Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neden Geceleri Ayaktasınız ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neden Geceleri Ayaktasınız ?

Bakıyorumda gece takılanlar var foruma . . .

iş gereği olanları anlarım ama ya diğerleri neden gece ayaktalar merak ettim . . .

Yani bende öyleyim gecem gündüzüm belli değil , bazen geceleri ayakta olurum gündüzleri yatarım ,, tabi tavsiye etmem ,,,insanın nevri dönüyor

peki siz niye ayaktasınız hala ?

harıka valla 3dk önce bunu düşünüyodum niye uyumuyorum die..Paylaşım cok yerınde ve zamanında geldi.Sanırım rahatlıktan.Sınav olsa 9da uykum gelmiş stresten.......Ama şimdi öyle bir sıkntım yok en büyük etken bu bence benım içinnn

Yorum

gece gündüz kavramlarım değişti, gündüz saatlerce yatarsan gecenin bu saatinde böyle hortlak gibi bir başına TV açık arada bir TV ye bakarak oturuyorsun . beyazı izliyorum. ama bu haftaki konukları pek eğlenceli değil .

Yorum

Gece oturmak güzel ama zararlıymış

Vücuttaki düzenleyici hormanlar gece salgılanıyormuş ,, yani gece uykuda olmak lazımmış Beynede oldukça zararlıymış , düşünme , hatırlama gibi fonksiyonları olumsuz etkilermiş.

Şimdi bide kafeinli şeyler içiyosuzunuzdur siz ,

Gidin yatın çabuk

Hakkatende gündüz yatınca ben hiç dinlenemiyorum vede sinirli oluyorum .

Yorum

gece download yapmak daha kolay gündüz uyunduğu için kafeine de gerek olmuyor

Yorum

Ne ayaktası akşam 8 de uyurum sabahtan akşama kadar dolap beygiri gibi dön hele o yorgunluk duş al 2 bardak çay iç ondan sonr ayakta kalabiliyormusun işigücü olmayanlar gece gündüz karışır hele birde sabah 5 de namaza kalk bak nasıl uyursun akşamları arkadaşım
            BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Gece herkes el ayak çekildiğinde insan çok güzel düşünüyor tartıyor bence iyi oluyor ama herzaman değil o gecenin birde sabahı oluyor uykusuz sabahlarda insanı esnemekden bezdiriyor biraz sonra uyumayı planlıyorum hadi bakalım iii geceler...

Yorum

Hayatta adam akıllı bi düzen tutturamazsanız geceleri ayakta gündüzleri yatakta geçirirsini ve öylede gider maalesef....
                "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

ben sonunda o düzeni tutturdum iş yüzünden. ama geceleri oturup gündüzleri uyuduğum günleri çok özlüyorum insan daha bir özgür oluyor düşünce ve hayal gücünün sınırlarını zorluyor bakmayın bugün cumartesi ondan ayaktayım bu saatte tadını çıkarıyorum
                  totaliter düzeni eleştiren bir kitapta yazar şöyle söylüyor yani özeti biçiminde aktarıyorum. gündüzleri düzeni sağlayan ve her şeyi baskı yoluyla kontrol altında tutan totaliter güçler artık uykudadır bu yüzden insanlar geceleri kendini özgür hisseder, geceleri düşünür geceleri kitap okur geceleri sevişir

Yorum

Ben en fazla 01.e kadar oturuyorum, ama bgün kaça kadar uyumam hiç bilmiyorum, çünkü aşırı derecede moralim bozuk
                    Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Ayrıca şuda var ben gece geç bile yatsam erkenden kalkıyorum, uykuyla pek aram yok, sevmiyorum uyumayı...
                      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevde_ View Post
                        Ayrıca şuda var ben gece geç bile yatsam erkenden kalkıyorum, uykuyla pek aram yok, sevmiyorum uyumayı...
                        Bu cidden çook iyiymiş çünki bende tam tersi bir durum var. Uyunamama. Bir türlü uykuya doyamıyorum....
                        "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

Fark ediyorum da gündüzler öyle ya da böyle hatta sürprizlerle bile geçiyor, ama yani tüm geceler mi aynı olur... Aynı... Hep aynı...
                          .
                          .
                          .
                          Parçalanıp harap olmuş ruhun kendini saklayacak yer arıyor sanki... sanki bedenin hep o günü bekliyor...ebedi geceye mi özlem duyuyor..
                          Olabilir mi gece gibi ...
                          Zifiri karanlık iyice bastırmış, sokak lambaları direnmekte iki nota buluşmuş, kulağımda kadeh kaldırıyor şerefine ..bense ne zaman diyorum sadece ne zaman.... geceleri yaşamak ya da gecede o kişiyi yaşamak...
                          Last edited by recsen; 28-02-2010, 01:16 PM.

Yorum

.............................................
                            Last edited by recsen; 28-02-2010, 01:15 PM.

Yorum

valla arkadaşlar biliyorum sağlıklı değil gece oturmak ama gece oturmasıda çok güzel oluyo ben çok seviyorum gece bütün enerjim geri geliyo gündüzü hiç sevmem zaten cıvıl cıvıl güneş oldu mu gene hiç mutlu olmam.bence gece süper bişi hele bide yağmurlu oldu mu sabah bulutlu oluyo en mutlu olduğum anlardan biri

Yorum

İşleniyor...
                              X