Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Buluşma konusunda....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Buluşma konusunda....

merhaba arkadaşlar...

başka bir konu başlığı altında sunglasses ve ethanhunt arkadaşlarımız bir buluşma ayarlasaksf li yada sf li olmayan gelebilecek herkes gelse diye yazmışlar..bence de çok güzel bir fikir..benim de ne zamandır aklımdaydı

durumu müsiat olan ve gelebilecek arkadaşlar hep birlikte buluşsak ya ne dersiniz arkadaşlar?..

(buarada suglasses siteye yeni gelmiş bir arkadaşımızmış..hoşgeldin
    :10:

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
    istanbulda olsaydım gelirdim
    ne kadar güzel olurdu forumda en çok merak ettiğim,en çok görmek istediğim kişilerden birisin

ama işte şehirler başka...

Yorum

arkadaşlar yok mu istanbul'da yaşayan?

Yorum

kötü olmuş kızlar, bende istanbulda olsam gelirdim, gerçi mavicim gelirsem gelecem yanına ben sosyal fobi felan anlamam bilesin
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
          kötü olmuş kızlar, bende istanbulda olsam gelirdim, gerçi mavicim gelirsem gelecem yanına ben sosyal fobi felan anlamam bilesin
          gel tabi canım başımın üstünde yerin var

Yorum

Vay canına güzel olur
            Siteye ilk geldiğimde isimlerinizi istemiştim daha sıcak bir paylaşım ortamı için sonradan öğrendimki kimse vermiyormuş.
            Böyle bir organizasyonla hepinizi daha yakından tanıyabilirim
            Umm , acaba kimler gelir SF li arkadaşlarımızdan ?

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
            ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
            ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
            уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RevolutionIST View Post
              Vay canına güzel olur
              Siteye ilk geldiğimde isimlerinizi istemiştim daha sıcak bir paylaşım ortamı için sonradan öğrendimki kimse vermiyormuş.
              Böyle bir organizasyonla hepinizi daha yakından tanıyabilirim
              Umm , acaba kimler gelir SF li arkadaşlarımızdan ?
              sadece sf li arkadaşlarımız değilki,herkes gelebilir,yeterki istanbul'da olsun )

buarada sne istanbulda mısın?

Yorum

Kısaca Ben Kimim ?

- İsmim Çağdaş.

-Feyziye Mektepleri Işık Üniversitesi ' de eğitim ve öğrenim görüyorum.
                Bölümüm , ingilizce psikoloji ( 1 + 4 ) . Şuan hazırlık sınıfındayım.

- Aslen Çanakkaleliyim fakat ortaokuldan sonra İstanbullu oldum denebilir.

- Anadolu Öğretmen Lisesi mezunuyum.

- Anaokuluna giden dünyalar tatlısı bir kız kardeşim var.

- Annem ve babam bankacı , Çanakkalede yaşıyorlar , bense İstanbul 'da eğitim ve öğrenim hayatıma devam ediyorum.
                Sevgili Mavimavi ' cim okulum bitti 4 ay tatildeyim , şuan penceremden denizi izliyorum Çanakkaledeyim , gel buyur buraları gezdireyim
                Bu yaz bir çok yere gideceğim , eğer bir şeyler ayarlarsanız ona göre kendimi ayarlar , İstanbula uğrar sizi görürüm
                Artık 4 ay popom yer görmeyecek , yeterki eğlenceli birşeyler olsun , dediğin gibi aslında herkes gelse daha güzel olur

Yorum

Buluştuğunuzda ortak noktanız ne olcak..hobi değil..vs..değil ne konuşcaksınız ben sf liyim sen şizofrenisin sen okb bende memnun oldum paraoyak oo kimler gelmiş major depresyoncuğum gelmiş buyur otur çay iç ilaç iç...hihii.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sizopantera View Post
                    Buluştuğunuzda ortak noktanız ne olcak..hobi değil..vs..değil ne konuşcaksınız ben sf liyim sen şizofrenisin sen okb bende memnun oldum paraoyak oo kimler gelmiş major depresyoncuğum gelmiş buyur otur çay iç ilaç iç...hihii.
                    alemsin ya aynen öyle sen demekki merak etmiyorsun burdaki kişileri
                    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Sevgili Mavimavi ' cim okulum bitti 4 ay tatildeyim , şuan penceremden denizi izliyorum Çanakkaledeyim , gel buyur buraları gezdireyim
                      Bu yaz bir çok yere gideceğim , eğer bir şeyler ayarlarsanız ona göre kendimi ayarlar , İstanbula uğrar sizi görürüm
                      Artık 4 ay popom yer görmeyecek , yeterki eğlenceli birşeyler olsun , dediğin gibi aslında herkes gelse daha güzel olur
                      çok saol gel dediğin için ben ege tarafını çok severim zaten izmiri,çanakkaleyi hepsi ayrı güzel

evet hakkaten herke sgelse en güzel olur dimi..

Yorum

sizopentera alemsin yav,güldürdün beni )

bence biz bir araya gelsek konuşacak pek çok şey bulabiliriz...hem bizim normal insanlardan neyimiz eksik ki onların konuştuğu sohbet konularını konuşamayalım..hayet iyi konuşuruz sen merak etme

Yorum

Ne güzel işte değişik insanlarla tanışacağız

hem bizim normal insanlardan neyimiz eksik ki onların konuştuğu sohbet konularını konuşamayalım..hayet iyi konuşuruz sen merak etme
                          İleri derecede hasta olmadıkça herkesin problemleri var , tabikide kimseden farkımız yok , çünkü toplumda ruhu tamamen sağlıklı insanlar çok azdır
                          Topla sen herkesi Mavimavi ' cim ve ona göre bir plan yapayım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavimavi View Post
                            merhaba arkadaşlar...
                            başka bir konu başlığı altında sunglasses ve ethanhunt arkadaşlarımız bir buluşma ayarlasaksf li yada sf li olmayan gelebilecek herkes gelse diye yazmışlar..bence de çok güzel bir fikir..benim de ne zamandır aklımdaydı durumu müsiat olan ve gelebilecek arkadaşlar hep birlikte buluşsak ya ne dersiniz arkadaşlar?..(buarada suglasses siteye yeni gelmiş bir arkadaşımızmış..hoşgeldin
                            Hayret bende kimse tiiye almadı sanmıştım. Birtek mavimavi hocam farketmiş demekki bu msjımı..
                            Millet sfliyim, yok yalnızım, yok benim niye arkadaşım yok diyor böyle bişeyide kabul etmezlerse artık ne diyelimki....

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                            istanbulda olsaydım gelirdim
                            Nerdesinki?

Sen bi gelde, merak etme kimse o muhabbetleri açmaz... Zaten bıkmış millet aynı şeyleri konuşmaktan...

İstanbuldayım zaten niye gelmeyeyimki... Hatta gelmek isteyenler bu konu altına msj bıraksın, madem konuyu mavimavi başlattı organizetörde o olsun..
                            Liste fala alışkındır o resepsiyondan.. Oki mavimavi?
                            "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

oohh ne güzel ya.. biz nolucaz??

Yorum

İşleniyor...
                              X