Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Buluşma konusunda....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Clipper
    mavimavi buluşma organizasyonunu başkası devralır Buluşma günü müsait olursan gelirsin Boşanma konusunda yorum yapmayacağım Senin özel meselendir; karara varmışsındır Umarım arzu ettiğin şekilde olur Sizopantera veya diğer arkadaşlar buluşma tarihi ne zaman olsun ? Ortak kararla belirleyelim hadi

çok saol clipper anlayışın için..ben zaten kesin gelmeye çalışcam..ben sadece çok aksi bir durum olursa diye önceden söliyim de beni yanlış anlamayın diye şimdiden söledim..yoksa bende gelmeyi çok istiyorum )

inşallah gelebilirim
    :10:

Yorum

"ANKARA"lılar,
      bu haftasonu buluşmak isteyen birilerini bulabilirsem sevinirim
      sayımız önemli değil
      2, 3 kişi bile olsak sıkıntılarımızı ve deneyimlerimizi paylaşırız
      cumartesi veya pazar saat 12:00, Kızılay-YKM önü

"evet gelirim" diyen arkadaşlar?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: avni01 View Post
        "ANKARA"lılar,
        bu haftasonu buluşmak isteyen birilerini bulabilirsem sevinirim
        sayımız önemli değil
        2, 3 kişi bile olsak sıkıntılarımızı ve deneyimlerimizi paylaşırız
        cumartesi veya pazar saat 12:00, Kızılay-YKM önü

"evet gelirim" diyen arkadaşlar?
        Bak bak bak kim var burda, ilk mesajda bu ne istek bu ne heves... Haydi hayırlısı
        "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

avni amacın ne aklını alırım senin!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EthanHunt
            Arkadaşlar aslında önce sayıyı yükseltsek yani daha önce dediğim gibi 10-15 kişi olursa tarih kolay hallederiz.

Mavimavi@ zaten haftasonuna ayarlarız buluşmayı, muhtemelen senin avukat hafta içi bir gün çağırır seni...
            inşallah avukatın zamanı uyar ethanhunt ben de gelmeyi çok istiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sizopantera View Post
              avni amacın ne aklını alırım senin!!!
              avni herkesten fazla atak çıktı

Yorum

avanak avni.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                  ilahi sizopantera,,istanbulda olup..seni görmek isterdim
                  valla sizopentera forte donna gibi ben de seni çok merak ettim ya ) yorumların çok güzel,değişik

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sitte View Post
                    slm arkadaşlar..antalyadayım ama ankaraya ben de gelirim....
                    istanbul'a da bekleriz )

Yorum

Nişanlımdan ayrıldım ben de O yüzden anlıyorum seni Buluşmaya kesin gelecek kaç kişi var ?
                      sen de nişanlından mı ayrıldın,üzüldüm..Allah daha iyilerini çıkarır inşallah karşına..

şuan 6,7 kişişiyiz kesin gelirim diyen

Yorum

Sağolasın 2009 mayısında ayrıldık ama tabi herşey unutulmuyor 6-7 kişi de az sayılmaz Temmuza kadar hafta sonu birgün yapılırsa gelebilirim. Görüşmek nasip olur inş.
                        inşallah nasip olur,ben de çok isterim

Yorum

merhaba.mavimavi aslında uygun bi zaman olursa istanbula da gelebilirim...haziran sonlarında falan olursa...orda da teyzemler falan var zaten...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                            ilahi sizopantera,,istanbulda olup..seni görmek isterdim

ama ben ankaradayım zaten .

Yorum

Eleştirilere cevabımdır

öncelikle "avanak avni" yakıştıması yapan kardeşime;
                              bu saygısızca ifadeyi kullandığına göre "sf"den daha önemli problemlerin var

bu ne hız diyenlere:
                              sitede 1 sene boyunca sohbet ettiğiniz bir insanı ne kadar tanıyabilirsiniz ki, en nihayetinde hepimiz, farklı nedenlerlede olsa "sf" veya benzeri rahatsızlıklardan şikayetçiyiz ve bundan kurtulmak istiyoruz.
                              benzer sıkıntıları yaşayan insanlar olarak birbirimizi anlayabilir ve deneyimlerimizi paylaşabiliriz.
                              bir nevi amatör bir "grup terapisi" gibi. bunun içinde sizinle aylarca chatlaşmem gerekmiyor.
                              ben sizin sanal ortamda ne kadar güzel cümleler kurduğunuzu ve kendinizi ne kadar güzel ifade ettiğinizi görerek "aaaa bu arkadaş çok akıllı ve insan gibi insan" çıkarımı yaparak kös kös oturmayı değil;
                              daha önce aynı ortamda bulunmadığım insanlarla tanışmayı; heyecan içinde sesim ve elim titrerken onların gözlerinin içine baka baka konuşmayı istiyorum.
                              belki bunun normal birşey olduğunu görüp, iletişim fobimin üstesinden belki gelebilirim diye.
                              bütün mesele budur...
                              bu arada "maksadın nedir" diyerek "sapık" muamelesi yapan arkadaşa da teessüflerimi iletiyorum. daha önce farklı bir forumdan arkadaşlarla 1-2 kez biraraya geldik. medeni insanlar gibi biraraya geldik ve güzel sohbetler ettik.

neyse sizden bişey çıkmayacağı belli. zaten bu ankaradaki son haftamdı.

bu arada bi iyilik yapmak isyenlerden bi ricam var:
                              sosyal iletişim yeteneğini geliştiren veya buna katkı sağladığına inandığınız bir kurs veya aktivite
                              varsa, paylaşırsanız sevinirim.

sağıcakla kalın...............

Yorum

teşekkür

İstanbul'da kalma imkanın varsa İSMEK adında belediye şirketinin düzenlediği ücretsiz diksiyon vs. kurslar var. Bunları sana tavsiye edebilirim. Detaylı bilgiyi de aşağıdaki linkten edinebilirsin. Sağlıcakla kal.

http://ismek.ibb.gov.tr/portal/default.asp
                                teşekkürler "Clipper". çok makbule geçti. zira temmuzda İstanbuldayım.
                                selametle....

Yorum

İşleniyor...
                                X