Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acayip ürkek biriyim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• acayip ürkek biriyim

mrb nasılsınız portal sakinleri.. iyisinizdir işallah..

ya biz dün iftar daventiydik yemek yendi çay içildi sohbet ediliyo derken annem babam amcam amcamın oğlunun kayınvalidesi en yaşlısıda oydu zaten tutdular üç harflilerden, mezarlıklardan, gelen seslerden yok hortlaktan falan bahsettiler ama böyle ciddi anlamda bi konu haline getirdiler konuşuyolar ki bide köyde büyüyen insanlar oldukları için gün görmüşler yaşadıklarını anlatmaya başladılar zaten amcam her yere giren çıkan bi insan anlatıyo annem doğruluyo böyle falan hepsini biliyordum üç harfililere inanıyorum onlarda allahın yarattığı varlıklar ama hortlağı ilk kez duydum bunlar böle derin derin anlatınca ben çok ürkek biriyim tırsmaya başladım zaten sorunlu hasta biriyim hassas bi yapım var aman allahım elim ayağımın canı kaçtı valla inanırmısınız korkudan babamla yattım ve uyuyamadım çocukkende tırsak biriydim diyolarki insanın aklı kamilleşirse falan korkmuyo bence alakası yok öle demi her insanda vardır bence biraz yok ben korkmam diyende yalan söler bence. babam bile o kadar umursamaz bi insan olduğu halde bi gün hastanede birini ararken yanlışlıkla morg gibi bi yere girmiş girmemle kapıyo örtüp çıkmam bir oldu diyo 4-5 tane cenaze yatıyormuş aynı yerde.
    ben dün gece öyle tırsınca annemde babama sizinkilerde yani korkan insan vardır diye birşey düşünmüyor hepsini dökmeye başladılar hareretli hararetli konuşuyolar yani
    dedim anne sende doğruladın. ya öle birşey yok önceden görenler falan oluyordu duyduklarımız var ama biz görmedik bu yaşa geldik ama şimdi öle şeyler daha yok çocuk olma kaç yaşındasın aklını başına topla dedim bu işin yaşla alakası yok hem hepsini doğruluyonuz hepiniz birden hemde korkma öle şeyler yok. hortlağıda ilk kez duydum zaten en çok ondan bahsettiler elim ayağım tüylerim diken diken oldu.. demek yalnız kalsam korkudan kafayı sıyırırım iyice.. gündüz neyse ne gece insan daha çok korkuyo valla afedersiniz gece wc gittim kapıyı hafif aralık bıraktım korkudan. ben öle yapıncada annemde bazen gülüyo benim yaptıklarıma dalga geçer gibi.. valla çok ürkeğim ben.. ( ama dua ederim her zaman olmasa bile..

Sana bahsedilen çoğu şeyler hurafe, hangi ölü mezarından çıkıp hortlamış, kime ne yapmışki..Ölülerden bişey olmaz, anca canlılar yapar insana ne yaparsa..
    Şu morg olayına gelince insan etkileniyor tabi doğal olarak, annemle bizde bi kere yanlışlıkla morgun olduğu yere inmişiz, o atmosfer bile çok ürkütücüydü, insan etkileniyor yanii..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
      Sana bahsedilen çoğu şeyler hurafe, hangi ölü mezarından çıkıp hortlamış, kime ne yapmışki..Ölülerden bişey olmaz, anca canlılar yapar insana ne yaparsa..
      Şu morg olayına gelince insan etkileniyor tabi doğal olarak, annemle bizde bi kere yanlışlıkla morgun olduğu yere inmişiz, o atmosfer bile çok ürkütücüydü, insan etkileniyor yanii..
      bana bahsedilmiyo ortaya konuşuluyo da ben çok etkilenirim böle şeylerden ama koskoca adamlar insanlarda yalan sölemiyor ya yaşanılan görülen şeyler varmış ben çok hafızam kalmadı akşamki olaylardan bi tanesini anlatırdım ama tutamıyorum aklımda malesef birşey yarım yamalak kalıyo..

ben de bi kere öyle bi yere inmiştim birşey yoktu ama etraftakiler öle bi yeri anımsatıyordu.. hemen kaçtım babam gibi.. bide bi tandığımız ölmüşdü hastaney götürdüler peşlerinden gittim çocuktum fazla içeri girmedim ama morgun o dolabını bile görünce ürkmüştüm
      Last edited by babyface06; 25-08-2010, 12:20 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
        Şahsen ben morga girsem tamam içim bi tuhaf olur , kötü olurum ama Korkmam

ruhtan filandan korkmam ne yapacak ruh ya ruh benden korksun

Ölüden değil yaşayandan korkun
        eheueheueheu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lonely_hearth View Post
          eheueheueheu
          lonely sana bu gülmesiyle ''tabi tabi'' demek istedi

Yorum

bizimkiler ölüden de görmüş daha doğrusu onlara anlatanlarda olmuş

Yorum

Sizinkiler bana göre sallıyor

Bizim halkta vardır böyle abartma ve bire bin katma olayı

Bence korkmak yerine sende böyle hikayeler uydurup kafa yap
              bilmem artık salladıklarını.. ama biraz abartılma olayına katılıyorum

Yorum

Bu gülüşün altında ne var
                bende merak ediyorum

Yorum

gözümün gördüğü hiç bişeyden korkmam bende , korku kelımesı zamanında benı cok huzursuz etmişti , bu bana verılecek zararlar deıldi , sevdıklerıme karsı yapılan olumsuz bısey benı cıldırtacak kadar korkutuordu , düşündümki korku bana zarardan baska bıseye mal olmayacak ( mevlaya karsı olan korku tamamen bunların dısındadır ) ...

herkesin korku anlayısı farklıdır , ben yasadığım sorunları hatırlayınca korkularımla yuzlestığımde bı coğunu rahatlıkla atlattım , morga gırmekten falan korkmanın ne kadar sacma olduğunu cok basıt bı sekılde ıfade edebılırım ; dirisinden korkmadık ölüsündenmi korkacaz

cinlere karsı, yok hortlaktı hayalettı falan bunlarında korkulacak yanı yok , çünkü Allah ıstemedığı muddetce cin veya senın bahsettığın sekılde hortlaktı şuydu bana zarar veremez zira vereceği zarar bedenımde yada psıkolojımde hasar bırakması olacaktır, ama atladığımız bı kısım war Allah cınlerın bızle ırtıbata gecmesını engellemıstır ( hortlak dıe bısey yoktur bence hayal urunudr ) ama ıstısnalar vardır , onların sana vereceğı bı zarar varsa seninde ona karsı mucadele edecek bı aklın ve yureğın war bunu unutma

korkularından arınmıs bı bırey olmanı temennı ederek yar ve yardımcımız olsun Allah...

Yorum

bende gerilim bile bazen korkunç oluyor
                    Everything is Changed.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                      felak.nas surelerini oku..dal uykuya..bişey olmaz merak etme:63:
                      dua ederim zaten ve nas en çok okuduğum suredir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: blue_sky View Post
                        bende gerilim bile bazen korkunç oluyor
                        aynen efendim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: liarza99 View Post
                          gözümün gördüğü hiç bişeyden korkmam bende , korku kelımesı zamanında benı cok huzursuz etmişti , bu bana verılecek zararlar deıldi , sevdıklerıme karsı yapılan olumsuz bısey benı cıldırtacak kadar korkutuordu , düşündümki korku bana zarardan baska bıseye mal olmayacak ( mevlaya karsı olan korku tamamen bunların dısındadır ) ...

herkesin korku anlayısı farklıdır , ben yasadığım sorunları hatırlayınca korkularımla yuzlestığımde bı coğunu rahatlıkla atlattım , morga gırmekten falan korkmanın ne kadar sacma olduğunu cok basıt bı sekılde ıfade edebılırım ; dirisinden korkmadık ölüsündenmi korkacaz

cinlere karsı, yok hortlaktı hayalettı falan bunlarında korkulacak yanı yok , çünkü Allah ıstemedığı muddetce cin veya senın bahsettığın sekılde hortlaktı şuydu bana zarar veremez zira vereceği zarar bedenımde yada psıkolojımde hasar bırakması olacaktır, ama atladığımız bı kısım war Allah cınlerın bızle ırtıbata gecmesını engellemıstır ( hortlak dıe bısey yoktur bence hayal urunudr ) ama ıstısnalar vardır , onların sana vereceğı bı zarar varsa seninde ona karsı mucadele edecek bı aklın ve yureğın war bunu unutma

korkularından arınmıs bı bırey olmanı temennı ederek yar ve yardımcımız olsun Allah...
                          güzel yazınız için tşk eder tüm kalbimle ve yüreğimle AMİN derim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: addictdepression
                            sana bir şey diyim mi ben gölgemden bile korkardım..sonra Allah'ıma sığındım.Daha fazla dua etmeye başladım.Şu son günlerde özellikle 3 harfli olaylarını çok okuyorum.düşünsene bunu eskiden yapsam 10 gün yatamazdım korkudan.
                            evet bende öle yaptım yer yer namaz kılmaya başladım ayrıca biraz sorunlarım sıkıntılarımdan yalnızlığımdan çaresizliğimden ve korkularımdan kısacası benimle ilgili herşeyden ona sığındım onu andıkça bile ona aşık olduğumu hissediyorum kalbim biraz daha kanat çırpıyor ona ve her duamda kendim için dua ettiğim kadar tüm dertliler içinde dua ediyorum...

Yorum

İşleniyor...
                            X