ben psikiyariye gittim bana kadın abizol yazdı.sakın ama sakın prospektusu okuma dedı..tabıkı böyle dedıgı ıcın okudum.resmen oturdum kaldırımda sınırımden ağladım..şizofrenıyle bağlantılı bı ılaç..ben de hezeyan yok sanrı yok.sadece anksiyete ve gecmıste depresyona bağlı manik dönemim olmuştu...o kadına verdıgım paraya mı yanayım..sınırlerımın bozulduguna mı?ben mı abartttım.bu ılaçcın saydıgım hastalıkla baglantısı varmı ?bu arada ilaç 200 tl.ssk yoksa bitiksiniz yani...kullanmadım ama ikilemdeyım.napıyım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
abizol şizofren ilacıymış
Collapse
X
-
5 mg..bende hafif okb belırtılerı de var evet.kullanmalımıyım bırakırsam diplerde olmazmıyım ooofff kafayı yıcemOrjinal yazı sahibi: BİTOPERTİN View Postkullandığınız doz 10-30 mg. aralığındaysa psikotik bozukluklar için etkili,10mg. altındaysa depresyon ve okb için etkilidir .
Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
sen kullandın mı bu ılacı peki..acıkçası ben gercekten korkuyorumOrjinal yazı sahibi: hakan26 View Postkullan ilaçlarını.ben hem okb hemde paranoid şizofrenim.çok ilaç kullandım.çok hastanede yattım.hangi ilacın sana ii geleceğini bulman biraz zor..çünkü deneme yanılma yöntemi kullanılıyor ilaçlarda..
Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...lar%FD-Biliniz İNCELERMİSİNİZOrjinal yazı sahibi: BİTOPERTİN View Postabizol (aripiprazol) antipsikotik camiası içinde en ılımlı olanlarındandır.Güvenle kullanabilirsiniz.Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
İnceledim bu olaylar 10mg.'ın üstündeki dozlarda maalesef olabilmektedir.kendi tecrübelerimden ve diğer antipsikotikleri incelediğimizde etki mekanizması en iyi antipsikotikdir diyebilirim.Orjinal yazı sahibi: manik kız View Posthttp://www.psikoloji.gen.tr/showthre...lar%FD-Biliniz İNCELERMİSİNİZ
Yorum
-
msj kutunuz doluOrjinal yazı sahibi: BİTOPERTİN View Postİnceledim bu olaylar 10mg.'ın üstündeki dozlarda maalesef olabilmektedir.kendi tecrübelerimden ve diğer antipsikotikleri incelediğimizde etki mekanizması en iyi antipsikotikdir diyebilirim.
bakarmısınız
Yorum
-
Gönlün ferah olsun.Benim kullandıgım ılac prospektusunde sizofreni icin yazıyor eczaneye sordum dedi ki sinirlerini gevşetmesi için bu ilacı vermiş.Prospektüse aldanma doktor ne dediyse itimat et.
Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası
http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: algea View PostBana kalırsa reçetede yazanlara pek aldırma. Antipsikotiklerin hepsinin içerisinde şizofren ve benzeri bozukları sıralarlar ama doktorlar duruma göre çoğu hastalıkta kullanıyor bunlarıbu ilacı 1 hafta kullandım ınanılmaz korkak oldum.lavaboya gece gıdemıyorum.koltukta otururken onumden bırı gecıyo gıbı oldu.kı kulllandıgımın ertesı gunu olması cok ılgınc.hayatımda hc boyle bısey yasamamıstım aklım cıktı.bıraktm kesınlıkle gormedım daha.o yuzden baslamaya cesaretım yok .zaten ödlek bişeyimOrjinal yazı sahibi: Gulensurat View PostGönlün ferah olsun.Benim kullandıgım ılac prospektusunde sizofreni icin yazıyor eczaneye sordum dedi ki sinirlerini gevşetmesi için bu ilacı vermiş.Prospektüse aldanma doktor ne dediyse itimat et.
Yorum
-
7-8 ay önce risperdal yazılmıştı bana, araştırdım kullanmadan önce yan etkilerini falan. araştırmamım sebebi de daha öncesinde venegis xr kullanıp kötü yan etkiler yaşamamdı. çoğunlukla şizofrenlerde kullanılan bir ilaçmış o yüzden rahatsız olmuştum, tabi doktoruma bunu soramadım, bişey görse bende söylerdi diye düşündüm. herhangi bi şizofreni belirtisi yok zaten bende. kullanmadım ilacı ama doktorun bana bunu kullansan birçok sorununa çözüm getirecek demesi ve çalıştığı hastaneyi değiştirirken bana sürekli kontrole gelmemi söylemesi biraz rahatsız etti beni. acaba bişeyler mi gördü diye üzüldüm, insan bazı şeyleri kendi başına farkedemeyebilir sonuçta. önceden kullansın bu ilacı, varsa bişeyler çözülsün diye mi düşündü acaba diye de düşündüm
. bu kadar basit olmasa gerek bir doktorun tedavisi ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz
.içinden çıkamadım anlıcağın, unuttum gitti.
benim sana tavsiyem bunu korkmadan doktorunla konuşman. yani şizofreni ilacı olup olmadığını sor direk doktoruna eğer gidersen tekrar. ben sormadım çekindim, korktum ama keşke sorsaymışım, biraz konuşsaymışım.
umarım şikayetlerin düzelir
bu arada ben sosyal fobiğimLast edited by memento vivere; 17-12-2013, 08:52 PM.
Yorum
-
Peki o zamandan bu zamana ne değişti ?? Hastalığında bir düzelme oldu mu, düşüncelerini kontrol edebiliyor musun.. Yazdıklarından biraz takıntı durumu da hissettim, şimdi takılma da bunaOrjinal yazı sahibi: memento vivere View Post7-8 ay önce risperdal yazılmıştı bana, araştırdım kullanmadan önce yan etkilerini falan. araştırmamım sebebi de daha öncesinde venegis xr kullanıp kötü yan etkiler yaşamamdı. çoğunlukla şizofrenlerde kullanılan bir ilaçmış o yüzden rahatsız olmuştum, tabi doktoruma bunu soramadım, bişey görse bende söylerdi diye düşündüm. herhangi bi şizofreni belirtisi yok zaten bende. kullanmadım ilacı ama doktorun bana bunu kullansan birçok sorununa çözüm getirecek demesi ve çalıştığı hastaneyi değiştirirken bana sürekli kontrole gelmemi söylemesi biraz rahatsız etti beni. acaba bişeyler mi gördü diye üzüldüm, insan bazı şeyleri kendi başına farkedemeyebilir sonuçta. önceden kullansın bu ilacı, varsa bişeyler çözülsün diye mi düşündü acaba diye de düşündüm
. bu kadar basit olmasa gerek bir doktorun tedavisi ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz
benim sana tavsiyem bunu korkmadan doktorunla konuşman. yani şizofreni ilacı olup olmadığını sor direk doktoruna eğer gidersen tekrar. ben sormadım çekindim, korktum ama keşke sorsaymışım, biraz konuşsaymışım.
bu arada ben sosyal fobiğim
........
Yorum
-
Bende risperdal kullanıyorum sizofrenı yok bende öfke kontrolü için verdi takılmayın yan etkılere bu kadar ya adam yazdıysa bı bıldıgı var kardesımOrjinal yazı sahibi: memento vivere View Post7-8 ay önce risperdal yazılmıştı bana, araştırdım kullanmadan önce yan etkilerini falan. araştırmamım sebebi de daha öncesinde venegis xr kullanıp kötü yan etkiler yaşamamdı. çoğunlukla şizofrenlerde kullanılan bir ilaçmış o yüzden rahatsız olmuştum, tabi doktoruma bunu soramadım, bişey görse bende söylerdi diye düşündüm. herhangi bi şizofreni belirtisi yok zaten bende. kullanmadım ilacı ama doktorun bana bunu kullansan birçok sorununa çözüm getirecek demesi ve çalıştığı hastaneyi değiştirirken bana sürekli kontrole gelmemi söylemesi biraz rahatsız etti beni. acaba bişeyler mi gördü diye üzüldüm, insan bazı şeyleri kendi başına farkedemeyebilir sonuçta. önceden kullansın bu ilacı, varsa bişeyler çözülsün diye mi düşündü acaba diye de düşündüm
bu arada ben sosyal fobiğim
Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası
http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62
Yorum

Yorum