Ben evli 41 yaşında bir erkeğim. Çocukluğumdan beri kadın kıyafetleri giyiyorum gizli gizli. Artık bundan kurtulmak istiyorum. Yardım edebilecek birileri var mı. Lütfen.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kadın kıyafetleri giyen erkek
Collapse
X
-
-
aslında çok ilginç bi durum değil.. dünya üzerinde (türkiye de dahil) oldukça fazla insan bunu yapıyor ve bi çoğu toplum tarafından reddedilmemek için bunu gizli yapıyor.. o yüzden hiç yoklarmış ya da çok azlarmış sanılıyor.. bir derste bununla ilgili bi konu işliyorduk, çıkan sonuçsa neredeyse herkesin çevresinde bunu yapan insanların olduğu.. kurtulmaya çalışmak kendinizi reddetmekle eşdeğer bana göre.. bence kendinizi kabullenmek sizi de rahatlatacaktır, netice de utanılacak bi şey değil bu.. kötü bi şey de değil.."sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
Yorum
-
Fikret Hakan'nın gay olduğunu öğrendiğim gün şaşırmamayı da öğrendim.. Böyle olanları eleştirmiyorum ki sevmesem , etrafımda görmek istemesem de..!!! Sadece bu çok önemli bir durum var, evlenip de bir kadının hayatını karartmasınlar , ölümden bile zordur sanırım.. Kendine de yazık bu iki yüzlü psikoloji ve baskıyla yaşamak zorunda kalmak..........
Yorum
-
sonuçta eşler hayat arkadaşlığı için vardır, yoluna yoldaş olmak için vardır.. seni olduğu gibi kabul edemiyorsa yapacak bişey yok.. ama sen de keşke evlenirken söyleseydin, eşinden saklamasaydın.. ama olan olmuş.. geriye 2 seçenek kalıyor ya kendinden vazgeçeceksin ya da eşinden.. seçim senin.."sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
Yorum
-
Arkadaşlar sizde abiyi eşcinsel yaptınız.Sorun bunla ilgili değil.Sorun bunu baya zamandan beri yapıyorsunuz.Bu da içinizde yaşayan karşı tarafın sizin üzerinizde verdiği bir haz var.Yani vücudunuz bu konuda sizden bağımsız nefsinizin istediği hazla hareket ediyor.Bunu durdurmak için nefsinize göre hareket etmemeniz lazım.Kendinize öyle bir kural koyunki bunu yapmaktan vazgeçesiniz.
Yorum

sadece kıyafet değil, makyaj da yapmıştım!
Yorum