Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bu durum , uyku ile uyanıklık arasında kalma durumu .. Ve halk arasında denildiği gibi doğaüstü şeylerle bir alakası yok .. Sizin böyle şeyler düşünerek korktuğunuzu da sanmıyorum gerçi ..
Korkulacak birşey değil bu .. Kendinizi rahat bırakın o anda .. Huzur bulmak için bir dua edin isterseniz ama korkmayın .. Kimseye zarar vermiş değil bu durum .. İster istemez uyanıyor insan sonunda zaten ..
Bir kere benim de başıma gelmişti ve çok korkmuştum. Ama aslında vücudun savunma mekanizmasıyla ilgili birşeymiş.Yani rüya görürken uyanamayıp da rüyaya devam etmektense uyanıp da kıpırdayamamak daha emniyetli inanaın ki.. Çünki ben bir kere rüya görürüken ayağa kalkıp yürümüş ve kendimi balkonun kenarında bulmuştum.. :?
İkisini de yaşamış biri olarak hiç sevimli olmasa da eğer ille de olacaksa karabasanı tercih ediyorum..nasıl olsa sonunda çözüleceksindir..öbür türlüsünde balkondan düşmek var :!:
bu çok kötü bir şey karabasan olayı bana da zaman zaman olur nefesim kesilir sanki felç olurum sonra da çığlık çığlığa uyanırım ve yataktan atladığım gibi evin içinde koşmaya başlarım.. :?
Yorum