Duyuru

Collapse
No announcement yet.

abizol şizofren ilacıymış

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• abizol şizofren ilacıymış

ben psikiyariye gittim bana kadın abizol yazdı.sakın ama sakın prospektusu okuma dedı..tabıkı böyle dedıgı ıcın okudum.resmen oturdum kaldırımda sınırımden ağladım..şizofrenıyle bağlantılı bı ılaç..ben de hezeyan yok sanrı yok.sadece anksiyete ve gecmıste depresyona bağlı manik dönemim olmuştu...o kadına verdıgım paraya mı yanayım..sınırlerımın bozulduguna mı?ben mı abartttım.bu ılaçcın saydıgım hastalıkla baglantısı varmı ?bu arada ilaç 200 tl.ssk yoksa bitiksiniz yani...kullanmadım ama ikilemdeyım.napıyım.
    Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud

kullandığınız doz 10-30 mg. aralığındaysa psikotik bozukluklar için etkili,10mg. altındaysa depresyon ve okb için etkilidir .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BİTOPERTİN View Post
      kullandığınız doz 10-30 mg. aralığındaysa psikotik bozukluklar için etkili,10mg. altındaysa depresyon ve okb için etkilidir .
      5 mg..bende hafif okb belırtılerı de var evet.kullanmalımıyım bırakırsam diplerde olmazmıyım ooofff kafayı yıcem
      Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud

Yorum

kullan ilaçlarını.ben hem okb hemde paranoid şizofrenim.çok ilaç kullandım.çok hastanede yattım.hangi ilacın sana ii geleceğini bulman biraz zor..çünkü deneme yanılma yöntemi kullanılıyor ilaçlarda..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakan26 View Post
          kullan ilaçlarını.ben hem okb hemde paranoid şizofrenim.çok ilaç kullandım.çok hastanede yattım.hangi ilacın sana ii geleceğini bulman biraz zor..çünkü deneme yanılma yöntemi kullanılıyor ilaçlarda..
          sen kullandın mı bu ılacı peki..acıkçası ben gercekten korkuyorum

Yorum

abizol (aripiprazol) antipsikotik camiası içinde en ılımlı olanlarındandır.Güvenle kullanabilirsiniz.

Yorum

abizol (aripiprazol) antipsikotik camiası içinde en ılımlı olanlarındandır.Güvenle kullanabilirsiniz.
              http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...lar%FD-Biliniz İNCELERMİSİNİZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: manik kız View Post
                İnceledim bu olaylar 10mg.'ın üstündeki dozlarda maalesef olabilmektedir.kendi tecrübelerimden ve diğer antipsikotikleri incelediğimizde etki mekanizması en iyi antipsikotikdir diyebilirim.

Yorum

İnceledim bu olaylar 10mg.'ın üstündeki dozlarda maalesef olabilmektedir.kendi tecrübelerimden ve diğer antipsikotikleri incelediğimizde etki mekanizması en iyi antipsikotikdir diyebilirim.
                  msj kutunuz dolu bakarmısınız

Yorum

Bana kalırsa prospektüste yazanlara pek aldırma. Antipsikotiklerin hepsinin içerisinde şizofren ve benzeri bozukları sıralarlar ama doktorlar duruma göre çoğu hastalıkta kullanıyor bunları
                    Last edited by algea; 18-12-2013, 09:09 AM.

Yorum

Gönlün ferah olsun.Benim kullandıgım ılac prospektusunde sizofreni icin yazıyor eczaneye sordum dedi ki sinirlerini gevşetmesi için bu ilacı vermiş.Prospektüse aldanma doktor ne dediyse itimat et.

Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası

http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62

Yorum

Orjinal yazı sahibi: algea View Post
                        Bana kalırsa reçetede yazanlara pek aldırma. Antipsikotiklerin hepsinin içerisinde şizofren ve benzeri bozukları sıralarlar ama doktorlar duruma göre çoğu hastalıkta kullanıyor bunları
                        Orjinal yazı sahibi: Gulensurat View Post
                        Gönlün ferah olsun.Benim kullandıgım ılac prospektusunde sizofreni icin yazıyor eczaneye sordum dedi ki sinirlerini gevşetmesi için bu ilacı vermiş.Prospektüse aldanma doktor ne dediyse itimat et.
                        bu ilacı 1 hafta kullandım ınanılmaz korkak oldum.lavaboya gece gıdemıyorum.koltukta otururken onumden bırı gecıyo gıbı oldu.kı kulllandıgımın ertesı gunu olması cok ılgınc.hayatımda hc boyle bısey yasamamıstım aklım cıktı.bıraktm kesınlıkle gormedım daha.o yuzden baslamaya cesaretım yok .zaten ödlek bişeyim

Yorum

7-8 ay önce risperdal yazılmıştı bana, araştırdım kullanmadan önce yan etkilerini falan. araştırmamım sebebi de daha öncesinde venegis xr kullanıp kötü yan etkiler yaşamamdı. çoğunlukla şizofrenlerde kullanılan bir ilaçmış o yüzden rahatsız olmuştum, tabi doktoruma bunu soramadım, bişey görse bende söylerdi diye düşündüm. herhangi bi şizofreni belirtisi yok zaten bende. kullanmadım ilacı ama doktorun bana bunu kullansan birçok sorununa çözüm getirecek demesi ve çalıştığı hastaneyi değiştirirken bana sürekli kontrole gelmemi söylemesi biraz rahatsız etti beni. acaba bişeyler mi gördü diye üzüldüm, insan bazı şeyleri kendi başına farkedemeyebilir sonuçta. önceden kullansın bu ilacı, varsa bişeyler çözülsün diye mi düşündü acaba diye de düşündüm . bu kadar basit olmasa gerek bir doktorun tedavisi ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz .içinden çıkamadım anlıcağın, unuttum gitti.
                          benim sana tavsiyem bunu korkmadan doktorunla konuşman. yani şizofreni ilacı olup olmadığını sor direk doktoruna eğer gidersen tekrar. ben sormadım çekindim, korktum ama keşke sorsaymışım, biraz konuşsaymışım.
                          umarım şikayetlerin düzelir
                          bu arada ben sosyal fobiğim
                          Last edited by memento vivere; 17-12-2013, 08:52 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: memento vivere View Post
                            7-8 ay önce risperdal yazılmıştı bana, araştırdım kullanmadan önce yan etkilerini falan. araştırmamım sebebi de daha öncesinde venegis xr kullanıp kötü yan etkiler yaşamamdı. çoğunlukla şizofrenlerde kullanılan bir ilaçmış o yüzden rahatsız olmuştum, tabi doktoruma bunu soramadım, bişey görse bende söylerdi diye düşündüm. herhangi bi şizofreni belirtisi yok zaten bende. kullanmadım ilacı ama doktorun bana bunu kullansan birçok sorununa çözüm getirecek demesi ve çalıştığı hastaneyi değiştirirken bana sürekli kontrole gelmemi söylemesi biraz rahatsız etti beni. acaba bişeyler mi gördü diye üzüldüm, insan bazı şeyleri kendi başına farkedemeyebilir sonuçta. önceden kullansın bu ilacı, varsa bişeyler çözülsün diye mi düşündü acaba diye de düşündüm . bu kadar basit olmasa gerek bir doktorun tedavisi ama olmaz olmaz deme olmaz olmaz .içinden çıkamadım anlıcağın, unuttum gitti.
                            benim sana tavsiyem bunu korkmadan doktorunla konuşman. yani şizofreni ilacı olup olmadığını sor direk doktoruna eğer gidersen tekrar. ben sormadım çekindim, korktum ama keşke sorsaymışım, biraz konuşsaymışım.
                            Peki o zamandan bu zamana ne değişti ?? Hastalığında bir düzelme oldu mu, düşüncelerini kontrol edebiliyor musun.. Yazdıklarından biraz takıntı durumu da hissettim, şimdi takılma da buna
                            ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: memento vivere View Post
                              Bende risperdal kullanıyorum sizofrenı yok bende öfke kontrolü için verdi takılmayın yan etkılere bu kadar ya adam yazdıysa bı bıldıgı var kardesım

Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası

http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62

Yorum

İşleniyor...
                              X