Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Takıntı mı bu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Takıntı mı bu?

sürekli ölümü,kefeni,tabutu düşünüp kötüleşiorum biri bana bişey söylesin ne gerek var düşünmeye ki.

doğru, ya olmuyorsa

Yorum

hepsi doğru teşekkür ederim sen iisin

Yorum

yanlış şeyleri düşnüyosun..
        biraz sevmeye ve sevilmeye ihtiyacın var galiba... silkin,bi kendine gel
        hayat devam ediyor..

Yorum

geçici bir durumdur..başka şeylere odaklansan hobi edinsen falan..arkadaşlarınla yada ailenden sevdiklerinle daha çok zmn geçirsen belki oyalanır unutursun

Yorum

düşün yani nolcakki?

Yorum

Ölüm hayatımızda var olan bişey. Ne görmezden gelebiliriz nede ondan kaçabiliriz. Fakat devamlı bunları düşünmek anca seni yorar ve üzer. Hepimize bir hayat ve bir süre biçilmiş. Önemli olan bu sürede güzel ve mutlu yaşamak. Hayatı ölümü düşünerek mutsuz bir şekilde, korkarak yaşamamalısın, varsın gelsin bir gün ama sen yaşamaya bak, bu süreci güzel değerlendir..
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

tamam da ya ölüünce tabutun içideyken yada morg dolabının içideyken yaşarsak nolcak?

Yorum

şuana kadar 100milyardan fazla insan vefat etmiş...ben mi düşüncem sanki neler olcağını napalım öyle yada böyle ruhumuz fırlayıp gidicek..nefessiz yaşam baslayacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: treasure
                    hymm konu basindaki ilk mesajinla su son mesajini okudum tekrar ikisini yan yana getirip degerlendirme yaptim ----> very interesting

değerlendirmen sonucunda ne çıktı? benim ölmeyeceğim mi?

Yorum

Bu tür şeyleri hiç düşünmemenin yanında çok fazla düşünmek de kötü.
                      Şu sıralar neler yaşıyorsunuz nasıl bir ruh hali içindesiniz? bu faktörler düşüncelerinizi etkiler.
                      Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

valla ben düşünsem ölümü tabutu kefeni içim mutlulukla dolar çünkü inancıma göre ölüm bir sonlanış degil bir sonsuzluga,allaha açılan kapı ---burda arkadaşım bunun gerisindeki bakış açını degiştir yoksa buna hep böyle negatif tepki verirsin ve verdikçe bu düşünceler devamlı üstüne gelir..

Yorum

Geçici bir takıntı olabilir bazen bende bir şeyleri gereğinden fazla düşünüyorum sonra geçiyor.
                          Everything is Changed.

Yorum

İşleniyor...
                          X