Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni başlayan hayatım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Predestination
    replied
    Oncelikle coookca gecmis olsun. Attigin bu adimin icin seni tebrik ederim. Burada bircogumuz yalnizca olumsuz durumlara odaklanip, tedaviyi redderek ki zaten bu yuzden hastayiz, dusuncelerimizi degistiremiyor cesur olup karsi koyamiyoruz. Boyle bir yaziyi okumak mutlu etti. Dilerim bundan sonraki hayatinda hedefine ulasirsin. Olumlu olumsuz her seyin olabilecegi bir dunyadayiz bu yuzden hazirlikli olman da guzel. Kendine cok iyi bak.

Leave a comment:

• serhat_
    replied
    iyi güzel yazmışsın altına imzamı atarım. da pozitif duygularda bi yere kadar sonra yine duvar örmeye başlıyosun.

Leave a comment:

• aptal
    replied
    Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
    Yazından ne kadar güçlü ve akıllı bir insan olduğun belli zaten Büyük zorlukların üstesinden gelmişsin, doktora gitmeye de devam ediyorsun daha ne olsun..Buarada arada sırada inişler yaşamaktan da hiç korkma her insanın hayatında inişler oluyor ama kısa süre sonra düzelir mutlaka..
    öyle olmasını umuyorum iniş çıkışları kabullendim ama tekrar ümitsiz kalmaktan korkuyorum ve kendimi mi kandırıyorum gerçekten iyileşiyor muyum emin olmam gerek. pes etmeyeceğim bu sefer

Leave a comment:

• aptal
    replied
    Orjinal yazı sahibi: birzamanlarben View Post
    Etrafına duvarlar örmen aslında Yanlız olmadığının ,umutlarını kaybetmediğinin kanıtıdır.öyleki tam olarak ispatlayamadığın üstün vasıflarının varlığına inandığın için herşeye rağmen kendini güçlü hissediyorsun.fakat gücünü ispat edememek ve insanların yetersiz olduğunu düşünmeleri en zayıf tarafın.duvarlar güçlü yapılardır.örülen duvarlar içerde değerli bir şeyleri sakladığının göstergesidir.o sensin.duvarı aşan ise suçlu..... (kendime bakarak yorumladım)

söylediklerinde haksız sayılmazsın ama benim duvarlarım öyle kalınmış ki kendimden korktum biraz olsun kurtulmak istiyorum. 19 yaşındayım ve bu kadar yorgun hissetmem artık canımı sıkıyordu bakalım başarabilecek miyim...

Leave a comment:

• mavi mavi
    replied
    Yazından ne kadar güçlü ve akıllı bir insan olduğun belli zaten Büyük zorlukların üstesinden gelmişsin, doktora gitmeye de devam ediyorsun daha ne olsun..Buarada arada sırada inişler yaşamaktan da hiç korkma her insanın hayatında inişler oluyor ama kısa süre sonra düzelir mutlaka..

Leave a comment:

• birzamanlarben
    replied
    Etrafına duvarlar örmen aslında Yanlız olmadığının ,umutlarını kaybetmediğinin kanıtıdır.öyleki tam olarak ispatlayamadığın üstün vasıflarının varlığına inandığın için herşeye rağmen kendini güçlü hissediyorsun.fakat gücünü ispat edememek ve insanların yetersiz olduğunu düşünmeleri en zayıf tarafın.duvarlar güçlü yapılardır.örülen duvarlar içerde değerli bir şeyleri sakladığının göstergesidir.o sensin.duvarı aşan ise suçlu..... (kendime bakarak yorumladım)

Leave a comment:

• peacelover
    replied
    Orjinal yazı sahibi: aptal View Post
    hala devam ediyorum zaten psikoloğa gitmeye . henüz tamam iyiyim gitmem gerekmiyor diyemiyorum bu iyileşmenin tam ve kalıcı olmasını istiyorum
    evet. doğrusunu yapıyorsun.

Leave a comment:

• aptal
    replied
    hala devam ediyorum zaten psikoloğa gitmeye . henüz tamam iyiyim gitmem gerekmiyor diyemiyorum bu iyileşmenin tam ve kalıcı olmasını istiyorum

Leave a comment:

• peacelover
    replied
    Orjinal yazı sahibi: aptal View Post
    evet bunu fark etmek zor oldu kabullenmek falan. sadece bu kadar kısa zamanda iyi olmak beni korkutuyor
    her insanın hayatında iniş çıkışlar var. hastalık boyutunda olunca iniş çıkışlar sert olabiliyor ve tedavi gerekebiliyor.
    tekrar bir iniş olabilir ama geçici olacaktır. sert bir iniş olursa yine bir uzmandan yardım alabilirsin.

Leave a comment:

• aptal
    replied
    evet bunu fark etmek zor oldu kabullenmek falan. sadece bu kadar kısa zamanda iyi olmak beni korkutuyor

Leave a comment:

• milena7
    replied
    en doğru yerden başlıyorsun: kendine değer vermek ve kendini sevmek.

Leave a comment:

• aptal
    replied
    uyanmaya başlıyorum genel olarak aptal gibi hissederdim haklısın. değişmeye çalışıyorum.teşekkür ederim bu arada

Leave a comment:

• peacelover
    replied
    evet kendine aptal sıfatını uygun gördüğüne göre sende fazlaca kendini olumsuz değerlendirme varmış.
    yazı üslubun hiç de aptal olmadığını ve gayet entelektüel olduğunu gösteriyor.

Leave a comment:

İşleniyor...
X