Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ya ben ne yapayım çaresiz kaldım bir çözüm

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ya ben ne yapayım çaresiz kaldım bir çözüm

kardeşlerim artık yok,annem hasta ev işlerini yapamıyor.şu ev işlerini yapmaya çalışayım dedim.bir makarna yapayım dedim,makarna yapıştı top gibi bir bütün oldu,biraz kıymayla karıştırdım manzara beter oldu tadı igrenç çöpe attım makarnayı.kuru fasülye yapayım dedim suyunu az koymuşum baktım yanık kokusu geliyor aceleyle birde havasını almadan açacaktım düdüklüyü.baktım fasulyeye kapkara olmuş.çamaşır yıkayayım dedim renkliyle beyazlar ayrı ayrı atılması gerekiyormuş ben hepsini bir arada koydum sonuç beyaz çamaşırlar renklendi alaca bulaca bir şey olmuşlar allahım ne kadar zormuş ev işleri ev hanımlarına allah yardım etsin.ben ne yapayım arkadaşlar annemin evine birkadın mı tutayım yanlız herkesede güvenilmiyor,çaresiz kaldım ya bir çözüm

sen ev işi yapma derim ben
    güvenilir bir bayan tut günlük temizlik için.yakın çevrene falan sor mutlaka ev işleri için yardım alan arkadaşların vardır.
    ev hanımlığı zor gerçekten :?
    Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
    Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
    Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

anneciğinin yükünü hafifletmeye çalıştığın için seni yürekten kutluyorum.bencede bir kadın tut.ama yemek yapmak zor iş değil.bir sürü yemek tarifi veren siteler var.istersen yapabilirsin arkadaşım.
      ben bir ev hanımı olarak yemeklerde yardımcı olmak isterdim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: platonik
        sen ev işi yapma derim ben
        güvenilir bir bayan tut günlük temizlik için.yakın çevrene falan sor mutlaka ev işleri için yardım alan arkadaşların vardır.
        ev hanımlığı zor gerçekten :?
        bencee güvenilir birinii tut

dün annem evde yoktuu kahvaltıyı akşam 8 de yaptım valla
        <div>İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ.....</div><br />

Yorum

Ozgur cum
          Olmaz oyle bir kadin tutmalisin guvenemiyorsan en azindan tanidikla bisi yapmayi dene, ne biliim tanidigin tanidigi olur sana birini onerir falan!!!

Ama seni takdir ettigimi de soylemeden gecemicem
          SEN HERŞEYE DEĞERSİN!!!

Yorum

Araştırıp başkalarının memnun kaldığı güvenilir birini ev işleri için tutabilirsin..O ev işlerini yapar sen de annene daha çok zaman ayırırsın..

Yorum

Yemeği kendin yapabilirsin, öğrenirsin, buradaki arkadaşlardan, yemek sitelerinden, hatta bazen moderatörlerimiz birşey demezse, elindeki malzemeleri yazıp başlık açarsın biz sana uygun tarifler veririz Temizliğe gelince mutlaka birini tut, akrabalar ya da güvendiğin teyzeler varsa onlara sor mutlaka sana birini tavsiye ederler.. Tanıdığın birine de giden bir temizlikçi olsun ki güvenebil.. İlk geldiğinde tam gün gelsin, sonra 15-20 günde bir yarım gün gelsin, yerım gün gelince hem evin temiz olur hem maliyeti düşük olur

Yorum

Öncelikle annene yardımcı olmak adına yaptıkların için seni tebrik ederim bence yapman gereken kendi akrabalarından güvendiğin ve ara sıra annene yapamadığı işlerde yardım etmek için gelebilecek birini bulman hatta parasal yönden de belli bir miktar para verirsin :idea: hem de için rahat olur bu aradada sende yemek yapmak bulaşık ve çamaşır yıkamak ev temizliği gibi konularda kendini geliştir :!: çünkü evlilik hayatında ve annen hasta olduğu gibi durumlarda iş başa düştümü bunları yapabilmek gerekli :idea:

allaha şükür ben menemen makarna çorba ve erkeklerin genel ve pratik yemeği olan omlet sucuklu ve salçalı yumurta yapabiliyorum bulaşık çamaşır tuvalet banyo fanyas halı temizliği evimize elektirikli süpürge tutma can silmesi eşyaların tozunu almak ve kendi odamın ve bilgisayarımın temizlik işlerini genelde annemle beraber yada tek başıma yapıyorum kendi odamı ise kendim temizliyorum genelde ancak bi şikayetim oluyo halı yıkama konusunda :? çünkü mahalledeki gelen geçen adam lar kadın ve kızlar yaşlılar bana şaşırmış ve garib bi şekilde bakıyo :roll: hatta komşumuzun hanımı ay yazık kız gibi iş yapıyo dedimi sinirim tepeme çıkıyo :? utanmıyom yaptığım işden ama ay yazık demesi beni kahrediyo bide bana garib garib insanların bakması canımı sıkıyo illa bayanlarmı halı yıkar bence en güzeli erkeklerin yıkaması :idea:

Yorum

ahmetçetin :lol: affrein valla sana.. kim ne desin boşver...

alemozgur, bence de bir hanım gelmeli sizin eve... aylık olarak konuşun bak benim patron hep moldavalıları tutar, ama onlar gece de kalıyor, hasta da bakıyor her işi yapıyor, aylık 500 dolar alıyorlar. Yani ucuzlar çünkü onların ülkesinde hiç iş yok. Uyarsa size PM den konuşalım.

Sevgiler.

Yorum

AHMETCETIN sızı taktır ettım gercektenn...bız bıle ustesınden gelemezken bu kadar ısın masallah valla... bu zamanda erkeklere halı yıkatmakmııı,hele bırde cam sılmek oylemı ALLAH muhafaza :lol: ÖZGÜR sız sanırım henuz gencsınız...annenız bence bakıcı bır kadın yerıne bır gelını tercıh ederdııı
                    Öldürmeyen her aci beni diriltir...

Yorum

mrb

teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için....

Yorum

.

canım kolay gelsin sna. ama öğren sende biraz canım.

Yorum

Re: mrb

Orjinal yazı sahibi: alemozgur
                          teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için....
                          özgürcüm, çabaların için aferin sana arkadaşım, hiç olmazsa çaba göstermişsin. bence sakın vazgeçme kim ilk zaman yakmadı ki yemek yaparken, böyle böyle öğreneceksin. ne zaman istersen yemek işinde sorabilirsin bana,yardımcı olurum seve seve.ben erkek kardeşime uzaktan tarifle ne yemekler yaptırıyorum bilsen.

Yorum

Re: ya ben ne yapayım çaresiz kaldım bir çözüm

Orjinal yazı sahibi: alemozgur
                            kardeşlerim artık yok,annem hasta ev işlerini yapamıyor.şu ev işlerini yapmaya çalışayım dedim.bir makarna yapayım dedim,makarna yapıştı top gibi bir bütün oldu,biraz kıymayla karıştırdım manzara beter oldu tadı igrenç çöpe attım makarnayı.kuru fasülye yapayım dedim suyunu az koymuşum baktım yanık kokusu geliyor aceleyle birde havasını almadan açacaktım düdüklüyü.baktım fasulyeye kapkara olmuş.çamaşır yıkayayım dedim renkliyle beyazlar ayrı ayrı atılması gerekiyormuş ben hepsini bir arada koydum sonuç beyaz çamaşırlar renklendi alaca bulaca bir şey olmuşlar allahım ne kadar zormuş ev işleri ev hanımlarına allah yardım etsin.ben ne yapayım arkadaşlar annemin evine birkadın mı tutayım yanlız herkesede güvenilmiyor,çaresiz kaldım ya bir çözüm
                            Ah benim canım kardeşim.Daha yazının en başında kardeşlerim yok dediğin andan itibaren ağlamaya başladım.Allah;sana sabırlar versin ve kardeşlerinin mekanını Cennet etsin.Kardeşim en iyisi bir hanım tut ama hanımda sana ev işlerini öğretsin azcık.Ne yapalım iş başa düştü artık.Görüşürüz kardeşim iyigünler.

Yorum

mrb

sagolasınız dostlarım önerileriniz için....mustifrazer, kardeşlerim olmadan yaşamak zor dostum,hep gözyaşlarımı içime akıtıyorum ama ne çare artık onlar geri gelmiyor ama ayakta durmak zorundayım iyi olmalıyım geride kalanlar için.....

Yorum

İşleniyor...
                              X