Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Peki Benden Kim Özür Dileyecek?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Herkese teşekkür ederim.

Bazı insanlar beni karaktersiz bir vücut sanmış. Üzüldüm ama onlar adına. Insan başına gelmeyince nası kolay suçluyor. Oysa ben ihanete uğradım, oysa ben çok sustum kazanmak için.

Belki senden daha karakterlidir dediğiniz kız ben kapıdayken ve bunu biliyorken içerde sevişti çığlık çığlığa zevkten. Bunu Allah affeder mi?
    Bu çığlıklar bana şuurumu kaybettirip bileğimi kestirdi.
    Karakterli kıza herşeyi anlattım, yine çekip gitmedi. Çünkü para tatlı tercih edildiği sürece keyfine bakıyor.
    Aldatılmış mı o adam napmış umurunda değil.
    Çok karakterli değil mi? Zaten hep karakterli olanlar kazanır dimi?

Allah beni affetsin ama onları affetmesin.
    Başka dileğim yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melodika View Post
      Herkese teşekkür ederim.

Bazı insanlar beni karaktersiz bir vücut sanmış. Üzüldüm ama onlar adına. Insan başına gelmeyince nası kolay suçluyor. Oysa ben ihanete uğradım, oysa ben çok sustum kazanmak için.

Belki senden daha karakterlidir dediğiniz kız ben kapıdayken ve bunu biliyorken içerde sevişti çığlık çığlığa zevkten. Bunu Allah affeder mi?
      Bu çığlıklar bana şuurumu kaybettirip bileğimi kestirdi.
      Karakterli kıza herşeyi anlattım, yine çekip gitmedi. Çünkü para tatlı tercih edildiği sürece keyfine bakıyor.
      Aldatılmış mı o adam napmış umurunda değil.
      Çok karakterli değil mi? Zaten hep karakterli olanlar kazanır dimi?

Allah beni affetsin ama onları affetmesin.
      Başka dileğim yok.
      bir adamın yanlışlarına alet olurken sizden önce de alet olan kadının size karşı neler beslediği empatisini kurdunuz mu peki? duruş sahibi bir insan bile bile yanlış yapmaz.

olayınız baştan fail!

Yorum

Son cümlen normal mi diye soruyor ya..!! Yaşadığın şeyler normal değil. Sen adama teslim etmişsin kendini ve hiç zorlamadan kolaylıkla olmuş bitmiş herşey.. Yaşadığın bu durum üzerini tercih edilmeme sana ağır gelmiş. Tek yapman gereken bu olayı kafandan atmaya çalış çünkü hiç bir zaman adam için has kadın olmayacacaksın. Artık gururlu davran. Hayatının geri kalanını değerli yaşa ve sen değerlisin kendini önce buna inandır.
        ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Autotheist
          Geçmiş olsun öncelikle.Patronun suçu yok doğası gereği şerefsizliğini yapıyor.Suçun büyüğü sende yahu bu kadınlar hiçmi akıllanmaz.Adam şişme kadın gibi kullanıyor sizi sizde kuzu kuzu teslim olmuşsunuz.Hani hiçmi görmüyorsunuz duymuyorsunuz neler neler oluyor dünyada.Neyse bunu zaten iç sesin diyordur sana kayıp olarak bakma bu olaya.Dersini alıp bundan sonraki hayatında bu hatanı doğru yola giden bir basamak olarak kullanabilirsin
          simulasyon basamak?

Yorum

Geçmiş geçmişte kaldı.
            Üzülmenin anlamı yok. Hatta çok daha vahim şeylerde olabilirdi...
            Kıasaca kurtulduğuna sevinmelisin.
            2. Kız için de düşünme bile. Sonuçta 2,3,4,5 uzar gider bu. O nedenle önüne bak artık.
            Kimin ne söylediği, ne düşündüğünün de bir anlamı yok.
            Hayat akıp geçiyor. Yaşadıklarını elbet unutacaksın, hatta hatırlamayacaksın bile. Ne kadar erken kendine gelirsen senin için o kadar iyi...

Hayatta her şey bir ders. Bu da bir dersti ve BİTTİ...

Yorum

İşleniyor...
            X