Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bedenimi zor taşıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Çok güldüm, bir kıza oyun tavsiye etmişsiniz:PP
    kız zaten asosyallikten yakınıyor. Oyunlara gömülmesi sorununa çözüm değil, aksine daha kör düğüm yapar.
    Bu sorunu aşmanın şu bu yolları var desem yalan söylemiş olurum. Ben psikolog değilim, söylediklerim yorumdan ibaret.Ama genele baktığımızda eleştirilmiş, okulda başarısız olup dalga geçilen veya fiziken durumu iyi olmayan bir insanın içsel özgüven sorununu yaşayıp real hayatta da aklında senaryo kurmasından oluşuyor.Bir çay isteyecek kantinden o an milyon düşünce geçiyor.Acaba kantinci saçıma bakacak mı? acaba şu ayakkabı uymadı mı? acaba sınavdan kötü not almıştım onu öğrenip beni aşağıda görürler mi? gibi basit örnekler verdim tabi ki bunun gibi şeyler zihninden geçer ve ortama atılmakta güçlük çeker. Onların bakış açısından yaşar sürekli, Yada insanların cok salakça şeyler konuştuğunu insan düşünür.Bir dönem felsefeye merak sarmıştım.Girdiğim her ortam oyundan bahseder, arabadan kızlardan işte bu beni bayıltacak kadar uyuz ederdi...Bu yüzden
    hiç bir ortama girmezdim. bildiğiniz konuşmalarını üstümden kaynar su döker gibi bunaltıcı gelirdi...Tabi isteseydim ayak uydurabilirdim ama patlardım ozaman) böyle yapa yapaaa bir baktım ki bayaa bir asosyalliğe konuşmada hatta kekemeye varacak düzeylere gelmişim. Gene durmak yok kitaplara devam dedim.Ve vardığım nokta her insanın bir meşgale bulmak zorunda oluşu...Biri araba biri kızlar peşinden biri işi peşinden biri kitaplara biri okulu aile vsvs diye her insanın hayatta bir amacı bir zevk aldığı bir durum var...Ben onları kendimle kıyas ettiğim için manası gelirdi hayat bana.Ama şimdi onları anlıyorum.Herkes benim gibi olamaz.bir çeşit olamaz türlü türlü insan var.Bu yüzden bunları daha iyi anlayınca cok daha rahatladım.

Kitaplarda bana bu bakış açısını sağladı...
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

yakışır kardeşim. Ben oyu oynayan kız görmedim hiç ama denenebilir elbette. Bu arada ben de oyunun hiçbir türünü oynamam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Autotheist
        Alıntıladığım mesaja bakarsanız aragorna88 nickli arkadaşa oyun tavsiyesi yaptığımı görürsünüz.Millet anlar diye düşünmüştüm ama illa belirtecez
        özür dilerim yanlış anlamışim demek ki
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
          12-13 sene evvel yazdığım bir şiiri hatırlattı bana sözlerin.

Bence birkaç kişilik bi arkadaş grubun olsun. Ders aralarında yalnız kalma. Korktuğun yerlere gir ve acı da olsa zorla otur, kafe, kantin tarzı. Asla kendini aşalık görme. Zira sen onlardan daha zeki olduğun için bu sorunu yaşıyorsun.
          hep farklı hissettim kendimi inanmayacaksınız ama ilkokulda bile sınıf arkadaşlarımın konuşma ve hareketlerini eleştirirdim.İnsanlar çok boş geliyolar yada ben çok boşum bilemiyorum.üniv ilk senemde dediğiniz gibi bi arkadaş grubunda bulunmaya çalıştım sorunumun üstüne gitmek amacıyla.Ya ama o kadar boşlarki o kadar bunalıyorum ki tahammül edemiyorum yanlarında durmaya kendime yediremiyorum hoşlanmadığım insanların yanında olmayı boğuyolar beni ve kısa sürüyo uzaklaşıyorum.Biliyorum ben kaça kaça bu hale geldim herkes gruplaştı ve ben grup psikolojisinden nefret ediyorum.Bi de insan uzun yıllar arkadaşlık yapmayınca nasıl birşey olduğunu unutuyor sanki nasıl davranacağını bilemiyo.Ve ben artık inanmıyorum kimseyle arkadaşlık yapabilecegime ben böle de olsa kendime inanan bir insandım ama artık kendime inancımı da kaybediyorum galiba hastalık sürekli ilerliyo yavaş yavaş kaybolduğumu hissediyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
            kız zaten asosyallikten yakınıyor. Oyunlara gömülmesi sorununa çözüm değil, aksine daha kör düğüm yapar.
            Bu sorunu aşmanın şu bu yolları var desem yalan söylemiş olurum. Ben psikolog değilim, söylediklerim yorumdan ibaret.Ama genele baktığımızda eleştirilmiş, okulda başarısız olup dalga geçilen veya fiziken durumu iyi olmayan bir insanın içsel özgüven sorununu yaşayıp real hayatta da aklında senaryo kurmasından oluşuyor.Bir çay isteyecek kantinden o an milyon düşünce geçiyor.Acaba kantinci saçıma bakacak mı? acaba şu ayakkabı uymadı mı? acaba sınavdan kötü not almıştım onu öğrenip beni aşağıda görürler mi? gibi basit örnekler verdim tabi ki bunun gibi şeyler zihninden geçer ve ortama atılmakta güçlük çeker. Onların bakış açısından yaşar sürekli, Yada insanların cok salakça şeyler konuştuğunu insan düşünür.Bir dönem felsefeye merak sarmıştım.Girdiğim her ortam oyundan bahseder, arabadan kızlardan işte bu beni bayıltacak kadar uyuz ederdi...Bu yüzden
            hiç bir ortama girmezdim. bildiğiniz konuşmalarını üstümden kaynar su döker gibi bunaltıcı gelirdi...Tabi isteseydim ayak uydurabilirdim ama patlardım ozaman) böyle yapa yapaaa bir baktım ki bayaa bir asosyalliğe konuşmada hatta kekemeye varacak düzeylere gelmişim. Gene durmak yok kitaplara devam dedim.Ve vardığım nokta her insanın bir meşgale bulmak zorunda oluşu...Biri araba biri kızlar peşinden biri işi peşinden biri kitaplara biri okulu aile vsvs diye her insanın hayatta bir amacı bir zevk aldığı bir durum var...Ben onları kendimle kıyas ettiğim için manası gelirdi hayat bana.Ama şimdi onları anlıyorum.Herkes benim gibi olamaz.bir çeşit olamaz türlü türlü insan var.Bu yüzden bunları daha iyi anlayınca cok daha rahatladım.

peki şu anda kaç yaşındasınız ve mutlu musunuz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post

Uupps konuyu açanın bayan olduğunu fark etmemişim.Pardon
              Ben yine kendi düşüncemden gidicem"Oyunlara gömülmesi sorununa çözüm değil" demişim.Kesinlikle katılmıyorum.Bayansan ve özgüven,özsaygı fln kazanmak istiyorsan oyunlara gömülmen lazım.Çünkü oyuncuların %75 i erkek.Bayan sayısı az.Bu yüzden kim oyunda bayan görse, selam verir.Yardım eder.Kaynatmaya çalışır.Bayanlara hediyeler verir.Bayanları şımartır.Bayanlara ayrıcalık tanır.Sesli konuşmalara skype a çağırır.Muhabbet eder.Bayanın duygularını önemser.Halini hatırını sorar......

Kısaca konuyu açan arkadaşa 1.aşama olarak Sevebileceği online oyuna başlamasını öneririm.Görecek ki gün geçtikçe iyiye gidicek.Özgüven ve özsaygı... kazanıcak.Hatta biraz daha gayret ederse Oyun partylerine sesli olarak dahi katılabilir.Hiçbir şey yapamıyorsan bunu yap derim.
              İlla yap demiyorum.Sadece alternatif yol gösteriyorum.

Yorum

Gamersın demek oynamadıysan Tera tavsiye ederim şu an için en gelişmiş oyun

Edit:Basarım parayı diyorsan Guild Wars 2 oyna Wow eskidi yahu
                Tera mı :P Ciddiyim Pert.Kaç yıldır gamer ım .Bir oyunun , bir günde zirveye çıkıp sonra dibe indiğini bu tarz şekilde görmedimBence tek övünülmesi gereken nokta OYUNUN BOYUTU

Wow candır.Günde bir raid ve arena yetiyor da artıyor bana.Geri kalan zamandada dota2 fln oynarım.
                Bu aralar DayZ e sardım.Kredi kartımda 30 dolarlık boş yer olsn ,direk alıcam.Geleceği olan bir oyun.4 haftada 1milyon satmış:109:Üstelik oyun alpha!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Disturbia View Post
                  aynen işte internet. oyun oynamıyorum çogunlukla bişeyler izliyorum.internet başında beyin oyalanıyo ondan da sıkılınca napcan mecbur yüzleşcen.
                  nerde yaşıyosunuz yaşınız kaç?
                  Denizli de Bilgisayar Mühendisliği okuyorum.

Facebook kullanır mısın?Biraz daha açıyım.Hani facebook egoistleri veya nerd(ezikleri) vardır ya ;Ego kazanmak için günlük profil fotosu değiştirir.Kimse tınlamasa bile saniye saniye durum günceller ,bir şeyler paylaşır;Tam aksine kişi nerddür, amma velakin Facebook ta eklemediği kişi yoktur.(Bir tane arkadaşım var.Eleman aşırı sessiz.Facebook da eklemediği kişi yok ve bu eklediği insanlarla paylaştığı hiç birşey yok.Amaç, sadece eklemek.Ego tatmin etmek.Beni arkadaşsız görmesinler.Ezik görmesinler....)Bu tarz şeyleri hiç sevmem.Belki de ego mu tatmin etme gereği görmememdendir.
                  Peki bu konuda benim gibi mi düşünüyorsun ? yada nasıl düşünüyorsun?

Yorum

Dostum argo tabirle ''harun abi''ler çok olduğu için kız olduğuna inanmazlar Özgüven özsaygı kazanacam diye etrafı birsürü sülükle dolar.Malum ülkemiz cinsel açlığın afrikası durumunda iyi niyetli adam bulmak zor
                    Üstad sende abarttın.O kişiler,işler free mmolarda olur.Ben hiç görmedim böyle insanları paralı,kaliteli mmo larda.
                    ""İçimden düzeltme isteği geldi:=) Free mmo tavsiye etmiyorum.Oynarsan arkadaşın yazdıklarını görürsün Hatta daha fenalarını^^""

Yorum

Türk her yerde Türk'tür...Tabii genelleme yapmıyorum ama bunların sayısı oldukça fazla.Pro Gamer'lara bakarsan asla Türk serverlarında oynamazlar.Neyse konuyu sabote ediyoruz.İyi günler
                      Karşı atak yapıcaktım son dediğin şeyin mantıklı olduğunu farkettim. Sanada iyi günler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aragorna88 View Post
                        Tera mı :P Ciddiyim Pert.Kaç yıldır gamer ım .Bir oyunun , bir günde zirveye çıkıp sonra dibe indiğini bu tarz şekilde görmedimBence tek övünülmesi gereken nokta OYUNUN BOYUTU

Wow candır.Günde bir raid ve arena yetiyor da artıyor bana.Geri kalan zamandada dota2 fln oynarım.
                        Bu aralar DayZ e sardım.Kredi kartımda 30 dolarlık boş yer olsn ,direk alıcam.Geleceği olan bir oyun.4 haftada 1milyon satmış:109:Üstelik oyun alpha!!
                        Bro DayZ almadıysan bana steam nickini göndersene.+Bizim gruba adam lazım takılırsın bizimle

Yorum

İşleniyor...
                        X