Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cehnnem gibi dakikalar.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Cehnnem gibi dakikalar.

"Seni öldürücem baba " diye kendimden geçtim . 10-15 dakika ağlama , bağırma , yırtınma, çığlıklardan sonra yere yığıldım görmüyorum , uymuyorum , düşünemiyorum . Ama yine aynı cümle ağzımda . 5-6 böyle durdukdan sonra kaçtım uzaklara kaçabildiğim kadar yığıldım yere mavi gökyüzüne bakıyorum alıyorum derin derin nefes . Takip etmiş beni . Önüme kondu koca bir taş çöktü dizlerinin üstüne dedi " hadi öldür , vur kafam arkasına patlak damarlarımı " Anlamıyor ki asıl öldürmek istediğim kişi kendim . Ben kaçıyorum o beni kovalıyor yüzünde sırıtmayla , delilere özgü bir sırıtma ... Pörtlemiş gözler .Ben bir yandan yalvarıyorum , ağlıyorum " bırak gideyim baba bu en kötüsü bu cehennem gibi baba " Ama belkide ağlamıyorumdur çünki ağlıyordum saten yarım saatir gözyaşı kalmamıştır , sayıklıyorumdur sadece .

3 gün geçti üstünden 1 gündür Halamda kalıyorum şu anda . Tatile gittiler bir hafta sonra dönecekler . yaşım 15 . 3-4 yıldır diyorum kendime , herşey düzelebilir daha iyiye gidebilir umutsuzluğa düşmeye gerek yok . Ama ne yapabilirim bu saatten sonra ...
    Last edited by DreamLaLaLuLu; 06-09-2014, 05:39 AM.
    Bazıları ölmez : Biter , solar .

Bu kavganın nedeni neydi?
    İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
    Malcolm X

Yorum

Bir şey olmuştu onunla alakası olmayan uzaklaşmıştım biraz , ağlıyordum , yeterinde uzaklaşamamışım . Duyuyordum sesini benim hakkımda konuşuyordu birkaç insanla . " manyak bu velet vallaha deli , manyak " hem ağlıyordum hemde dönüp arkama bakıyordum biraz biraz . Bana bakıp gülüyordu sırıtıyordu ne zaman dönsem gülüyordu dalga geçiyordu . Böyle oldu ....

Yorum

Baban senden neden nefret ediyor, bunu bir türlü anlamadım.
        Herşeyden öte kız çocuğusun.

Seni kırılacak bir yumurta hassasiyetinde gözetip koruması lazım.
        İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
        Malcolm X

Yorum

Anlamlandırılamıyacak bir şey bu . O deli . Sadece deli ...

Öyle bir şey istemiyorum , ihtiyacım da yok .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DreamLaLaLuLu View Post
            Anlamlandırılamıyacak bir şey bu . O deli . Sadece deli ...

Öyle bir şey istemiyorum , ihtiyacım da yok .
            İyi de bir deliden ne istiyorsun
            Sana daha önce demiştim, üniversite sınavlarına iyi hazırlan.

Biliyorum, derdin çok, motive olamıyorsundur. Ama yaşarsan eğer, o 2-3 yıl geçecek zaten. İyi bir üniversiteyi kazan ve başka şehre git. O zaman geldiğinde burs konusunda ben sana yardımcı olurum Burs veren arkadaşlardan rica ederim , maddi sorunun olmaz.

Sen dediğime odaklan. En azında hayatının geri kalanı için odaklan. Bambaşka şehir, bambaşka ortamlar, bambaşka insanlar....ve hepsinden önemlisi özgürlük.
            ,
            Malcolm X

Yorum

Dediğinin üstünden çok bir şey geçmedi kardeşim . Biliyorum ne yapılması gerektiğini uzun vaadede. Okullar açılacak geçen yıl gibi olmasını istemiyorum o da başka bir sorun . Ama kaybediyorum sanırım kendimi yavaş yavaş günler geçiyor . Dışındaki şeylerin seninle , kafana koyduklarınla uymasını ne kadar bekleyebilirsin ... Aynı masada oturup yemek yemezsek dayanıyor kapıya , otursam masaya sonu " kalk git masadan " oluyor . Böyle değişik bir şey . Ben stabil bir şekilde durmaya çalışıyordum çünkü aksi halde daha iyi olamazdı. Ama yukarıda yazdığım gibi oldu , daha fazlası olmaz umarım .
              Last edited by DreamLaLaLuLu; 06-09-2014, 06:34 AM.

Yorum

Yaşın küçük ama yazdıklarından görüyorum ki zeki bir kızsın. Herkese zeki diyen birisi değilim, bir sana bir de özel mesajla -hayranlık duyduğum- birisine dedim...

Ama korkuyorum ki, sen heba olabilirsin. Zira potansiyeli açığa çıkarmadıktan ya da onu işletemedikten sonra bir işe yaramaz.

Umarım bu süreçte, kafanı toparlayıp derslerine çalışabilirsin. Aksi takdirde 2-3 yıl sonra korkarım ki daha kötü şeyler bekliyor.

Neyse, ben kaçtım, iyi sabahlar...
                Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                  Yaşın küçük ama yazdıklarından görüyorum ki zeki bir kızsın. Herkese zeki diyen birisi değilim, bir sana bir de özel mesajla -hayranlık duyduğum- birisine dedim...
                  :9:
                  Size de ...

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                  Ama korkuyorum ki, sen heba olabilirsin. Zira potansiyeli açığa çıkarmadıktan ya da onu işletemedikten sonra bir işe yaramaz.

Umarım bu süreçte, kafanı toparlayıp derslerine çalışabilirsin. Aksi takdirde 2-3 yıl sonra korkarım ki daha kötü şeyler bekliyor.

Geçen beni hastaneye yatırtacağını , ilaçlar verdirteceğini , bir köşede kendimden geçmiş halde yatıp istediğim kadar duvarları seyredebileceğimi söyledi . Mümkün değildir herhalde . Ama paranoyaklaştım biraz elimde olayan bir şekilde. Ne dersiniz ? Yapamaz bişi dimi ?
                  :RpS_mellow:
                  Last edited by DreamLaLaLuLu; 06-09-2014, 06:54 AM.

Yorum

aynı şeyleri yaşıyoruz.bende 15 yaşındayım.zaten 15 yaşında bir kişinin saçma sapan pc oyunlarını oynamak yerine burda takılıyorsa gerçekten sorunları vardır.bende babamdan çok çektim hala çekiyorum.öldürmek istiyorum onu çünkü bu zaman kadar pek ne bana nede anneme verdi.

Yorum

köle gibi çalıştırdı bizi şerefsiz.zaten ondan başka bin bir türlü sorunum var.geçmiş takıntısı,fiziksel yetersizlikler,kendine güvenmeme duygusu,depresyonlar,aşk,parasızlık,ailevi sorunlar cart curt gelecekten pek bir şey beklemiyorum.çünkü ben bir boka yaramaz adamın tekiyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AzrailinMetresi61 View Post
                        aynı şeyleri yaşıyoruz.bende 15 yaşındayım.zaten 15 yaşında bir kişinin saçma sapan pc oyunlarını oynamak yerine burda takılıyorsa gerçekten sorunları vardır.bende babamdan çok çektim hala çekiyorum.öldürmek istiyorum onu çünkü bu zaman kadar pek ne bana nede anneme verdi.
                        grinin binbir tonu vardır ...

Yorum

madem deli olan o sen ihbar et onu gelsinler alsınlar tıksınlar bi yere..bende babamla çok sorun yaşadım hala da yaşıyorum aynı evin içinde yüzünü bile görmek istemiyorum ama o da benim gibi..eğer şiddet veya başka bir tehdit söz konusu ise aile ve sosyal politikalar bakanlığının oluşturduğu destek hattından yardım alabilirsiniz

Yorum

İşleniyor...
                          X