Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu ilgisizlikten çok bunaldım artık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu ilgisizlikten çok bunaldım artık

selamlar,
    ben bundan 5 ay önce nişanlandım, nişanlımın yaşadığı şehre yerleştim burda akrabalarımın yanında kalıyorum burda evlenip hayata burda devam etmek istiyorum. yaklaşık 2 buçuk yılllık bir ilişkimiz var, ta ki nişanlanana kadar herşey çok güzel gidiyodu ama nişandan sonra nişanlımın bana olan ilgisi adım adım kesildi. benim ona ilgim arttıkça o benden uzak duruyor ben aramasam aramıyor. çok üzülüyorum çok bunalıyorum. çoğunlukla akşamları onlara gidiyorum ailesinden hiç kimseye saygısız davranmıyorum hepsi çok seviyorlar beni ama ben en çok sevgiyi ve ilgiyi nişanlımdan bekliyorum. evlendikten sonra kalan ilgide giderse neyin ne kadar anlamı kalır ki? bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz, neler önerebilirsiniz?
    ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Merhabalar..öncelikle cinsiyetinizi öğrenebilirmiyim? ona göre yorum yapmak yada tahminde bulunmak istiyorum...
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

erkeğim sonbaharr

Yorum

bencede en önemli ve eğlenceli dönem nişanlılık dönemi, eşya alma ev tutma.. bunların hepsi birer heyecan, bir sıkıntı değil. ayrıca maddi çok fazla sıkıntımız yok çok şükür yani eşyalarımızn birçoğunu aldık, geri kalanları içinde taksit yaptık ve ufak tefek eksiklerimiz var ve bunları da konuşurken tartışma falan olmuyor güzellikle konuşuyoruz. ama ben bu dönemden önce gördüğüm ilgiyi göremiyorum nedense.
        mesela bu sabah yengesiyle bi yere yengesi için iş görüşmesine gidecekti ararım dedi aramadı, ben aradım dolmuştan inecekleri zamana denk getirmişim ki bu bahsi geçen yol 45 dakika. şimdi iş görüşmesinden çıkacak ve beni arayacak diye bekliyorum, bekliyorum.

Yorum

biliyorum biyerde hata yapıyorum ama nerde?
          çok ilgi beklemek mi hata, sürekli onu düşünmek mi hata?
          eskiye özlem duymmak mı yoksa hata, yani bundan sonrası için hayırlısı neyse o olsun diyerek bundan sonraki günlerimi benimle eskisi gibi ilgilenmeyen biriyle devam mı etmeliyim
          bende çözemedim vallahi.

Yorum

anladağım kadarıyla çok ilgi gösteriyorsunuz ...
            bu benim şahsi fikrim ama ...ben de istemem çok yani her gün beraber olmayı ..biaz özlemek isterim ..
            sizde biraz zaman ayırın kendinize ve nişanlınıza ...
            biraz 2 gün filan aramayın veya görmeyin ...özleyin birbirinize ..
            çok ilgide bunaltmış olabilr ...
            veya çok sıkıyorsunuzdur ..
            kırdıysam özür dilerimm..
            bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Çoğunluk erkek ler öle yapar ama enterasan. Şu var bikere birini çok sevdiğini belli etmeyeceksin, onun üstüne çok düşmeyeceksin.Çünkü insanoğlu bişiy oldum sanıyor.Dediğin gibi şimdi daha el ele verip herşeyi beraber yapmak varken, senden kendini soyutlaması tuhaf.Acaba evlilik yaklaştıkça bir çekimserlikmi oldu onda acaba.Bence eskisi kadar arama ve gitme bunu 1 hafta dene.Yani o hafta sürecince ne öle ara nede git bakalım tepkisi ne olcak? yokluğunu farkedecekmi? sonra ona göre davranırsın.Eğerki halen aramıyor senle ilgilenmiyorsa sorun var demektir..

Yorum

evet denemekte fayda var. belkide sürekli onu arayıp nerdesin ne yaptın ne zaman çıkacaksın gibi sorular sormam sıkmış olabilir.
                biraz kendime zaman ayırayım diyorum. kendi yaşadığım şehirde olmadığım için gidecek bi kapı bulamıyorum arkadaşlarım falan olsa çıkıp bi yerlere gitsek
                bende kafamı dağıtayım derim ama o konudada şanssızım ne yazıkki.

Yorum

biraz dayanın ...her gün her gün ...
                  bırakın sizi özlesin ...
                  denemiş olursunuz ...
                  nişanlandım zaten ..elimde bu kişi olarak görmesin sizi...
                  bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

bende tam onu demek istiyordum işte
                    artık ben onu elde ettim,peşinden koştum, birazda o benim peşinden koşsun durumları var sanırım.
                    bir hafta kadar babaanneme gideyim diyorum.
                    orda yaşamak biraz zor evi çok soğuk ama katlanacağım sırf bunu öğrenmek için
                    zihinsek yorgunluk bedenden çok çok daha önemli. önce bu konuyu çözmem lazım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
                      evet denemekte fayda var. belkide sürekli onu arayıp nerdesin ne yaptın ne zaman çıkacaksın gibi sorular sormam sıkmış olabilir.
                      biraz kendime zaman ayırayım diyorum. kendi yaşadığım şehirde olmadığım için gidecek bi kapı bulamıyorum arkadaşlarım falan olsa çıkıp bi yerlere gitsek
                      bende kafamı dağıtayım derim ama o konudada şanssızım ne yazıkki.
                      Tama haklısınız, onun için başka şehire gitmişsiniz çevreniz yok.Ama siz diyorsunuz bak sürekli arıyorum diye, o niye arasınki sizi, zaten araynı varmış. Artık geri çekin kendinizi hayat tek ondan ibaret değil, ne kadar nişanlıda olsanız yarın bir gün evlensenizde ikinizinde ayrı bir hayatı olmalı. Şu andan itibaren aramayı kesin, iş çıkışı çıkın dolaşın, bir parkta oturun, ne bileyim sinemaya gidin ama yalnız yapın bunları.Onada haber vermeden.Bu zaman dilinde kesinlikle aramayın, eskisi gibi gitmeyin.Bakalım ondan sonraki tavrına...

Yorum

açıkça sordum tabiiki azemarenc, eskiden daha fazla ilgi gördüğümü şimdi bunu neden göremediğimi sordum,haketmediğimi mi düşündüğünü sordum.
                        kabul etti ilgisiz olduğunu, ama bi gerekçe göstermedi. bazen bunları sormak da tehlikeli olabiliyor. hemen kavga çıkıyor. yani tersliyor bende kırmak istemiyorum, eskiden benimle konuşmak için uykusuz geceler geçiren kız şimdi çok yorgunum çok uykum var gibi gerekçeler gösteriyor. ama ne zamanki bi misafir olsa ablasıgil gelse 2 ye kadar oturabiliyor.
                        kabul ettiğide oluyor. evlenince zaten bütün zamanım senin olacak biraz ailemle vakit geçireyim diyor. bunu güzellikle karşılıyorum haklı buluyorum onu ama ben onu ailesinden alıkoymuyorum, bütün işini gücünü bitirsin ailesiyle otursun yatmadan önce biraz konuşalım bi paylaşımda bulunalım zaten sabaha kadar tutmak değil benimde amacım.

Yorum

Sonbaharın dediği gibi belki evlilik tarihi yaklaştıkça içinde bir korku olmuştur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                            Tama haklısınız, onun için başka şehire gitmişsiniz çevreniz yok.Ama siz diyorsunuz bak sürekli arıyorum diye, o niye arasınki sizi, zaten araynı varmış. Artık geri çekin kendinizi hayat tek ondan ibaret değil, ne kadar nişanlıda olsanız yarın bir gün evlensenizde ikinizinde ayrı bir hayatı olmalı. Şu andan itibaren aramayı kesin, iş çıkışı çıkın dolaşın, bir parkta oturun, ne bileyim sinemaya gidin ama yalnız yapın bunları.Onada haber vermeden.Bu zaman dilinde kesinlikle aramayın, eskisi gibi gitmeyin.Bakalım ondan sonraki tavrına...
                            evet bunu yapacağım, deneyeceğim ve umarım başarılı olurum. inşallah neden aramıyosun ne yapıyodun neredeydin gibi sorularla karşı karşıya kalmam.

Yorum

Hayır sonucu inan kötü olmayacak. Ama sakın bunu mahsus yapıyorum felan demeyin sakın ona böle bir planımızdan bahsetmeyin Siz sadece aramayı çok çok aza indiryein, gitmeyin özellikle yüzyüze görüşmeyide en aza indirgeyin.Tutun kendinizi.Diyelim bu süre sonunda o aradı niye aramıyorsun dedi? o zaman hmmmm tamam doğru yolda devam diyeceğiz ona cevapta arıyorum ama işin vardır, benimde işlerim vardı güzelim dersin
                              Kesinlikle şu bir gerçek, bayan olsun ister erkek aşırı ilgi, sevgini fazla belli etme iyi değil.Hadi harekete geç bugün başla plana

Yorum

İşleniyor...
                              X