"Seni öldürücem baba " diye kendimden geçtim . 10-15 dakika ağlama , bağırma , yırtınma, çığlıklardan sonra yere yığıldım görmüyorum , uymuyorum , düşünemiyorum . Ama yine aynı cümle ağzımda . 5-6 böyle durdukdan sonra kaçtım uzaklara kaçabildiğim kadar yığıldım yere mavi gökyüzüne bakıyorum alıyorum derin derin nefes . Takip etmiş beni . Önüme kondu koca bir taş çöktü dizlerinin üstüne dedi " hadi öldür , vur kafam arkasına patlak damarlarımı " Anlamıyor ki asıl öldürmek istediğim kişi kendim . Ben kaçıyorum o beni kovalıyor yüzünde sırıtmayla , delilere özgü bir sırıtma ... Pörtlemiş gözler .Ben bir yandan yalvarıyorum , ağlıyorum " bırak gideyim baba bu en kötüsü bu cehennem gibi baba " Ama belkide ağlamıyorumdur çünki ağlıyordum saten yarım saatir gözyaşı kalmamıştır , sayıklıyorumdur sadece .
3 gün geçti üstünden 1 gündür Halamda kalıyorum şu anda . Tatile gittiler bir hafta sonra dönecekler . yaşım 15 . 3-4 yıldır diyorum kendime , herşey düzelebilir daha iyiye gidebilir umutsuzluğa düşmeye gerek yok . Ama ne yapabilirim bu saatten sonra ...
3 gün geçti üstünden 1 gündür Halamda kalıyorum şu anda . Tatile gittiler bir hafta sonra dönecekler . yaşım 15 . 3-4 yıldır diyorum kendime , herşey düzelebilir daha iyiye gidebilir umutsuzluğa düşmeye gerek yok . Ama ne yapabilirim bu saatten sonra ...

Yorum