Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yine kötüyüm:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: cezars
    kötü bi şeyde yapmıyolar ..sonucda kız cocugusun sessizsin sorunların var bunların toplamı aile baskısı ama seninle hiç ilgelenmeseler paranı har vurup harman savursan
    daha mı iyi arkadaş şeçiminde haklısın ona karışmamaları lazım ......ne demiş aşık veysel ..ZAMAN SANA AYAK UYDURMUYORSA SEN ZAMANA AYAK UYDURACAKSIN..
    bi irkil salla kendini ...bak para kazanabiliyosun işin var saglıgın yerinde sanıyorum bende dahil burada işsiz cok arkadaşımız var ..her şey olacagına varır sen sadece biraz aş kendini
    Yaptıkları onlara göre doğru ama ben çok sıkılıyorum. Arkadaşlarıma çok özeniyorum,istedikleri zaman dışarı çıkabiliyorlar,ailleri onlara pek karışmıyor.Tam tersine bunlar aileye öyle bir laf dinletiyorlar ki şaşırıyorum. İşim var,sağlığım yerinde,fiziksel hiçbir problemim yok ancak mutlu değilim.Çünkü istediğim gibi yaşayamıyorum. Onlar bana müdahale edebiliyorlar ancak ben onların hiçbirşeyine karışamıyorum. Yaşayan bir ölü gibiyim.
    ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yaren25 View Post
      Neden dik duramayacağımı düşünüyorlar,neden fikirlerini değiştiremiyorum.Yanlış birşey yapmadım bu güne kadar. Sürekli sen bilmiyorsun,sen yapamazsın,yüzüne gözüne bulaştırırsın diye diye iyice kendime güvenim gitti. Kendime güvenmiyorum onlara uyarak yaptığım şeylerde beni mutlu etmiyor.Ne yapsam ne etsem bir kusur buluyorlar. Yaşadığım hiçbirşeyde bir anormallik yok ama sürekli tuhaf davranıyormuşum gibi gülüyorlar alaya alıyorlar. Benim üzülebileceğimi hiç mi düşünmüyorlar anlamıyorım.İçime ata ata bunalıorum.
      yok yaren sürekli kendini suçlama,kendine bukadar yüklenme bence..gereğinden fazla yumuşak başlı ve çok fazla uysal olunca karşındaki insanlar suistimale çok takın olurlar..tabi bu herkes için geçerli değil ama geneli böyle...
      oyzüden biraz daha kişililiğini göster,ben de burda varım,benim fikirlerim de uygulanmalı tarzında bir izlenim ver..

bide aiilenin snei bilerek üzdüğünü sanmıyorum,inan aile gibisi yok..sen onlarla bir daha konuş..bana şu tarzda davranmayın lütfen,çünkü ben ozman kendimi şöyel hissediyorum gibi,bu tarzda konuş bence onlarla..
      sevgiler..
      :10:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yaren25 View Post
        Arkadaşlar son bir haftadır çok kötüyüm.Ailemle anlaşamıyorum.Arkadaşlarımla anlaşamıyorum.Sürekli tersliyorum,kötü oluyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum yine de tekrarlıyorum.Kendimden nefret ediyorum,kendimi üzecek şeyleri yapıyorum.Kimse beni anlamaya çalışmıyor sadece yargılıyorlar çok sıkıldım.
        Aynı Dert Bendede var benimde ailem artık benim sevmiyor üvey babam artık yeter sana çok baktım git artık buradan diyor annem ise geber git diyor beddua ediyor kendimi boğazlamayı 4 defa denedim ama yapadım hep ağlıyorum annem bunu bilsede bir şey demiyor hep benden nefret ettiğini söylüyor. BIKTIM ARTIK HERGÜN ÖLMEK İÇİN ALLAH'A DUA EDİYORUM HERGÜN AĞLIYORUM...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enes09 View Post
          Aynı Dert Bendede var benimde ailem artık benim sevmiyor üvey babam artık yeter sana çok baktım git artık buradan diyor annem ise geber git diyor beddua ediyor kendimi boğazlamayı 4 defa denedim ama yapadım hep ağlıyorum annem bunu bilsede bir şey demiyor hep benden nefret ettiğini söylüyor. BIKTIM ARTIK HERGÜN ÖLMEK İÇİN ALLAH'A DUA EDİYORUM HERGÜN AĞLIYORUM...
          Allah kurtarsın durumun cidden zormuş, kısa zamanda kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışmalısın. Çalışmıyormusun yaşın kaç?

Yorum

Ailen bence seni seviyordur son zamanlarda onlarla anlaşamadın diye böyle düşünme eskisiden ailen ile aran nasıldı mesela.

Arkadaşlarını tersleme bence senin sinirlerin bozuk ondan böyle davranıyorsun.Arkadaşların seni seviyorsa hiç takma kafana.

Bu sefer moralin yerine gelsin arkadaşlarınla takılmak istersin ...

Aslında sen bir antidepresan içsen keyfin çok yerine gelir.
            Ve birde ailenle anlaşmaya çalış çözüm yolları ara.

Yorum

İşleniyor...
            X