Bazen birşeye sinirlendiğim zaman uzun süre etkisinden kurtulamıyorum kafamın içinde elektiriklenmeler oluyor beynim patlayacakmış gibi oluyor yüzümkulaklarımk ızarıyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fırtınalar esiyor
Collapse
X
-
Re: Fırtınalar esiyor
aslında bu biriktirdiğin ve atamadığın duyguların her olaydaki sana olan yansımasıdır. böyle her bir olay başına geldiğinde daha da başın fazla ağrımaya başlayacak. tedavi olman şart. baş ağrısı ya fizyolojik ya da psikolojiktir.Orjinal yazı sahibi: masum528Bazen birşeye sinirlendiğim zaman uzun süre etkisinden kurtulamıyorum kafamın içinde elektiriklenmeler oluyor beynim patlayacakmış gibi oluyor yüzümkulaklarımk ızarıyor
-
Re: Fırtınalar esiyor
Sevgili masumcum, senin yaşlarındayken ve hatta 30lar da dahil olmak üzere ben de sinirlenmekten çok korkardım. Çünkü sinirlenince tüm bedenim titrerdi, sinir sistemime aşırı stres yüklenirdi. O an sanki bedenime bir zehir salgılanırdı. Bunu yaşamaktan çekinirdim, böyle bir ruh halinin ve bedenin içinde olmak zor ve etkisi uzun sürerdi sende de olduğu gibi. Ama sonra beni sinirlendiren olaylara olan katı bakış açım yıllar içinde yumuşadı ve bazı farkındalıklarla bilinçlendim. Bedenimi titretecek kadar sinirlenmiyorum artık. Zamanla geçer diyeceğim ama herkeste geçmeyeceğini biliyorum, yoksa yaşını başını almış insanlar hiç sinirlenmezlerdi. Bunlar farkındalık geliştirmeyle azalır. Hayata, olaylara, yaşadıklarına, sıradan kalıplaşmış sığ bakış açılarından bakmamayı öğrenmek işe yarar.Orjinal yazı sahibi: masum528Bazen birşeye sinirlendiğim zaman uzun süre etkisinden kurtulamıyorum kafamın içinde elektiriklenmeler oluyor beynim patlayacakmış gibi oluyor yüzümkulaklarımk ızarıyor
Yorum

Yorum