evet yarın bayram ama benim hiç umrumda değil ! bayramda insan gezer tozar sevdikleriyle bayramlaşır alışveriş yapar v.s v.s.. ama ben hiçbirini yapmıyorum yapmak ta içim den gelmiyor ? kafamda bin tane sıkıntı var ken bayram benim neyime siz söyleyin ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bayram benim neyime ???
Collapse
X
-
-
kendimi kötü hissettiğim bikaç saatin ardından,hiç olmazsa belki biraz dağıtırım düşüncesiyle buldum bu forumu...yarının bayram olması bende de hep uzun yıllar aynı etkiyi yaptı,nedense bayram edebilmek içerde mutluluğun olmasına bağlı,hani mutsuzken de insanlara çıkıp tebessüm etmeye çalışmak bi tuhaf oluyo,maske takmış gibi..o nedenle ben de bu bayram kaçanlardanım,birilerine başka yere gidiyorum,diğerlerine başka yere gidiyorum diyerek hepsini atlatıp evde oturmayı çook önceden planladım..bayramı yalnız,yine mutsuz ama en azından maskesiz geçiricem..ve boşveriyorum artık..Yasli ormanin Ulu cinari dediki: Bizimle savasmaya gelen baltalari yenerdik yenmesine de saplari bizden olmasaydi...
Yorum
-
Ben de yalnız gecırcem bu bayramı ama kımse bı koyun bı dana kadar uzulemez bu bayram ): her yer kan golu olcak yıne..
gerci yalnız gecırmenın ıyı yanı da var el opme ıhtımalım sıfır bu bayram boylece el öperken buyuklerın tıpıne gore ellerının yıkama geçmişini gozlerınden taramaktan kurtulcam ve kimle sadece tokalaşma kımle sadece tokalaşma artı yanaga ıkı opucuk seklınde selamlayacgm derdınden kurtulcam
ımza : bir gıc-cık pollyanna
Yorum
-
Tuvalet pompası gibi öpen teyzelere hazır olun
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum

Yorum