ağlıyorum. ben hiç mutlu olamayackmıyım. çok yalnızım. çookk
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yalnızım mutsuzum ne zamana kadar böyle olacak
Collapse
X
-
kaç yaşındasınız peki? kaç senedir bu şekildesiniz?Orjinal yazı sahibi: sessiz- View Postyalnızım yani aiemden uzaktayım, şuan hafta sonu ve ben evde tek başımayım. hiç arkadaşım yok. hepsi sanal. ve bu durum hem çok kızıyorum hemde dayanamıyorum. arkadaş çevrem yok. olanlarda çok resmi. öyle günlük bir iki muhabbet okdar.... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
24 yaşındayım. sürekli böyle değildi. ama kolay kolay çevre edinemem. ünivde arkadaşlarım vardı onlardan sonra hiç kankim olmadı. sadece selamlaşacak kadar arkadaşlarım oldu. 4 aydır da başka bir hayatım oldu. yeni bir şehir yeni bir çevre yeni bir iş. ama bu bana yaramadı. hiç arkadaşım yok. ve bazı şeyleri tek başıma yapamayan biriyim. yani canım istedi dışarı çıkıp gezeyim biyere oturu pkahve içeyim diyemem. yani yaparım ama bi an önce gitmek isterim ordan. böyle işte. arrtık canımı sıkıyor bu durum. ama bazende çok hoşuma gidiyor. kendi kendime yetebiliyorum. dengesizlik var işte biraz
Yorum
-
sende çekingen kişilik var o zaman. sosyal kaygıların var gibi geliyor. insanlarla istediğin kadar yakınlık sağlayamıyosun dimi. insanlardan kendini uzak tutma eğilimin var mı? bu konular hakkında kendinle ilgili ne düşünüyorsun?... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
çekingen olduğum doğru ama her zaman her yerde değil.samimi bulduğum insanların yanında değilim mesela. sadece yeni tandığım insanlarda yada yeni girdiğim ortamlarda hemen kaynaşamıyorum. ama burda 4 ay oldu hiçkimseyle kaynaşamadım. aslında samimi gelmyorlar kaynaşmakta istemiyorum. yalnızda olmuyor zaman geçmiyor
Yorum
-
samimi gelmiyor kısmını biraz daha açabilir misin?Orjinal yazı sahibi: sessiz- View Postçekingen olduğum doğru ama her zaman her yerde değil.samimi bulduğum insanların yanında değilim mesela. sadece yeni tandığım insanlarda yada yeni girdiğim ortamlarda hemen kaynaşamıyorum. ama burda 4 ay oldu hiçkimseyle kaynaşamadım. aslında samimi gelmyorlar kaynaşmakta istemiyorum. yalnızda olmuyor zaman geçmiyor... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
benim tarzım değiller. rahat olamıyorum o tip insnaların yanında. istediğim şeyi konuşamıyorum. istediğim gibi hareket edemiyorum. yaşadığım yer küçük bir yer. onlarla bişey paylaştığımda bana zarar verebilecek konumda olabilirler diye düşünüyorumki haklıyım bu konuda. güvenemiyorum. o yüzdende yalnız kalıyorum. ya hani her insanla ark olunamaz ya. sanki benim etrafımdakiler hep böyle.
Yorum
-
onların yanında kısıtlandığını hissettiğini söyledin. bu kısıtlanma konusunu biraz netleştirelim.
kısıtlanma nedenin ne mesela? onların davranışları mı? onların davranışlarına uyum sağlayamamak mı?... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
hmm. sevgilinden ayrıldığını söylemişsin. bu konu sende üzüntü yaratan bir konu mu? yaşamı keyifsiz hale getirecek kadar bir etki yaratmışsa sende çevrendeki yaklaşımlardan zevk alamazsın. sana doyurucu gelmez. sevgilin ile yaşadığın ilişki daha samimi ve daha sıcak yaklaşımların bulunduğu bir ilişkidir.Orjinal yazı sahibi: sessiz- View Postiçten değiller. bana öyle geliyor. aslında benim sorunum yalnızlığa alışamamak. sevgilimden yeni ayrıldım. ve gırgır şamatanın olduğu bir ortamım olsa herşeyin daha güzel olacağını ve daha çabuk alışacağımı düşünüyorum.
insanlarla ilişkiler iki grupta incelenir. birincisi samimi ilişkilerdir ki bunda yakınlık ön olandadır. onların yanında kendin olabilirsin. daha az sınırlar çizersin. kendini daha özgür hissedersin. en özelini dahi bu tarz ilişki yaşadığın kişilerle paylaşabilirsin. sosyal ilişkiler ise yüzeyseldir. çalışma ortamında yada oturduğun mahallede bulunan insanlarla bir şekilde dialoğa geçersin. selam alma vermeler. günlük konular üzerine konuşmalar. yüzeysel muhabbetler. bu tarz ilişkilerde samimiyet fazla ön planda değildir. daha çok sosyal imaj ve statü kavramları devreye girer.
samimi ilişkiler yaşadığın birini kaybetmişsin. samimi ilişkiler her insan için bir ihityaçtır. bu kişilerin kaybedimi insanın ilişkiler konusunda bir boşluk yaşamasına neden olur. samimi yaklaşımlar sergileyen birileri bulunmadığı için kişi bu ihtiyacını karşılayamaz. samimi ilişki kurabileceğimiz kişi sayısı çok azdır. 2 veya 3 kişi ile sınırlıdır. her insan için bu böyledir.
samimi yaklaşım görme beklentisini sosyal çevrenden görmeyi beklemen konusuna dönmek istiyorum. samimiyet ihtiyacını yanlış kişilerden talep etmiş olmayasın? bu olabilir mi sence?... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum

Yorum