Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşım,çevrem,dostum yok

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkadaşım,çevrem,dostum yok

Merhaba arkadaşlar Size sorunumdan bahsetmek istiyorum
    18 buçuk yaşındayım.Liseyi bitirdim.
    Benim hiç arkadaşım dostum çevrem yok.Yalnızlıktan sıkılmaya başladım.Gidip dışarı çıkıp konuşacak gezicek arkdaşım yok haliyle kız arkadaşımda yok. Okulda bitince evde yalnızlıktan sıkılmaya başladım. Okuldayken sadece okul akradaşı olarak geziyorduk ama normalde samimi bir arkadaşım yoktu.Okul bitince gidip gezicek sohpet edicek arkadaşımda kalmadı. Agresif ve negatif biri değilim bilakis iyilik yapmaya ve gülür yüzlü olmaya bayılırım. Kötü söz söylemem etmem sessiz sakin utangaç biriyim.Tipsiz biri olduğum için kızlarla aram yok. ki bunu pek takmıyorum. yalnızlıktan ve çevremin olmayışından sıkıldım. yoldan adam çağırıp arkadaş olalımda diyemem ne yapmam gerekir?

erkeğim belirtmem gerekir:Okul çevrem Futbol ve bana göre boş gelen konularda(futbol,kızlar,motor falan) sohpet ediyordu. Bana göre vurdumduymaz tınlamaz günlük takılır kişilerdi.yalnız kalmamak için onlarla okulda takılıyordum. Sorun bendemi onlardamı bilemedim.Ama sorunun büyük bir kısmı bende galiba :/
    Last edited by mormon55; 08-08-2010, 01:30 AM.

Teşekkür ederim arkadaşlar.Özgüven eksiklği ve küçümseme varmış gibi görünüyor ama ben kendime gerçektende tarafsız yaklaşıyorum.Tipsiz olduğumu biliyorum.Sonuçta estetik kişisel birşey.Ama benim asıl sorunum tipim ve kız arkadaş sorunu değil.Asıl sorunum gidip yanına gidip "hacı nasılsın ya?" diyecek arkadaşımın çevremin olmayaşı.Cafelere gidip tek başıma oturmaya korkuyorum.Nedeni ise beni "ezik,arkadaşı yok yada kız tavlamaya gelmiş apaçi abazan " gibi görülmekten korkuyorum. Kendi içimde çeliştim ama kusura bakmayın.

Yorum

Yüzümü kaşlarımı burnumu.Aslında sorunum tipim değil.Tip ve Dış görünüşle ilgili konuları aştım sayılır.Ruh haline göre kendimize farklı gözle bakabiliyoruz evet. Dost ve arkadaş çevre istiyorum ama tiptenmi yoksa kişiliktenmi kaybediyorum bilemiyorum :/
      Last edited by mormon55; 08-08-2010, 01:52 AM.

Yorum

hayır hayır asla.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Konuşacak insan arıyorum.Bana iyi geliyor . Tipimi şu şekilde beğenmiyorum: Benim istediğim kızlarla çıkacak kadar yakışıklı değilim.Tencere yuvarlanıp kapağını bulur ya.Ben bulmak istemiyorum başka daha güzel kapaklar bulmak istiyorum. . 1-2 bana göre güzel olmayan kız(benim gözümde çirkin) teklif etti kabul etmedim.
        Ukala ve kendimi beğenmiş gibi hissettim şimdi
        Ama kızlarla ve dış görünüşle ilgili sorunlarımın çoğunu aştım

Yorum

Arkadaşım arayan soranım çevrem dostum yok yalnızlıktan ölücem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mormon55 View Post
            hayır hayır asla.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Konuşacak insan arıyorum.Bana iyi geliyor . Tipimi şu şekilde beğenmiyorum: Benim istediğim kızlarla çıkacak kadar yakışıklı değilim.Tencere yuvarlanıp kapağını bulur ya.Ben bulmak istemiyorum başka daha güzel kapaklar bulmak istiyorum. . 1-2 bana göre güzel olmayan kız(benim gözümde çirkin) teklif etti kabul etmedim.
            Ukala ve kendimi beğenmiş gibi hissettim şimdi
            Ama kızlarla ve dış görünüşle ilgili sorunlarımın çoğunu aştım
            Ohoo sen karşında Megan Fox falan mı arıyorsun? pardon ama
            Everything is Changed.

Yorum

teşekkürler arkadaşlar:4: İnsan kendi kendine yetebilmeli.

Yorum

merhaba şimdi arkadaşlıklar nasıl kurulur ilk başta insanlar kendi ilgi alanları ile ilgilenen kişilerle arkadaş olmak ister bu konularda sohbet etmek isterler . (not: bu konular boş olsa bile) biraz sorunu sende ara arkadaşlarının ilgi alanına ne kadar saygı duyuyosun yada ne kadar paylaşabiliyorsun sana saçma bile gelse onların konuşmalarına katılmaya çalış belirli süre sonra onlar senin konuşmalarına ortak olurlar liseyi yeni bitirmişsin üniversiteye gidebileceksen orda bir ton ilgi alanın ile ilgili kol lar gruplar bulabilirsin buralardan arkadaş edinebilirsin .bu arada kesinlikle kendine çirkin damgası yapıştırma eger tipinden şikayetci isen biraz sitil degiştir temizligine önem ver vs vs

Yorum

bu yaşlarda normaldir böyle şeyler.arkadaşlarının ilgi alanları seninkine uymayabilir.ancak üniversiteye başladığında daha olgun insanlarla karşılaşacaksın emin ol gerçi erkeklerin konuştuğu konulardan pek anlamam ama hep kız,futbol vsvs. boş şeylerden konuştukları doğru.kafana göre birini bulacağına inanıyorum ama bulamazsan da sen onlara uy kolay gelsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: treasure
                    cidden guzel bi bayan
                    Evet ama herkes kendi çapını bilmeli (. bende bi' Johnny Depp isterim ama olmaz.
                    Everything is Changed.

Yorum

Bence buoyle bır durumda klasık ama gercekten faydalı olucak onerılerım var

1-Guzel sanatların bır kursuna katıl
                      2-Facebookta ortak zevklerıne atı gruplara yonel ve yazılar yaz
                      3-Unıversıteye gırmeyı dusun hem karıyer hem arkadaslıklar ıcın cok guzel yer
                      4-Onlıne oyunlarda guzel arkadalsıkalr baslıyabılıyor

Ve ınsnaları hemen hor gorme bunu tek kelıme soylemek komık belkıde evet komık ama en basıt ınsan bıle bence karmasık bır bulmacadır ınsanların basıtın yoktur ıster kız olsun ıster erkek olsun farketmez ınsanlara daha fazla deger vermen gerek ve ortak ılgı alanlarınada gırmen gerek yanı onalrın olayları bana basıt ve anlamsız gelıyor demektense anlamaya calısmakta bırseylerı asmaktır bence

Hayatta en kotu sey yalnızlık ama bunun tek sorumlusu en son cumlende soyledıgın gıbı kısının kendısınde ınsanlarla ortka noktada bırlesmek gerekır kı cevre olsun dostluklar kurulsun bu sacma olsun olmasın bır gercek caba sarfetmelısın hersey caba ve emekle baslar

Yorum

benim de arkadasım yok diyebilirim..ama sikayetci degilim..
                        ama yalnızlık kotudur..arkadas edinmek gerekir..

Yorum

sanal ortamdan arkadaş bulmaya karşıyım ben insanlara nasıl güvenip birşeyler paylaşacaksın ki..en iisi okul arkadaşları bence ben hala ortaokuldan 2 liseden 2arkadaşımla görüşüyorum çok şükür..ünv. dekiler evlenip başka yerlere dağıldı hep..kendi memleketinden olması önemli bu yüzden..

Yorum

sen bence tipsizim deyip umutsuzluğa düşmüş biri değilsin. yani tipsizim deyip ağlayıp sızlamıyorsun. bu da senin kendiyle barışık birisi olduğunu gösteriyor. bu yüzden tipin hakkındaki bu yorumun aslında çokda önemli değil..
                            yanlızlık konusuysa gerçekten çok önemli. sonuçta 18 yaşına gelmişsin ve anladığım kadarıyla yanlız kalmak senin seçimin. kimseyle yakın ilişki kurmamışsın , bu da senin seçimin.. bu seçimlerin gerçek nedenlerini bulman gerekiyor.. insanlardan mı korkuyorsuz, güvenmiyormusun... nete girerek yada halk eğitim kurslarıyla sosyal bişewyler yaparak bu sorunu aşamazsın bence..
                            sorunun kaynağını bulmalısın... başkalarıyla düzeyli, güven duyarak, yakın ilişki kurmaktan seni alıkoyan neden ne???

Yorum

okulda arkadaşların vrmış ,yalnız kalmıyormuşsun.demek ki seni seviyorlar sevmeseler birlikte dolaşmazdınız dimi ? bir şekilde seni atlatıp kendileri takılabilrlerdi.çok yakın olmasa da diğerlerine göre daha rahat iletişim kurduğun dha iyi anlaştığın bir arkadaşın vardır.bnce yapman greken o arkdşını ya da arkdşlarını aramak ,buluşmayı öner,bakalım ne diyecekler... birz da sen çekmişsin kendini insanlardan değişik sebeplerden kendine güveninin olmamasından dolayı .bu arda okumaya devm mı ? glecekle ilgili ne düşünüyorsun? okusan da çalışsan da yeni bir ortama gireceksin ve birz rahat olursan eminim iyi arkdşlar kazanırsın.sonuçta herkesin tipi şahane değil.kendimden biliorum
                              IşIk VER BANA !

Yorum

İşleniyor...
                              X