Derslerim çok iyi. Öğretmenlerim beni çok seviyor. Yaşıma göre aşırı olgun olduğumu söylüyorlar. Ama hiç mutlu değilim. Çocukluğumdan beri hiç arkadaşım yok. Her ortamda dışlanıyorum. Çünkü ben "genel" olamıyorum. Bir erkek olarak, futboldan bile nefret ediyorum. Annem, babam ve ablam bana sürekli söyleniyorlar. Babam "Senden hiçbir şey olmaz!" diyor. Onun gibi olmak zorundaymışım gibi davranıyor. Ailem, tüm akrabalarım içki içiyor. Ben kendi inancım gereği babam da olsa "İçki içilen sofraya oturmak istemiyorum." diyorum. Kıyametler kopuyor.
Nefret etmeye başladım bu kadar iyi olmaktan. İnsanlara biraz güler yüz gösterince, sizi kullanmaya çalışıyorlar. Çıkarı yoksa kimse kimseyle dost değil!
Belli tipler var ve insanlar hep onların peşlerinden gidiyor. Onların yanlışları görülmüyor. Sen okumuşsun, insan olmuşsun o mertebeye ulaşabilmişsin kimin umrunda? Hiçten başka bir şey değilsin ki!
Ben artık şuna inanınıyorum: İnancın, ahlakın, sevginin kalmadığı bu dünyada iyiysen hep acı çekeceksin. Şeytanın köleleri efendi olmuş. Sen ise meleklerle gezeceksin. Kimse bilmeyecek!...
Nefret etmeye başladım bu kadar iyi olmaktan. İnsanlara biraz güler yüz gösterince, sizi kullanmaya çalışıyorlar. Çıkarı yoksa kimse kimseyle dost değil!
Belli tipler var ve insanlar hep onların peşlerinden gidiyor. Onların yanlışları görülmüyor. Sen okumuşsun, insan olmuşsun o mertebeye ulaşabilmişsin kimin umrunda? Hiçten başka bir şey değilsin ki!
Ben artık şuna inanınıyorum: İnancın, ahlakın, sevginin kalmadığı bu dünyada iyiysen hep acı çekeceksin. Şeytanın köleleri efendi olmuş. Sen ise meleklerle gezeceksin. Kimse bilmeyecek!...

kendine iyi bak
Yorum