Merhaba arkadaşlar, doktorun önerisiyle venegisi ölçek azalta azalta bırakmama rağmen üzerimde çok büyük etkiler gösterdi bugün bırakmamın 3.günüm şu herkesin bahsettiği kafama sağa sola çevirince elektriklenme olayı banada oluyor üstelik her gün artarak. Hatta bir ara ilaca tekrardan mı başlasam bile düşünmedim değil. Hiç bir aktiveteyi doğru düzgün yapamıyorum. Bu yoksunluk tablosu ne zaman sona ericek tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi ? Doktor 1-2 gün içinde kaybolur dedi ama değişen bir şey yok.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Antidepresanı bıraktım çok kötü durumdayım
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: macabre View Postben de venegisi 300mg almaya başladım. bahar havası iyi çağrışım yapmıyor.
venegis 300mg laroxyl 300mg ye eşdeğer dozdur.
laroxyl 300mg felaket yan etki yapar. venegis nasıl?
venegis öfke için iyidir. anti sosyal kişilik tedavisinde etkilidir.
geçmiş olsun.
Yorum
-
venegise ilk başladığımda sık sık kabus görmeye başlamıştım. prespektusta da bahsediyor yan etki... öfke için etkili almayınca öfkeli oluyorum. yüksek doz da kalp çarpıntısı yapabiliyor ama ben de yapmadı. bir arkadaşım bu yüzden bıraktı. iyi olsam da alıyorum mutlu ediyor
Yorum
-
venegis yani diğer tanınmış ismi ile efexor yani etken maddesi venlafaksin olan ilaç.
venlafaksin, depresyonda SSRI antidepresanlardan daha etkilidir.
bunun sebebinin hem serotonin hem norepinefrin ( ya da noradrenalin) üzerinde etkili olmasıdır.
fakat benim için durum farklı.
benim için bir numara laroxyl, iki numara tolvon. üç remeron olabilir ama emin değilim.
yani benim depresyonum sadece çok uyutan antidepresanlara cevap veriyor!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ortega View Postbazı kişilerde 6 hafta sürdüğü olur.
bence yarım 37.5 vegenis alırsan yoksunluk sendromu hemen geçer ya da azalır.
bir süre günde yarım 37.5 venegis al.
daha sonra iki günde bir yarım venegis al.
Hocam doktorun tavsiyesi önerdiği dozlarda bıraktım yani doktora danışmadan sizin söylediğinizi yapmak yanlış olur heralde.
Yorum
-
Ben venegisi uzun süre kullandım okb takıntım için ilk prozac ile başlamıştım daha sonra venegis kullandım ama venegisinde en ufak etkisini görmeyince doktor başka tedaviye başlıyacağım dedi ama bu yan etkiler geçmeden başlıyamıyoruz yeni tedaviyede
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smoke_7 View Post
Hocam doktorun tavsiyesi önerdiği dozlarda bıraktım yani doktora danışmadan sizin söylediğinizi yapmak yanlış olur heralde.
kendi kendinin doktoru olmak diye bişi var!
herşeyi doktora bırakırsan işte böyle katlanılmaz sıkıntılar yaşarsın
benim söylediğim basit ve ilkokul çocuğunun bile anlayabileceği bişi!
çok küçük bir doz alarak yoksunluk sendromundan kurtulacaksın.
bu kadar basit bir mantığı da anlamıyorsan artık ben sana bişi demiyom!
Yorum

Yorum