Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Batsın bu dünya ....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
    Batsın bu dünya poyraz . Kızma hemen ya biraz gülelim dedik, sen de gül emi

bende gülecek hal mi kaldı benim hyatım bitmiş benim hyatım allah kahretsin ...

Yorum

para parayı çekiyor kardeşim napıcan burası türkiye zengini zengin fakiri fakir ediyo.
      <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

ahahaa kurmazca sorular ). Abim benim O, hemşerim ve toprak ) Var ya kulaklarını çınlattık. Şimdi ben özledim dedim ya kesin gelir söylemesi ayıp kıyamaz da bana
        ne kurnazcası yaa neden bu kdar açıkladığını da valla anlamadım ama ben sadece özlenmek güzel bir duygu dedim anne baban bile olsa
        Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
          ne kurnazcası yaa neden bu kdar açıkladığını da valla anlamadım ama ben sadece özlenmek güzel bir duygu dedim anne baban bile olsa
          Oooo bilmediğin o kadar çok şey var ki ) Özeline bak , okuyunca anlayacaksın

Yorum

Oooo bilmediğin o kadar çok şey var ki ) Özeline bak , okuyunca anlayacaksın

arkadaşım benim konumda özelinizi konuşmayın gidin özelinizi başka yerde tartışın benim derdm bana yeter zaten ... :

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
              arkadaşım benim konumda özelinizi konuşmayın gidin özelinizi başka yerde tartışın benim derdm bana yeter zaten ... :
              Yaaaw öyle yaptık zaten Senin derdine biraz moral olalım dedik ama olmadı sanırım. Kusura bakma poyraz hocam , olur arada böyle hatalar..

Yorum

Yaaaw öyle yaptık zaten Senin derdine biraz moral olalım dedik ama olmadı sanırım. Kusura bakma poyraz hocam , olur arada böyle hatalar..
                eyvallah ...

Yorum

Çok şükür maddi açıdan gayet iyiyim ama şu söz felsefemdir her zaman. '' Zengin olmak istemem, zenginmiş gibi yaşamak isterim '' Klasik bir balık burcu erkeğiyim işte lanet olsun

Yorum

Batacak poyrazım batacak. Sabırlı ol. Ee birilerinin zengin olması için birilerinin fakir olması lazım. Parayı çeken paradır. Bir ciklet, bir ciklet getirir. Bir apartman da bir apartman
                    Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
                    Ulan arkadaş bu nasıl iş para kazanmak için bile para lazım batsın bu dünya ... bıktım bu parasızlıktan .. valla intihar edecem allah kahretsin ... yaşamk istemiyorum cinnet geçirecem ..

Yorum

İşleniyor...
                    X