Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bayram benim neyime ???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bayram benim neyime ???

evet yarın bayram ama benim hiç umrumda değil ! bayramda insan gezer tozar sevdikleriyle bayramlaşır alışveriş yapar v.s v.s.. ama ben hiçbirini yapmıyorum yapmak ta içim den gelmiyor ? kafamda bin tane sıkıntı var ken bayram benim neyime siz söyleyin ??

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
    en iyisini yapıyorsun.
    bilmiyorum valla en iyisi mi yoksa en kötüsü mü ??

Yorum

bende senin gibiyim dostum bayramlar hiçbirşey ifade etmiyor benim için psikolojimiz düzgün değilken olmuyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: guinness View Post
        bende senin gibiyim dostum bayramlar hiçbirşey ifade etmiyor benim için psikolojimiz düzgün değilken olmuyor

herhal de ondan bende bazen sağlık lı düşünemiyorum .. ne olacak bu bizim halimiz batsın bu dünya ...

Yorum

bikaç gun sonra bayram bitiyor. sorun yapma.

Yorum

vay be demek ki tek ben değil mişim ?

Yorum

eskisi gibi olsaydı bayramlar güzel geçebilirdi. artık periyodik işkence zamanları gibiler.
              bazı insanlar, onları dinlemediğim için bana kızıyorlarmış galiba.. ya da öyle bir şeydi, tam dinlemedim.

Yorum

Küçüklüğümden beri bayram kültürüm yoktur doğru dürüst. Hiçbir şey ifade etmiyor bana da yalnız değilsin dostum

Yorum

öyle demeyin cocuklar sevebiliyor.

Yorum

çocukluğumda bayramları bende severdim ama anladım ki insan aşı ilerledikçe artık düğün müş bayram mış pek umursamıyor birde bizim gibi sıkıntılıysa .. mesela ben düğünlerden hiç hoşlanmam sevmem çok mecbur kalmadıkça gitmem ...

Yorum

kendimi kötü hissettiğim bikaç saatin ardından,hiç olmazsa belki biraz dağıtırım düşüncesiyle buldum bu forumu...yarının bayram olması bende de hep uzun yıllar aynı etkiyi yaptı,nedense bayram edebilmek içerde mutluluğun olmasına bağlı,hani mutsuzken de insanlara çıkıp tebessüm etmeye çalışmak bi tuhaf oluyo,maske takmış gibi..o nedenle ben de bu bayram kaçanlardanım,birilerine başka yere gidiyorum,diğerlerine başka yere gidiyorum diyerek hepsini atlatıp evde oturmayı çook önceden planladım..bayramı yalnız,yine mutsuz ama en azından maskesiz geçiricem..ve boşveriyorum artık..
                      Yasli ormanin Ulu cinari dediki: Bizimle savasmaya gelen baltalari yenerdik yenmesine de saplari bizden olmasaydi...

Yorum

Ben de yalnız gecırcem bu bayramı ama kımse bı koyun bı dana kadar uzulemez bu bayram ): her yer kan golu olcak yıne..
                        gerci yalnız gecırmenın ıyı yanı da var el opme ıhtımalım sıfır bu bayram boylece el öperken buyuklerın tıpıne gore ellerının yıkama geçmişini gozlerınden taramaktan kurtulcam ve kimle sadece tokalaşma kımle sadece tokalaşma artı yanaga ıkı opucuk seklınde selamlayacgm derdınden kurtulcam ımza : bir gıc-cık pollyanna

Yorum

Bence bunu sıkıntı yapmana gerek yok, zaten bayramlarda eskisi gibi güzel geçmiyor artık bir şey kaybetmezsin
                          Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

1381722_651683258185865_2127972445_n.jpg akrabalarla bayramlasırken )

Yorum

Tuvalet pompası gibi öpen teyzelere hazır olun

KuzuZade
                              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

İşleniyor...
                              X