Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sigaraya başladım herşey düzeldi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sigaraya başladım herşey düzeldi

////////////
    Last edited by ocean51; 24-05-2014, 11:17 PM.

haklısın

bence insan sağlığının kıymetini bilmeli.bir şeyin kıymetini bilen insan zaten mutlu olur.mutluluğu sigara ve buna benzer şeylerde aramak yanlış bence.mutluluk içimizde.umarım herkes mutlu olur

Yorum

Bende sigara iciyorum hatta ne zaman iyi degilsem ozaman daha fazla iciyorum ) yane bir nevi kendimizi zehirliyoruz.

Yorum

Abi başlangıç cümlen ve son cümlende ne kadar yol gittiysen baş sonu tezat olmuş yorumun. Sigara diğer bağımlı davranışlar gibi insan vücuduna zarar veriyor. İçmek bir delilik değil kötü alışkanlık diyelim. Bırakmak için güç ve irade gerekiyor. Bu yüzden özellikle gençlerimiz hiç bulaşmasın.
        ........

Yorum

Stresi kısa süreliğine attığı doğru.Ama baya zararlı.Kullanmaya merakı olan böyle merakını atsın silsin içinden,iyi birşey değil!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocean51 View Post
            sigara içtim bazı sorunlarım çözüldü ama ciddi olarak akciğerlerime zarar veriyorumm bence sigara içen herkeste bende dahil kafasında bir problem var hiçbir insan kendine zarar vererek yaşamaz sağlam olsa!
            sigara hiç bir sorunu çözmez üstelik sorun yaratır. sigara içtin de hangi sorunlarını çözdün yazar mısın?
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

1 yıldır sigara kullanmıyorum , saglıgım yerinde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sertackaya View Post
                1 yıldır sigara kullanmıyorum , saglıgım yerinde
                sağlık riske atılacak bir şey değil.bence kullanmayın

Yorum

1 yıl önce sigara nargile puro vs hepsini bıraktım ilk 3 ayım çok zor geçti sonra bi 3 ay daha sürekli aklıma geldi ama 6 aydır çok şükür rahatım.. neler mi kazandım
                  ayda 500 tl sigara ücreti , kuru temizlemeye verdiğim kıyafet masrafı, dişlerimdeki nikotin lekesi için dişçiye verdiğim ücret, daha az grip olduğum için hastane masrafı ve cafe masrafları vs... bunlar parasal
                  zaten iyi alıyordum ama şimdi çok daha iyi olan koku alma özelliğim, yiyeceklerden aldığım tat, ağız üstbaş kokum ve çevrede duyduğum rahatsızlığım kalmadı..

umarım herkes bırakır...
                  Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

..............
                    Last edited by Hikikomori; 18-05-2014, 05:04 PM.

Yorum

İşleniyor...
                    X