Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu işsizlik konusu beni mahfediyor :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Yahu şuna inanmayın arkadaşlar. İnsanlarla geçinmesini dahi bilmiyor,amacı farklı. Kendini boş boş kandırma,ben ne haltlar karıştırdığını biliyorum mavi.
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

internetten iş bulma olayı zor bence, sekreterlik başvurularında bulunabilirsin,(ajans, reklam bürolarına, porje ofislerine vs..) kariyer.net kullanmıyosan tavsiye ederim..
      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Olric View Post
        Yahu şuna inanmayın arkadaşlar. İnsanlarla geçinmesini dahi bilmiyor,amacı farklı. Kendini boş boş kandırma,ben ne haltlar karıştırdığını biliyorum mavi.
        Kardeşim sen hastamısın yahu, kim konu açsa birsüre sonra kişliksiz , karaktersiz vs. diyip kötülüyosun, kız iş bulamamış konu açmış..
        3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İzmirde tıp sekreterliği için kurslar broşürler dağıtıyorlar. Uzmanlaşmış bir sekreterlik alanında belki daha şanslı olabilirsiniz.
          Hayat yaşayanlarındır !!!

Yorum

aslında okuduğunuz bölüm için iş bulabilmeniz kolay..ama her iştede çalışılmıyor değil mi?inşallah gönlünüze göre bir iş bulup,,bu sıkıntıdan kurtulursunuz..işsizlik çok zor,,bir dönem bende bu sıkıntıdan geçmiştim..Allah kolaylık versin.
            I Wish...

Yorum

Umarım bir gün aradığın nitelikte, güzel ve kalıcı bir iş bulursun. Sabırlı olmak lazım. Aylarca da, yıllarca da işsiz kalan olabiliyor. Aramaya devam.

Yorum

İşkura uğramanda fayda var.Senin iş meslek danışmanın var onunla her gün görüş iş var mı diye. Firmalara çeşitli sebeplerden sürekli gittikleri için firmaları tanırlar. Kursları da sor ilgilenirsen. Ancak eğitim aldığın meslekte kurs alamassın, işbaşı staj eğitimi olabilir düşünürsen. Kurslarda geldiğin gün başına 20 tl, işbaşı/umem işbaşında 25 tl alırsın. Sağlık güvencen yoksa emeklileğe yansımayan gss primi yatar. Bitirirsen sertifika/katılım belgesi alırsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
                  büro yönetimi ve sekreterlik 2 yıllık okudum, iyi bir bölüm değil pek ..ama anladım ki insna ne kadar iyi bölüm bitirirse o kadar iyi ve sağlam iş bulabiliiyor..
                  Türkiye de sınıf atlamanın en garanti yolu iyi bir okul okumaktır SF yakamı bıraksaydı ve yaptığım iş üzerine iyi bir lisans yapsaydım kazandığımın en az 3 katını kazanır üç kat daha az ezilir ve üç kat daha mutlu olurdum hayatta. Şimdi normal iznimi kullanamıyorum sağlık raporu bile alamıyorum bir sorun olmasın diye.
                  I'm fine. I'm just not happy.
                  G.House

Yorum

işsizlik çağın sorunu bende işsizim usta yaş geçiyor adam akıllı düzgün bir iş bulamadık ...

Yorum

İşleniyor...
                    X