nasıl başlayacağımıda bilmiyorum ... aşık oldum bu gün değil ama 3 yıl oldu.. ama ben hala ordayım ... elimde kaybetmişlik ... ten başka pek bir şey yok... bu durumum benim yüzümden ama... istemek yetmiyor uğraşıp çabalamak lazım, dışa vurararak.... sanki beni bi tabuta koymuşlar üzerine kilit vurmuşlar buna aşk demişler beni diri diri gömmüşler sanki... neden bilmiyorum ama şükrediyorum ben bunu böyle çok seviyorum ... zor ya yada imkansız ya.... sırf o yüzden mi ...hiç bilmeden hep hani yanımdaya ... hani ezgiler onu düşününce hoş ya... onsuz bir hayat sanki boş ya ... kim bilir. belkide ben bir hikayeye inandım.. yada inanmak istiyorum... geceyi bu yüzden mi seviyorum içim gibi sessiz diye mi.. işte burdayım der cesurdum ... karşında gözlerim kör... dilim lal..kulağım sağır... nasıl sevebiliyorum rivayetlerden ibaret olan birini bunca zaman nasıl bir sadakat bu ... bir melodi tutturmuşum ve hala bekliyorum...gece diyodum ..ben şimdi o gecede çıldırmak üzereyim... nasıl birşey bana veremediği nefesi benden alır ya?...nasıl birşey ?
ömrüm yaşımı mı aştı , sabrım çizginin dışında .. sevgim, sevgim mi gökyüzü biliyor...oysaki bir gülüşüyle ... o kadar güzel bir düş ki canlandıramıyorum ....azrail hadi gel dese ? gidemem ...ya bir daha göremezsem...korkunç bir şey bu...işte bu sessizlik karanlık ve çaresizlik...geriye kalan işte bu birkaç satır...
ömrüm yaşımı mı aştı , sabrım çizginin dışında .. sevgim, sevgim mi gökyüzü biliyor...oysaki bir gülüşüyle ... o kadar güzel bir düş ki canlandıramıyorum ....azrail hadi gel dese ? gidemem ...ya bir daha göremezsem...korkunç bir şey bu...işte bu sessizlik karanlık ve çaresizlik...geriye kalan işte bu birkaç satır...

Yorum