rtgadttrgtfdds
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Neden sevgilim yok???
Collapse
X
-
14 yaşındasın genç kız mı oluyon sen ? kusura bakma ama sen daha çocuksun ben bile yaşım olmuş 25 elime dişi sinek değmedi hem erkeklere fazla güvenme zaman kötü hergün biz haberlerde neler okuyoruz duyuyoruz.dfazla meraklı olma böyle şeylere senin yapacağın şey oturupadam akıllı derslerine çalışmak ....sonradan çok pişman olursun da iş işden geçer....
Yorum
-
bu cevabı istiyordu zaten sende yazdınOrjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post14 yaşındasın genç kız mı oluyon sen ? kusura bakma ama sen daha çocuksun ben bile yaşım olmuş 25 elime dişi sinek değmedi hem erkeklere fazla güvenme zaman kötü hergün biz haberlerde neler okuyoruz duyuyoruz.dfazla meraklı olma böyle şeylere senin yapacağın şey oturupadam akıllı derslerine çalışmak ....sonradan çok pişman olursun da iş işden geçer....
niyeti çok açık insanların bu duruma sinirlenme duygularını kullanarak ilgi çekmek..
Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Postbu cevabı istiyordu zaten sende yazdın
niyeti çok açık insanların bu duruma sinirlenme duygularını kullanarak ilgi çekmek..
valla usta ister sinirlensin ister sevinsin ben gerçekleri yazdım biz onun yaşındayken sevgilinin S sini bilmezdik o yaştaki bir kız çocuğunun düşüneceği şey değil bu. otursun derslerine çalışsın benim yşım olmuş 25 hala oturup ortaokulda gördüğüm konulara çalışıyorum ne yapimsen söyle ???
Yorum
-
Ulan 21 yaşındayım o halde ben intihar edeyim. 14 yaşındaki ergen kızımız bu tribe girdiyse biz ne yapalım kafamızı nerelere vuralım ki ? Ne hale geldi bu millet. Hep bu filmler,dizilerBeni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ebru123 View PostSenin döneminden banane. Senin bana sevgili bulmani falanda istemiyorum. Sen şimdiye bak. Eskiler geride kaldı. Artik herkesn özeli var. Napiym yani kafami kitaba mi gömiyim?? Kusura bakmayn ama bunu yapamam. O zaman ders çalışmak daha önemlıyse neden herkesn sevgilisi var??
senin özelini yiyim ben hemi....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: virajDoğru 14 yaşında kocaman bir genç kızsın sen.
Karşı cinsi tanıma vaktin gelmiş hatta geçmiş bile..12-13 yaşında olmalıydı bu..
Senin gibi sevgili budalası bir sürü kızın son halini hep görüyorum..
karakollar, adli tıp ve adliye koridorlarında gidip gelirler..
Ben sürekli karşılaşıyorum o kızlarla sadece geçen hafta 5 tane geldi karşımıza 14-17 yaş arası 5 tane kendini kocaman kız sanan çocuk..
ve kendini kocaman adam sanan 13 yaşındaki ve 17 yaşındaki iki erkek çocuk..
Onlar da kendilerini kocaman kız sanıyorlardı, yetişkin, aklı başında sanıyorlardı..
Kendilerine öğüt verenleri geri kafalı sayıp kendilerini çağdaş görüyolardı
Modern dünyaya adım atacaklarını varsayıyorlardı..
ve o 7 çocuk; 1 cinsel istismardan 1 uyuşturucudan şu an cezaevinde, 3 tanesi hırsızlıktan cezaevinde
diğer iki kızdan biri cinsel istismar mağduru, diğeri 13 yaşındayken erkek arkadaşından sokak ortasında dayak yemiş kocaman bir genç kızdı.
Sonuçlarına katlanabileceksen gir bakalım o çağdaş dünyaya,
ancak unutma sonra karşımıza gelip yukarıdakiler gibi "nolur beni kurtarın" diyen kızlardan olursan kendini şanslı say..
Çünkü bunu diyemeyenler de oluyor.
Ve unutma o yukarıdaki 7 çocuk da kendilerini kocaman kız ve adam sanıyorlardı..
hay ağzını öpim editörüm kitabın ortasında konuştun valla... nedemişler zaman kötü kolla g.....
ondan sonra ağlarlar tv lerde bu ülekde neden bu kadar taciz bilmem ne olayları oluyor diye ...
Yorum
-
ülkemizin gelişmemesinin tek bir nedenide bu zaten başka kişilere ve kişilerin hayatlarına özenmemizdir hele o tvde gösterilen dizilerin öğüt verilen tarafı değilde insanların kendi işlerine geldiği gibi olayları ve bilgileri kendi taraflarına çekmesidir şimdi tamam genç arkadaşımız konu açmış ve buda insanlığımızın nereye gittiğini görüyor işte burdada düpedüz özenti olduğu görülüyor.Ben 24 yaşındayım kız arkadaşım olsun diye kendimi yemiş bitirmiş intihar etmiştim o zamanOrjinal yazı sahibi: poyraz_ View Posthay ağzını öpim editörüm kitabın ortasında konuştun valla... nedemişler zaman kötü kolla g.....
ondan sonra ağlarlar tv lerde bu ülekde neden bu kadar taciz bilmem ne olayları oluyor diye ...
niye zorlayıpta kendi başımı belaya sokayim ki hatta beni sıkıştırıyorlar bile kız arkadaşın yokmu evlenmeyi düşünmüyormusun diye bende tabiki düşünmüyorum diyorum çünkü daha önce sevgilim olduğu için bu tür şeylerin içine girdiğim için olayı bildiğim ve neler yaşadığımı bildiğim için hiç yanaşmıyorum bile belliki bu genç arkadaşta onu yaşamak istiyor bırakın böyle insanlar ancak yaşayarak anlar
lafı fazla uzatmayayım sadece gençlere öğüdüm şudur lütfen rica ediyorum başkalarını ve başkalarının hayatını özenmeyin kendiniz olun kafanız rahat olsun hadi sağlıcakla kalın
Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...
Yorum

Yorum