Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mesleğimden nefret ediyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

tayinini isteme durumun var en azından..başka şehire geçebilrisin..

mühendislikte de herşey güllük gülistanlık değil..hele de özel sektördeysen..yerine düşemedin mi zor..
    Muhendisim ve 20 yıl sonra seçtiğim meslekten pişmanım..öğretmen olmayı tercih ederdim..bayan butun meslektaşlarım aynı şeyi soyler..

patrona laf anlat.işcine laf anlat..işi yetiştir..dalkavuklarla ugraş.vs vs..muhendisliğin adı güzel havalı..yoksa iş değil..Ama devlette kadrolu olursan bilemem belki daha farklı..yada kurumsal şirketlerde insani yonu gelişmiştir..

Yorum

Ablamda dersanelerde sürünüyor.Formasyon alıp öğretmen olabilmek için canını dişine takıyor.Şu hayatın tuhaflığı.Dişini sık hocam doğuda görev süreni tamamlarsan sağ salim diğer atanman İstanbul'a olmazsa kral sensin :RpS_drool:

Yorum

öğretmenlik benim kaderim mi? başka iş yapamaz mıyım? keşke ünide bilişim üzerine yoğunlaşsaydım. programlama derslerinde birinciydim. insanla uğraşacağıma duygusuz mantık makineleriyle uğraşırdım.

Yorum

ama tabi hayatta hiçbir işi sonuna kadar takip etmediğimden o iş de nihayete ermedi. şimdilik amacım kamuda programcı/çözümleyici kadrosuna girmek. okulların bitmesine 2 ay kaldı dişimi sıkıyorum kpss iyi gelirse dönem başı bırakmayı düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
          X