Duyuru

Collapse
No announcement yet.

neden böyleyim ki bi türlü anlayamıyorum?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sen okuyarak yendim diyorsun bu problemi ama okumak da yeterli olmayabilir diye düşünüyorum çünkü okuduğun şey kağıtta yazan bilgiler hani pratikte uygulama denen bir şey var ya ben o kısımda sorun olabileceğini düşünüyorum. Futbolu çok iyi bilirsin kaç km hızla hangi açıyla nereye vuracağını ve sonuçta ne olacağını kitaptan öğrenebilirsin ama iş falsoyu vermeye gelince yapamayabilirsin o tamamen senin kendi yeteneğine kalıyor.
    Konuşmak da böyle insanların tavırlarına göre ne diyeceklerini hissedebilirsin ama ona nası söyleyebilirsin ki hissettiğin şeyleri cümle kurmaya iki gelimeyi arka arka söylemeye gelince çuvallıyoruz.
    Bana da öyle olur bazen duvarlar üstüme üstüme gelir kalp atışlarımı hızlandırır göğüs kafesim daralıyor gibi hissettirir yaşam enerjimi bitirir bazen bende böyle tepkisel şeyler yaşıyorum

Yorum

yabancı bi ortamda çekinmek herkeste olur o ciddi bir problem değil asıl problem arkadaş grubunda olunca konuşamamak bir sürü insan bi şeyler anlatıyo dalga geçiyolar gülüyolar bazen saçma bi şey söylüyo yine gülüyolar işte ben onların rahatlığına hayranım.Bazen olur arkadaş ortamında muhabbet güzeldir bi bakmışşındır sende gaza gelmişşindir sende bi şey patlatmışsındır orada bir espri ya da bir davranış gibi komik olarak düşündüğün ama ortamdan tepki gelmez halbuki yaptığın hareketi başkası yapınca gülerler sen yapınca bi sus pus olur naptı bu şimdi gibilerinden işte o zaman o ortam sana dar geliyor

Yorum

SF Lİ BİRİNİ ANCA SF Lİ BİRİ ANLAR,bence bu problemin çözümü üsütüne gitmek korktumuzu şeyin ama korkulanın üstüne gitmek o kadar kolay değil,yapılacak şey psikoloji yardım almak,yada kendimiz başarmaya çalışmak,başka yol yok gibi
        <br />

Yorum

bonie senin bu hastalığı yenmen yada büyük oranla azaltman ne kadar zamanını aldı?

Yorum

sanırım düz lisede okudun benim de bu fobik durumum lisede artmıştı etraf genelde serseri tiplerle doluydu ve ben onlarla konuşamıyordum daha doğrusu konuşmaya müsayit olmayan birçok tip vardı eleştiri kabul etmeyen birçok tip bu yüzden çoğu kez okulun bahçesinde başım belaya da girmiştir sonra zamanla kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadım ve baktım ki artık hiç konuşmuyorum ortamlarda ve bulunduğumda da rahatsız olmaya başlamışım

Yorum

ergenlik çağlarında çok etkiliyo bu şeyler bizleri sonra bi bakıyoruz ki kalıcı yaralar açmış bizde.MANTIKLI olan hakedilenin uygulanması ama o zaman da sosyal çevreden yaşayış tarzından iç meselelerden dolayı tepki veremiyoruz sonra da bir bakıyoruz ki arkadaşından yarım yamalak duyduğu ingilizce şarkıyı aksan yaparak söylemeye çalışan o özenti tip halbuki şarkıcıyı kimin söylediğini sorsan bilmez tepene çıkmış ve asla inmeyecek sen tepkini gösterene kadar zaten gösterebilsydik o geçirdiğimiz seneler yitik yıllar olmayacaktı .

Yorum

Çok şey yazmak isterdim, belki bir sene önce olsa yazardım da. Ama artık öyle uzun yazıları anlamsız buluyorum ve bunun yanında görüyorum ki doğru yoldasınız. Belki şuan söylemenin bir faydası olmayacak ama bu sorunlarınızı aşıcaksınız.

Yorum

inşallah dediğin gibi olur çünkü artık çok bunalttı beni.Bu şey insanın yaşam enerjisini içine çeken bir sülük gibi.

Yorum

İşleniyor...
                  X