ben yeni atanmış bir matematik öğretmeniyim. ama meslekten bıktım. geçen yıl dershane tecrübemden de öğretmen olamayacağımı anladığım için gönülsüzce kpss ye girdim pek çalışma fırsatım olmamıştı ama şans(sanssızlık) eseri atandım. keşke atanmasaydım. şimdi gelip burada beylik sözler söyleyeceksiniz; işte senin yerinde olmak isteyen milyonlar var, insanlar yıllarını veriyor, öğretmenlik gibi meslek varmı, iki ay tatil vs.
güneydoğuda bir meslek lisesinde çalışıyorum öğrencilerin bazıları dört işlemi dahi yapamıyor, çok saygısızlar, sınıfa hakim olamıyorum. her gün benim için bir kabus. okul stresi sağlıklı düşünmemi engelliyor. öğrenci, öğretmen, meb vb herşeye karşı bir kinim var. ya ben birine zarar verececeğim ya da kendime. şu an kpss ye çalışıyorum memurluk için , yaz tatilini sabırsızlıkla bekliyorum.
güneydoğuda bir meslek lisesinde çalışıyorum öğrencilerin bazıları dört işlemi dahi yapamıyor, çok saygısızlar, sınıfa hakim olamıyorum. her gün benim için bir kabus. okul stresi sağlıklı düşünmemi engelliyor. öğrenci, öğretmen, meb vb herşeye karşı bir kinim var. ya ben birine zarar verececeğim ya da kendime. şu an kpss ye çalışıyorum memurluk için , yaz tatilini sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum