi düşünüyodum.Hep böyle yaşayacağımı düşünüyodum ama ailem destek olunca gitmeye karar verdim.İlaçlardan çok korkuyodum yazılanları görünce beynimi uyuşturacak yada ölü gibi olurum zannediyodum.Düşük doz oldugundanmıdır bilmiyorum ama yanetkileri çok ağır değil.İnsallah kurtulurumda sürekli kullanmak zorunda kalmam .bakalım zaman nerelere taşıcak bizi

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

@Gülben tesekkürler birazda senin sayende motive ettin beni Bende hicbirzaman gidemeyeceğimi düşünüyodum.Hep böyle yaşayacağımı düşünüyodum ama ailem destek olunca gitmeye karar verdim.İlaçlardan çok korkuyodum yazılanları görünce beynimi uyuşturacak yada ölü gibi olurum zannediyodum.Düşük doz oldugundanmıdır bilmiyorum ama yanetkileri çok ağır değil.İnsallah kurtulurumda sürekli kullanmak zorunda kalmam .bakalım zaman nerelere taşıcak bizi
                                Evet canım..kendin kullanarak ilaçların nasıl bir etkiye sahip olduğunu görmüş oldun.Ve hastaların ilaçlar hakkında yan etkileri vs..konusunda biraz fazla abarttıklarını anladın sanırım.Ben 4 çeşit ilaç kullandım ve hiçbirinin ağır yan etkileri olmadı eğer olsaydı ben zaten korkar kullanamazdım çünkü hepimiz biraz pimpirikli insanlarız değil mi..))))

Ayrıca ilaçların uyuşturduğundan ya da duygularımızı öldürdüğünden bahsedilir çoğu kez.Bu tür yorumlara da kesinlikle katılmıyorum.Hala herkesden daha fazla sevinip herkesden daha fazla üzülüyorum hayatımda yaşadığım olaylara.Kesinlikle hissizlik söz konusu değil.Sadece anksiyetem kontrol altına alındı ve mantıklı düşünmeyi öğrenebildim.

İnşallah iyileşeceksin buna hiçbir şüphen olmasın..
                                Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
                                Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
                                Değirmende un olsun diye ezdiler,
                                Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
                                EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

İşleniyor...
                                X