Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bendemi bi problem var ? ahhh aşk

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bendemi bi problem var ? ahhh aşk

nasıl başlayacağımıda bilmiyorum ... aşık oldum bu gün değil ama 3 yıl oldu.. ama ben hala ordayım ... elimde kaybetmişlik ... ten başka pek bir şey yok... bu durumum benim yüzümden ama... istemek yetmiyor uğraşıp çabalamak lazım, dışa vurararak.... sanki beni bi tabuta koymuşlar üzerine kilit vurmuşlar buna aşk demişler beni diri diri gömmüşler sanki... neden bilmiyorum ama şükrediyorum ben bunu böyle çok seviyorum ... zor ya yada imkansız ya.... sırf o yüzden mi ...hiç bilmeden hep hani yanımdaya ... hani ezgiler onu düşününce hoş ya... onsuz bir hayat sanki boş ya ... kim bilir. belkide ben bir hikayeye inandım.. yada inanmak istiyorum... geceyi bu yüzden mi seviyorum içim gibi sessiz diye mi.. işte burdayım der cesurdum ... karşında gözlerim kör... dilim lal..kulağım sağır... nasıl sevebiliyorum rivayetlerden ibaret olan birini bunca zaman nasıl bir sadakat bu ... bir melodi tutturmuşum ve hala bekliyorum...gece diyodum ..ben şimdi o gecede çıldırmak üzereyim... nasıl birşey bana veremediği nefesi benden alır ya?...nasıl birşey ?
    ömrüm yaşımı mı aştı , sabrım çizginin dışında .. sevgim, sevgim mi gökyüzü biliyor...oysaki bir gülüşüyle ... o kadar güzel bir düş ki canlandıramıyorum ....azrail hadi gel dese ? gidemem ...ya bir daha göremezsem...korkunç bir şey bu...işte bu sessizlik karanlık ve çaresizlik...geriye kalan işte bu birkaç satır...

Platonik bir aşk sizinki galiba.Aslında yaşadığınız aşk da değil.Bu benim düşüncem tabi.Aşk dediğiniz şey bir takıntı aslında.Onu beyninizde öle yormuşsunuz, şekillendirmişsinizki onu siz büyütmüşsünüz içinizde.3 sene demişsiniz siz bunu devam ettirdikçe dahada çok sürecektir.Toparlanın artık.Onunla beraber olsaydınız iş tamamen değişirdi, ne kafanızdaki kişi o kişiydi nede aşık olduğum dediğiniz kişi..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
      Platonik bir aşk sizinki galiba.Aslında yaşadığınız aşk da değil.Bu benim düşüncem tabi.Aşk dediğiniz şey bir takıntı aslında.Onu beyninizde öle yormuşsunuz, şekillendirmişsinizki onu siz büyütmüşsünüz içinizde.3 sene demişsiniz siz bunu devam ettirdikçe dahada çok sürecektir.Toparlanın artık.Onunla beraber olsaydınız iş tamamen değişirdi, ne kafanızdaki kişi o kişiydi nede aşık olduğum dediğiniz kişi..
      belkide haklısın.. aşk olarak başlamıştı... şu an sa bir hastalık gibi... bu gün aynada gözlerimin içine tekar baktım ,,, değişen bir cevabım yok sanki dönüşü yok... belkide iyileşmek istemiyorum..

Yorum

Kesinlikle bunu kendinize siz yapıyorsunuz.Düşüncelerinize hakim olursanız duygularınızada yön verirsiniz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
          Kesinlikle bunu kendinize siz yapıyorsunuz.Düşüncelerinize hakim olursanız duygularınızada yön verirsiniz..
          peki sonbahar... kesinlikle haklı olabilirsin... peki sen birini herkesten ve herşeyden çok sevip, herşeyden sonsuza dek vazgeçermişçesine tutulup kaldığın oldu mu ? bilirmisin bu duyguyu ... gerçekten kalp ağrısı denilen olayın ne demek olduğunu... ve işte tam o gövdendeki ağırlığın altında ezilmek ne demek bilirmisin? merak ettim...

Yorum

Aşık olduk, sevdik, herşeyden vazgeçmek uğruna bile olsa... sonra aşk evliliğe dönüştü kiminde, kiminde ayrılık yaşandı ama neticede aşk bitti. Aşk biter, uzun sürmez, ömrü kısadır aşkın. Aşk karşılıklı olursa güzeldir, tek taraflı olursa acı verir.
            Umarım silkinir ve hayata dönersin
            Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: recsen View Post
              peki sonbahar... kesinlikle haklı olabilirsin... peki sen birini herkesten ve herşeyden çok sevip, herşeyden sonsuza dek vazgeçermişçesine tutulup kaldığın oldu mu ? bilirmisin bu duyguyu ... gerçekten kalp ağrısı denilen olayın ne demek olduğunu... ve işte tam o gövdendeki ağırlığın altında ezilmek ne demek bilirmisin? merak ettim...
              Bilirim tabi..20 yaşında yaşamıştım o duyguyu, devamlı onu düşünürdüm hiç aklımdan çıkaramazdım onu.Onu düşünmediğim an bile yoktu.Ben büyüttüm gözümde onu.Sadece zaman geçti, 5 yılımı aldı unutmak.Elimde ne var peki, hiçç koca bir hiçç..sadece geçen zaman, yaşlanan ben..Keşkeler var hayatımda, çünkü ben abartmışım onu, içimde büyütmüşüm o sevgiyi.Halbuki onun gözünde benim hiç bir değerim yokken...
              Last edited by sonbaharr; 04-03-2010, 03:09 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: recsen View Post
                belkide haklısın.. aşk olarak başlamıştı... şu an sa bir hastalık gibi... bu gün aynada gözlerimin içine tekar baktım ,,, değişen bir cevabım yok sanki dönüşü yok... belkide iyileşmek istemiyorum..
                bu sözler bana çok tanıdık......
                yakın bir arkadaşımın kardeşi çok derdini paylaşırdı benimle ve oda senin durumundaydı
                o kadar mükemmelleştirmişti ki gözünde karşısındaki insanı.
                beraber olsan göreceksinki o insan hayalindeki insan değil bunu anlayacaksın derdik hep.lütfen aklınızı toplayın.bizim akıl verecek arkadaşımız yok artık,bizi bırakıp bir daha hiç dönemeyeceği bir yere gitti kendi isteğiyle inanamıyoruz hala.
                ben önce kendimi seviyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dacer View Post
                  yakın bir arkadaşımın kardeşi çok derdini paylaşırdı benimle ve oda senin durumundaydı
                  beraber olsan göreceksinki o insan hayalindeki insan değil bunu anlayacaksın derdik hep.lütfen aklınızı toplayın.bizim akıl verecek arkadaşımız yok artık,bizi bırakıp bir daha hiç dönemeyeceği bir yere gitti kendi isteğiyle inanamıyoruz hala.
                  Nasıl yani arkadaşınız bu hastalıklı sevgi yüzünden intiharmı etti..hiç dönmeyeceği bir yere gitti derken?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dacer View Post
                    kendimi çok kötü hissettim bir an belkide silkindim...sessiz kalıyorum bu şokların bendeki etkisi 10 dk sürüyor ..aslını söylemek gerekirse şu an şu durumda gerçekten yaşamıyorum sadece görünürde varım... allah sonumuzu hayır etsin...ben ayaktayım diyip hala mı kovalıyorum .. ne kadar karamsar olsamda hala umutluyum ..sanki bir az...

Yorum

İşleniyor...
                    X