atama bekleyen bir sınıf öğretmeniyim.2010 kpss'den 76.226 puan aldım ve tercih yapacağım ağustos ataması için;ancak okb hastasıyım.puanım kadrolu atanmam için yetmeyecek ama en azından tercih apmadım diye hayıflanmayacağım.puaım itibariyle doğu ve güneydoğu anadolu'dan tercih yaparsam ancak atanırım kadrolu.eylül'de sözleşmeli atanma şansım yüksek.okb hastasıyım ve takıntılarım hayattan bezdiriyor,sık sık rahatsız ediyor.doğuve g.doğu anaddolu'da devlet veya üni. hastanesinde obsesyon için psikoterapi hizmeti veriliyor mu ? bu merkezlere kışın ulaşmam kolay olur mu ? doğuya atanınca mutlu olacağımı da zannetmiyorum.imkanlar ne yazık ki kısıtlı.şu an bakırköy'de tedavi görüyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bir sorum var sıkıntımla ilgili.
Collapse
X
-
Etiketler: Yok
-
Sen oralarda yakın tıp fak. psikiyatri polikliniği bulabilirsen şükret Erzurum'u falan tercih etmeni öneririm Bakırköyde bile sadece OKb'ye göre çalışan klinikler yok Nevroz diye genel bir birim vardı herhalde Bu iş gene özel yerlere bakar herhalde Tekrar geçmiş olsunOrjinal yazı sahibi: gokhanhoca22 View Postdoğuve g.doğu anaddolu'da devlet veya üni. hastanesinde obsesyon için psikoterapi hizmeti veriliyor mu ? bu merkezlere kışın ulaşmam kolay olur mu ?
Yorum
-
kapsamlı bir soru soruyorusunuz.hangi il,ilçe ....de görev alacağınız belli bile değil henüz.doğu ve g.doğu yu bilen kaç kişi vardır forumda bilmem..örneğin ben hiç gitmedim bile..ama üniversite hastanesinelerinde mutlaka psikiyatri vardır heralde .
peki merakımı bağışlayın da, hastalığınız mesleğinize olumsuz yansır mı ?bunun için de psikoterapi alıyor musunuz ? çocuklarla hele ilköğretim çağındakilerle uğraşmak kolay değil..
geçmiş olsun.kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah
Yorum
-
inşallah atanırsın... bende bu sene kpss sıkıntısını fazlasıyla çektim....
bu soruya cevap vermek çok zor... nereyi tercih ettin.. doğunun üyük illerini tercih ettiysen sorun yaşamazsın.. ben az çok nereleri yazdığını tahmin edebiliyorum... şöyle söyliyim ; mesela van, diyarbakır,gaziantep, elazığ, malatya yazdıysan sorun yaşamazsın.. ama hakkari, şırnak, siirt, batman, bitlis, bingöl,kilis, mardin, muş,tunceli yazdıysan çok sorun yaşarsın..
Yorum

Yorum