Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şeytanla savaş halindeyim kaç gündür:'(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Şeytanla savaş halindeyim kaç gündür:'(

Özelliklede bugün hep ölmeyi düşündüm. Yaşamak çok acı veriyor eziyet çekiyorum resmen. İnsan görünümlü ama insan olamayan kişilerden nefret ediyorum, içimden yaşama isteğini alıyorlar. Ben savaştıkça onlar sanki daha güçlü geliyorlar üzerime, bıktım artık onlarla savaşmaktan. Ne aile ne işyerinde hiç kimseyi görmek istemiyorum. İş yerinde sürekli birileriyle muhattab olmak zorunda kalmaktan bıktım, meyve veren ağaç taşlanır misali herkesin hedefinde ben, bir kişiyi bile sevmiyorum işyerinde hepsinden nefret ediyorum, bir kaç yıl önce olsa güler geçerdim ama depresyonda dayanılmıyor öyle saygısız insanlara. O işyerini şef yüzünden bırakmıştım ben , ancak herkes defalarca aradı beni geri dönmem için ve döndüm ama çok büyük hataymış. Evdekilerden nefret ediyorum çünkü beni hergün biraz daha öldürüyorlar, onların sayesinde kendimdende nefret ediyorum. Biran önce iş bitsede eve gidip bütün ilaçları alıp içsem dedim,o an ilaçlar yanımda olsa belki içerdim ama şuan onuda yapamam buna tabiki şükrediyorum ama gerçekten çok acı çekiyorum. Bu kadar olmaz, insan insanı bu derece üzmez. Ben üzemem kimseyi üstelik rahatsız intihar odaklı bir insan olduğunu bilirsem düşmanım bile olsa yardımcı olurum sırf Allah rızası için, neden insanlar böyle köötü ve fesatlar anlamıyorum. Bende olucam diyorum ama yapamıyorum. Ama eğer kendimi birgün beni üzen insanlar yüzünden eğer kendimi öldürürsem inşallah onlarda vicdan azabından ölürler. O kadar moralim bozukki kusura bakmayın saçmaladım belkide bilmiyorum çok görmeyin gerçekten çok kötüyüm bu gece.
    Last edited by sevde_; 22-10-2009, 11:38 PM.
    Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Allah yardımcın olsun hep kötülerle karşılaşmışsın cok zor ama sen kesinlikle onların seviyesine inme bir dönüm noktası olacaktır muhakkak Rabimin merhametine sıgınki rehaha cıkasın
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

En büyük sorunun şu an işin gibi..yaa bırak gitme..sana işmi yok cnım ya...o mikroplarıda görmez gözün..biraz fazla büyütüyorsun gibi,ilaçlarını ihmal etme,yüreğini sıkma bu kadar..hem sakın ölümü düşünme...sakın...
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Senin terapi görmen lazım, gördüysen de iyi ilgilenmemişler. Çok derinde , hatalı düşünce yapıları oluşturmuşsun farkında olmadan.

Allah'tan acil şifalar dilerim.

Yorum

merhaba sevde..gerçekten ölüm zaman zaman çoğumuzun aklına geliyor..
          insanlara gelince gerçekten zaman kötü..insanların çoğu karakterlerini yitirmiş..sırf karşısına zarar verme,uyuzluk etmek için bilerek ters gidenler de var..ama vicdanlı,ahlaklı insanlar da var ama azınlıkta
          aslında saygısız insanlara karşı en güzel tepki takmamak..haklısın öle insanları takmamak çok zor..hele böle insanlar sürekli yanıbaşında olunca görmezden gelememk daha zor haklısın ama takma o insanları boşver..düşünsene öle insnalar yüzünden senin canın sıkılıyo buna hiç değer mi?...
          sen canını sıkmamaya çalış olurmu..
          buarada bize yine yazarsan,durumunu paylaşırsan seviniriz
          :10:

Yorum

Bu yaşadığın şeylere bir tek sen yaşamıyorsun, birçok insan benzer durumda ancak her sorunda ölmeyi düşünseydik ortada insan kalmazdı.

Sana tavsiyem biraz daha pozitif bakmaya çalışman. Gül yerine sürekli dikeni görürsen olmaz.

Olumsuz tiplerden kurtuluş olmayacağını da bilmelisin.. Ancak kimse kötü değildir özünde yeterince beklersen iyi yönlerini de sana göstereceklerdir..

Yorum

Tamam perla ilk boğaz sözümüzü yerine getirelim orda yemekten sonrada fazla yorulmadan atarız kurtuluruz

firedance evet onların iyi yönleri var ama ben göremiyorum, çünkü iyi yönleri zayıf kalıyor, işin içine bencillik ikiyüzlülük ve fesatlık girince üstüne birde dedikodu . Benim için onlar iyi değildir. ( ama inşallah ben yanılıyorumdur diyorum yinede) Çünkü ben bencil bir insan değilim ve bencil insanları hiç sevmem. Tabi sizin iyi insan tanımınız nedir onu bilmiyorum.

İntihar düşüncesi işyeri yüzünden değil, o sadece patlama noktam benim. Evde zaten büyük sorunlar yaşıyoruz ( o konuya girmicem)ailecek zor günler geçiriyoruz birde işyeri içine girince artık çok güçsüz hissettim kendimi. İşyerinde Allah'a tevekkül ettim biliyorumki o mazlumun yanında ve şimdiye kadar hiçbir zaman hakkımı yerde bırakmadı, çünkü ben kolay kolay böyle olucak bir insan değilim. Herşeyim adaletli olsun isterim ve davranışlarıma her zaman çok dikkat ederim o yüzden içim çok rahat olarak onları Allah'a havale ettim. İnanıyorumki sorumlu kişiler çekicekler şimdiye kadar hep böyle oldu. . Ben hiç bir zaman kişilerle yarışmıyorum (iş anlamında) hep kendimle yarışıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ki şimdiye kadar bütün çalıştığım yerlerde saygı gördüm iş disiplinim vesilesi ile, hiçbir zamanda kimseye güvenmedim, ne patron ne şef hiç kimseye daynamadım sadece kendi iş kalitemle takdir gördüm, ama bu işyerinde herkes birilerine dayanıyor, işden ayrıldığım zaman beni tekrar döndürmek için, uğraşan kişiler bunlar değiller, şimdide beni çıkarttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar, ama felaket inada geldim, asla çıkmıcam işten, onlara istediği rahatlığı vermicem, ben çıksamda rahat edemezler yine ararlar eminim sıkışınca başları, hemde Allah razı gelmez. Anlamıyorum ben bu kişilerin hepside beni sevdiğini söylüyorlardı, birçoğu inandırıcı gelemesede bazılarına gereçkten inanmıştım, 2 kişi yüzünden bütün işyerini benden soğuttular. Ne diyorlarda soğuyorlar onu hiç bilmiyorum, Ben görmesemde Allah görüyor diyorum. Şuan patron ve işveren fasoncu bile cephe aldı o kızlar onlarla samimiler diye, ama bana patron çıkış vermediği sürece çıkmıcam işten. Ve eminim en kısa sürede anlıyacaklar kimin haklı kimin haksız olduğunu. Benim suçum yokmu var tabi, benim bana göre tek suçum, onlarda hep mesafeli olmak dedikodu yapmamak, ve yapıldığı ortamdan çaktırmadan uzaklaşmak. O kadar konu varken niye dedikodu yapılır bu kadarmı basitsiniz? Bu arada Allahîm inşallah affetsin bende onların yüzünden baya dedikodu yapmış oldum. Bana yardımcı olmak için yorum yapan herkesten Allah c.c. razı olsun, sizlerde olmasanız gereçkten içimi hiç dökemicem kendi içimde kaybolucam.

Yorum

Bir söz vardır bilir misin...

“Sopalar ve taşlar benim kemiklerimi kırabilir ama sözcükler beni asla incitemez.”
                Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

asla ölmeyi yaşamaya yeğlemem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: botan View Post
                    asla ölmeyi yaşamaya yeğlemem
                    Evet, elimizdekini değerlendirmeliyiz, elimizde olmayanı değil. Ölümü elbet göreceğiz. O geldiğinde de onu değerlendiririz ama şu an yaşama sahibiz, ölüme değil...
                    Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

“Sopalar ve taşlar benim kemiklerimi kırabilir ama sözcükler beni asla incitemez.” Keşke krılmayabilsem ama kırana kadar uğraşırlar böyle. Arrrslan seni gerçekten çok kıskanıyorum. Hayata bakış açın çok güzel.En takdir ettiğim üyelerdensin kardeşim hep burda kal.

Yorum

"aci cekmemis bir ruh mutluluktan ne anlar "

Sevgili sevde sen ölmekten bahsetmişsin ,herkes bundan bahsetmiş ..dur bakalım bende yaşamaktan bahsedeyim...

Bence ;

yasamak mutlu olmak icin bir yol gercek mutlulugun ayrımına varabilmek icin cikilan bir yol.Bu yol basamak basamaktir , bazen camurlu bataklıklı , bazen cicekli ,bazen yokus , bazen duz... ne zaman neyin karşımıza çıkacağını bilemediğimiz ve bazen afalladığımız bir yol. Bu yolda yürüyen her insan yasıyor demektir.Zaten hersey bir küçücük gülümseme icin degilmidir.?ne dersiniz arkadaslar.İnsan çalışır, çabalar para kazanir sofrasına oturur ve gülümser ,insan yasar yani sever sevilir gülümser insan acı çeker sonunda anlar ve gene gülümser.

Yani nereye gidersek gidelim ne yaparsak yapalim amacimiz bir damla gülüs içindir bence.

Yaşamayi ne kadar istersek o kadar yasamis oluruz.Keske herkes yaşamin tadına vara vara sindire sindire yaşayabilse öyle değilmi...

Sevgiler.
                        Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

sevdecigim bu durumuna gerçekten üzüldüm.bence o iş ortamına kesinlikle girme biraz atmosfer degiştir yani başka yerlere git,gez..sevdigin bir arkadaşın olabilir en az 1 ay kal diyorum.kafan dolmuş senin ben böyle durumlarda uzak tutuyorum kendimi sıkıntılı ortamımdan veya buna ne sebeb olduysa...

Yorum

Dedikodu benim de tahammül edemediğim bi olay, mide bulandırıcı.
                            Tek dönümsün ömrüm...

Yorum

merhaba sevde.bence bizim gibi insanların en büyük hatası yumuşak başlılığımız ve fazla iyi niyetimiz ne dersin?...
                              bence insanlara hakkettiğinden ne fazla ne de az davranmak gerekiyor..yani herkese hakkettiği kadar davranmalıyız
                              o insanları da boşver..herkes sen gibi olgun olamaz,o uyuz insanları da anla yani,boşver sallama
                              :10:

Yorum

İşleniyor...
                              X