nedemişler türkiye cinsel açlığın afrikasıdır...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Neden sevgilim yok???
Collapse
X
-
Sana şunu söyleyeyim herkesin dönüp dönüp baktığı bir kızım ama ilk erkek arkadaşım üniversitede oldu. Böyle şeyleri aceleye getirme gereksiz şeyler.. Zamanı gelince istemesen de olacakOrjinal yazı sahibi: Ebru123 View PostMerhaba ben eskiden hiç takmaz gerek görmezdim. Ama 14 yaşında bi genç kızım. Artık bütün arkadaşlarımın hatta gıcık kaptıgım kuzenimin bile var. Ama hiç olmadı. Benimde özelim olsun istiyorum diğer arkadaşlarımınki gibi. Of be of !! Tipsiz mi buluyorlar bilmiyorum ama herşeyi akışına bıraksam dahada berbatlaşıyor. Mümkünse okul falan demeyin. Yemişim okulunu. Sınıfımdaki muratı seviyorum ama eğer açıklarsam fena gülerler. Sınıf fena dedikoducu zaten gitmeye yüzüm kalmaz.Muratın fena halde gülüp tersliyceğini biliyorum rezil kepaze olurum. Günlerce bunalımdan çıkamam. Sırf bu yüzden herşeyi içime atıyorum.Herşeyi içimde yaşıyorum.
Yorum
-
zaten farkınız da o galiba sen bakılmaya doymuşsun o ise buna açOrjinal yazı sahibi: govinda View PostSana şunu söyleyeyim herkesin dönüp dönüp baktığı bir kızım ama ilk erkek arkadaşım üniversitede oldu. Böyle şeyleri aceleye getirme gereksiz şeyler.. Zamanı gelince istemesen de olacakSahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
Ne bileyim hiç böyle ziyan şeyler düşünmedim bilakis biri bana yaklaştığında aklıma gelen acaba niyeti bozuk mu oldu.. Öyle kolay değil hayatıma birini almak , çok çalışması lazım güven sağlamak için..Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Postzaten farkınız da o galiba sen bakılmaya doymuşsun o ise buna aç
Aslında kızların şunu anlaması lazım erkek zoru sever, küçük lokma olmamak lazım.
Yorum
-
14-15 yaslarindaki hatta dah!a kucuk yaslardaki kizlarin yanlarinda serseri ipsiz sapsiz adamlari gordugumde onlar adina uzluyorum.ailelerinin okulda bildigi gozunden sakindigi kizlari bir serserinin elinde harcaniyor ama ne yazikki sevgili genc kizlarimizin ask sevdasiyla baslainda kavak yelleri esiyor.bizler boyle dusundugumuzde onlara yanlislarini gosterdigimizde geri kafali anlayissiz oluyoruz. baslarina bir kotuluk gelmedikce canlari yanmadikca akillanabileceklerini de saniyorum. bu kadar genc yasta sevgili edinmenin sonuclarini bir bilirkisi olarak viraj ornekleriyle yazmis hepsi gercek hayattan bir kesit ama anlayana.
Yorum
-
İç dış meselesinde haklısın sanırım ben öyle sağ gösterip sol vuramamOrjinal yazı sahibi: Ebru123 View PostOff haklısınız ama ne bileyim ya. Arkadaşlarımın özelleri var benim yok. Teselli etmeleri yerine azarlayıp tersleyenlere zaten gıcık oluyorum. Afedersnz ama Forumun süs köpekleri yavaştan belli oluyo. Zaten yaşım küçük bunu anladımda bi an boşluğa geldim. Patladım. Kusura bakmayın. Zaten içi neyse dışını gösterenleri biliyorum. Govinda meselaa
Senin yaşında bir sürü öğrencim var süslü kızlarım ben seviyorum onları ya
Ne olcak süslensinler
) Sen hayatta hep güzel şeyler düşünmeye gayret et, ben 22 yaşındayım ama bazen 14 e kadar inebiliyorum. İçindendeki çocuğu öldürme ve yaşının tadını çıkart emi

Yorum
-
Ben hep düşünürdüm ama kesinlikle şuna katılıyorum eğer bir kız çok güzelse iyi birini bulmak için çok zorlanır.Orjinal yazı sahibi: govinda View PostNe bileyim hiç böyle ziyan şeyler düşünmedim bilakis biri bana yaklaştığında aklıma gelen acaba niyeti bozuk mu oldu.. Öyle kolay değil hayatıma birini almak , çok çalışması lazım güven sağlamak için..
Aslında kızların şunu anlaması lazım erkek zoru sever, küçük lokma olmamak lazım.
çok çalışması mı lazım?
bence hiç çalışmasına gerek yok eğer sen iyiyi istiyosan doğal kalsın yeter
Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-

Yorum