Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bıktım Artık :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bıktım Artık :(

Bende 2.5 yıldır SF+ özgüven eksikliği + depresyon var ama son zamanlarda iyice arttı.. kullandığım ilaçlara rağmen devam ediyor.. bazen yolda yürürken yaşamak istediğim bi olay aklıma geliyo acaba diyorum bunu yaşamış gibi anlatsam dikkat çeker miyim çevremdekilerde sonra diyorum kendine gel birde rüya ile gerçeği ayır edemiyorum bazen rüya mıydı gerçek miydi diye düşünürken buluyorum kendimi ve okulu vs ektiğim zamanlar 18-20 saat uyuyorum sadece temel ihtiyaçlar için kalkıyorum yataktan ne olacak benim sonum artık ciddi ciddi ölmek istiyorum

kısmen aynılarını yaşadım, okulu bıraktım. hayatımı zindana çevirdim. tavsiyem zor olsada okulunu bitirmek sonrası sana kalmış.
    ....

Yorum

Kullandığın ilaçları yazabilirmisin?

Yorum

çok uyumanın sebebi kullandığın ilaçların yüksek dozda olması ya da yan etkileri olabilir ayrıca depresyondan kurtulamıyorsan ilaç iyi gelmiyor demektir

Yorum

abilify 15 mg ve misol 100mg

Yorum

abilify bir antipsikotik şizofreni bipolar tedavisinde kullanılıyor bence o ilacı bırak

Yorum

kaç yıldır kullanıyorum nasıl bırakayım ki..

Yorum

Abilify okb tedavisinde de sıklıkla kullanilir adam zaten hasta iyice sıyırsınmı ilacı bırak diyorsun kafana göre.Kardeşim benim sana tavsiyem başka bir doktora gidip ilaç farklı ilaclarla bi kombinasyon yaptırman belliki bu ilaçlar iş yapmıyor sende.Sakın kafana görede bırakma gibi bir cahillik etme

Yorum

öyle yapacağım pazartesi gideceğim başka doktora ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kırgınçiçek945 View Post
                    kaç yıldır kullanıyorum nasıl bırakayım ki..
                    kaç yıldır kullanıyorsun?
                    ne yaşadığını tam olarak bilemem ben sadece varsayımda bulundum fikrimi belirttim ilaçlar birden bırakılmaması gerekir
                    doktora söylersen bir çözüm bulunur belki

Yorum

2.5 yıldır ve bazen doktoru değiştirmeyi düşününce bile kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum köü oluyorum off of çok farklı düşüncelerim var

Yorum

ne gibi farklı düşünceler?

Yorum

Ölümden başka her şeye çare var kardeşim ben bunu anladım.Sadece yapman gereken en önemlisi ama dogru doktoru bulman ve doğru ilaçları kullanman emin ol %80 leri göreceksin.

Yorum

en büyük dert benimkiymiş gibi geliyo çaresi yokmuş gibi

Yorum

Bugün yapmadığım bişeyi yaptım mı acaba diye düşünürken buldum kendimi ama yapmadığımı hatırladım sonra.. neler oluyor bana (

Yorum

İşleniyor...
                              X