Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karabasan

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Karabasan

Arkadaslar bana bu Karabasan olayi çok oluyor..... Ne yapmaliyim
    gerçekten çok korkmaya basladim....

karabasan diye birşey yok kanıtlasınlar ozaman bunlar yalan stresten falan oluyor uyku felci diyende var banada bir ara çok oluyordu

Yorum

Re: Karabasan

Orjinal yazı sahibi: Hell
      Üzerine öyle bir durum geldiği zaman okuyamazsın ama içinden euzü besmeleyi geçirdiğin anda çözülürsün.
      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Bu durum , uyku ile uyanıklık arasında kalma durumu .. Ve halk arasında denildiği gibi doğaüstü şeylerle bir alakası yok .. Sizin böyle şeyler düşünerek korktuğunuzu da sanmıyorum gerçi ..

Korkulacak birşey değil bu .. Kendinizi rahat bırakın o anda .. Huzur bulmak için bir dua edin isterseniz ama korkmayın .. Kimseye zarar vermiş değil bu durum .. İster istemez uyanıyor insan sonunda zaten ..

Yorum

Bir kere benim de başıma gelmişti ve çok korkmuştum. Ama aslında vücudun savunma mekanizmasıyla ilgili birşeymiş.Yani rüya görürken uyanamayıp da rüyaya devam etmektense uyanıp da kıpırdayamamak daha emniyetli inanaın ki.. Çünki ben bir kere rüya görürüken ayağa kalkıp yürümüş ve kendimi balkonun kenarında bulmuştum.. :?
          İkisini de yaşamış biri olarak hiç sevimli olmasa da eğer ille de olacaksa karabasanı tercih ediyorum..nasıl olsa sonunda çözüleceksindir..öbür türlüsünde balkondan düşmek var :!:

Yorum

Re: Karabasan

Orjinal yazı sahibi: Hell
            korkmaya devam ettiğin sürece olumlu sonuç alamazsın

Yorum

ben görürüm onu hep korkunç siyah bi adam.

Yorum

Neyinden korkuyorsunuz?
                öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

bu çok kötü bir şey karabasan olayı bana da zaman zaman olur nefesim kesilir sanki felç olurum sonra da çığlık çığlığa uyanırım ve yataktan atladığım gibi evin içinde koşmaya başlarım.. :?

Yorum

İşleniyor...
                  X