Duyuru

Collapse
No announcement yet.

evlenmiş!:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Farfara elbetteki güzel günleriniz ve anılarınız oldu onunla. Ama ben sonuca bakarım hep. Adam seni bırakıp 4 ay içinde başkasıyla evlenmedi mi? demekki duygularında samimi değilmişti, ooo ne sözler duyduk biz önemli olan icraata dökmek canım. Şu an için acıyor peki onun? eşiyle gününü gün ediyor. Sen ağlayıp sızlanırken, onun umurundamı sanki... Emin olki mutlu olmayacaktır, kimsenin ahı kimsede kalmaz canım..sen artk yoluna bak, düşünme geçmişi ve onu..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Seni çok iyi anlıyorum benimde başıma aynısı geldi. liseden beri aşık olduğum ve ilk çıktığım kişiydi. Yıllarca evlenmek için ısrar etti bana çeyizliklerimi bile aldırttı.Sonra nişanlandım dedi. Ailesinin zorladığı yalanını attı. Ben herşeyi öğrenince dalga geçer gibi 'ooooo sen herşeyi öğrenmişsin, ben yeni bir ilişkiye başladım, kızın mesleği var, moralin bozulmasın diye sınavına kadar konuşabiliriz istersen vb.' dedi. O kıza da benim için yıllardan beri peşimden koşuyo askıntı oldu demiş. Sonra da bana sakın kıza birşey söyleme diye mesajlar attı. Küfürler hakaretler aylarca sürdü. Tam bir komediydi halim.Senin sorduğun soruların aynısını bende sordum. Uzun süre toparlanamadım, kendimi çok çirkin görmeye başladım kendime acıdım,aylarca ağladım. Ona sürekli beddua ettmiştim o kızla evlenemesin diye.Ona zarar verdiğimi hayal ettim. Sonra beni sevmiyorsa ben niye onu seviyorum dedim bana değer vermeyen birini bende düşünmemeye karar verdim. Aklıma geldiği zamanlar söylediği yaptığı şeyleri düşünerek soğttmaya çalıştım kendimi. Başta zor oluyor ama şuan hiç sevmiyorum sandığım gibi mükemmel olmadığını, benim fazla değer verdiğimi anladım. Sadece kendimi yıprattığım için kızıyorum. ilk kaybettiğinde onsuz olmuyor gibi geliyo ama hiçte öyle değil. Sana değer vermeyen biri için kendini üzmene hiç değmez.Sadece aklına hiç getirmemeye düşünmemeye çalış. Bir süre sonra kendin bile şaşırıcaksın ben buna mı üzülmüşüm diye

Yorum

sende evlen

Yorum

bilmiyorum ne kadar yararı olur ama herkes böyle bir haberi duyunca, eski sevgilisini sevsin sevmesin senin gibi hisseder. geçenlerde bir yazı okumuştum hatta:

http://gayetkendimdeyim.blogspot.com...an-terlik.html
          just a smile

Yorum

İşleniyor...
          X