sen okuyarak yendim diyorsun bu problemi ama okumak da yeterli olmayabilir diye düşünüyorum çünkü okuduğun şey kağıtta yazan bilgiler hani pratikte uygulama denen bir şey var ya ben o kısımda sorun olabileceğini düşünüyorum. Futbolu çok iyi bilirsin kaç km hızla hangi açıyla nereye vuracağını ve sonuçta ne olacağını kitaptan öğrenebilirsin ama iş falsoyu vermeye gelince yapamayabilirsin o tamamen senin kendi yeteneğine kalıyor.
Konuşmak da böyle insanların tavırlarına göre ne diyeceklerini hissedebilirsin ama ona nası söyleyebilirsin ki hissettiğin şeyleri cümle kurmaya iki gelimeyi arka arka söylemeye gelince çuvallıyoruz.
Bana da öyle olur bazen duvarlar üstüme üstüme gelir kalp atışlarımı hızlandırır göğüs kafesim daralıyor gibi hissettirir yaşam enerjimi bitirir bazen bende böyle tepkisel şeyler yaşıyorum
Konuşmak da böyle insanların tavırlarına göre ne diyeceklerini hissedebilirsin ama ona nası söyleyebilirsin ki hissettiğin şeyleri cümle kurmaya iki gelimeyi arka arka söylemeye gelince çuvallıyoruz.
Bana da öyle olur bazen duvarlar üstüme üstüme gelir kalp atışlarımı hızlandırır göğüs kafesim daralıyor gibi hissettirir yaşam enerjimi bitirir bazen bende böyle tepkisel şeyler yaşıyorum

Yorum